Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata

ceva vesti?

mav am vazut pozele ce fain ai slabit ...auzi da ce cautai cu, capul in gura crocodilului?

mai vruiam sa scriu ceva, da sunt foarte 'fresh'

sunt in zona zombi zana zorilor a avut un show plangacios si evident ca pe la 04 si ceva a adormit, iar la 8 dimi a binevoit sa faca ochi, la 5 muls deci sunt foarte 'happy'

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aneline spune:

Sms de la Steliana la 10:19

Citat:
Are voie sa manance. Dimineata urla ca ii este foame. Exista si un aspect pozitiv: operatia facuta la timp. Alti ajung mai tarziu si recuperarea e mai grea. Mesajele voastre inseamna enorm.

Doamne ajuta sa fie totul bine!

"Copilaria traita in spital" Si tu poti ajuta la reamenajarea si dotarea Clinicii de Pediatrie din Institutul Clinic Fundeni!

Mergi la inceput

aneline super vesti

hai alex lupta sa te faci cat mai repede bine, hai steliana putere sa lupti alaturi de puiutul tau

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

M-am trezit de dimineata cu gandul la Steliana si la sufletelul mic, dar deabia acum am ajuns sa citesc pe forum. Ma bucurrr ca sunt bine. Off ce rau imi pare ca a trebuit sa treaca prin asa greutati.
Multa sanatate in continuare si sa auzim numai de bine.

Mav vreau sieu sa vad pozele cu tine. Cine imi poate da si mie pe PM datele de la contul comun, pls. Dar cum ai facut sa slabesti. Vreau si eu... Am de dat macar 6 kile jos. Si nu ma pot.

"Bebeii" mei si-au revenit cu mucii. Lorena a avut intr-o seara un pic de temp 38.4 dar am rezolvat-o. Si bebe a avut un pic mucisori, dar acum e bine. Au racit pt ca am dus-o pe Lorena la ziua unei fetite si jap Lorena a trebuit sa ia virusul cu ea acasa. Va dati seama dc as duce-o la gradi cati crocobauri ar aduce acasa.....

Chiar ce o mai face Bebecris ca ea mai intra pe forum, o fi nascut?

Ma bucur ca si bebe de Anes e bine si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Ma bucur ca avem vesti bune de la cozonaceii bolnaviori. pentru toata lumea ca sa treaca toate problemele

Steliana ce bine ca Alex vrea sa pape!
Future, pupici pt Rares sa plecati cat mai repede acasa.

Pupam si ceilalti bebici raciti!
Din pacate tot umba viroze. Noi am terminat tratamentul cu antibiotic lunea trecuta si joi deja eram din nou racite si eu si Sara. Acum a trecut deja.

Ramo, Anca ce mai fac tizele mici?

Eli, ai o energie... eu nu stiu de unde ai atata putere sa nu dormi toata noaptea si dimineata sa fii fresh si cu mult optimism pentru toata lumea.

o zi minunata si cu vesti bune!

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Iulia, Sara e bine, nu a mai facut temperatura, face pipi si kk bine, nu o mai ustura, dar tot ii este frica...o sa trecem si de asta.
O mai dau cu crema inca vreo 2-3 zile si gata...sa vedm cum este cand nu o mai dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

eu sunt bine...suntem in mutari....mai avem un pic si suntem gata cu mutatul (cu chirie in acelasi bloc cu socrii)...
sunt deja in 36 de sdaptamani si 4 zile..ieri am fost la eco si am un flacau maricel...are deja 3350 g....nu are circulara...e totul ok...

mie nu-mi merge tastatura si din cauza asta nu am putut scrie atata timp...acum am intrat de la socrii mei....
o sa incerc sa va tin la curent.....

va pup dulce si va multumesc ca va ganditi la mine!!!
steli...pupici de la mine!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 35+cuTUDOR STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

bebecris inca putin si scoatem motatele..asa de control

iuliacospy pai eu zic ca, compenseaza tineretea noptile pierdute am numai 28 de anisori

dulceata de fetita

Mergi la inceput

netul merge cu galci

sa va zic ceva funny veni ionu se aseza omul si el linistit in pat in maieu ... vine dimitrie cu 2 cd-uri stricate si le pune lu tasu pe piept, incearca sa scoata sfarcurile prin gaurile cd-ului

domle ce va scriu eu probleme grave existentiale... dusa cu capu'

dulceata de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Eli, f tare Dimitrie!
Corina, sanatate multa lui Patrick, sa se faca bine repede!

Of, sa treaca mai repede frigul sa nu mai fie atatia copii bolnaviori!

Mergi la inceput