Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 10
loryd spune:
Corina, ma bucur ca sunteti mai bine. Sanatate multa si pupici pentru toata lumea ca sa va faceti repede bine.
Ginye, multumim de vesti. Ne gandim in continuare la Steliana si Alex si ne rugam sa fie tari si sa treaca cat mai repede peste asta. 
Ramo, sanatate si micutei Sara. Of ce de crocobrauri ne bantuie. Sa treaca repede de la voi si sa fiti bine. 
Eu sunt super happy azi. M-a anuntat sotul ca vineri sau sambata e acasa. 
Pupici tuturor!
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
eliza_cri spune:
steliana draga mea putere si iar putere sa luptati pana in panzele albe...speram sa se faca repede cat ma curand alex sa mearga acasa la fratiorul lui
va pupam si sunteti in gandurile noastre

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita
monicabo spune:
Steliana, m-am gandit tot timpul la voi in timpul asta, de cand am aflat! M-a bulversat si pe mine toata tarasenia asta, d'apoi pe voi 

Ma bucur ca ati depasit punctul critic! Recuperarea sa fie cat mai usoara si rapida!
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mariana28 spune:
Buna seara mamici si copii!
Sanatate multa Alex, esti mereu in gandul si rugaciunile mele, multa putere Steliana, numai tu stii ce-o fi in sufletul tau...Insanatosire rapita si numai vesti bune sa citim despre voi.
Sanatate multa tuturor puiutilor bolnaviori, nu mai citisem pe forum de cateva zile bune si chiar m-am intristat cand am vazut ce de probleme

Multa sanatate tuturor!
malinas spune:
Ramo, si david are stafilococul in gat, dar la indicatia medicului am ales sa nu-l tratam.Ar insemna sa bagam antibiotic aiurea in copil, fiindca dispare pe moment, dar se reactiveaza in caz de imunitate scazuta.Important sa-i fortifici organismul, sa-i cresti imunitatea, astfel incat sa se apere singur impotriva stafilococului.Nu mai lua lucrurile in tragic, o sa treaca si iritatia si ai sa vezi ca o sa va obisnuiti sa ”traiti” cu stafilococul .
ginye, multumim de vesti.Sper ca maine vestile vor fi bune.
Steliana, multa putere. Alex, recuperare rapida.
Corina, ma bucur ca sunteti ceva mai bine.Sanatate multa si refacere rapida lui Patrick.
siiiii, findca concursul se apropie de final si am de prins vitezomanii din urma, poate imi mai dati si mie un vot din cand in cand.
PS. Eu nu m-am prins unde si cum pot sa vad poze cu mav, asa ca poate ma lamuriti si pe mine.Multumesc.
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">
loryd spune:
Malinas, pozele in contul comun. Ai o camasa si energie de la mine. 
. Cum esti cu slabitul? 
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
Printesa01 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Mai stiti ceva de Alex?Am sunat-o pe Steliana si nu a raspuns. Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 Visul meu implinit, Sara Maria! Poze cu printesa mea |
mai, sorry, mi s-a atras atentia ca folosesc cam mult tel. :(
uffffffffff, e greu
ii e dor de casa
vreau sa treca odata, sa uit tot
sa uite si el
si sa ne vedem de viata noastra linistita
Amalia spune:
Sa va ajute Dumnezeu sa mergeti cat mai curand acasa!
Sanatate multa lui Alex si multa putere, Steliana draga!
Sa stii ca sunteti mereu in gandul meu, chiar daca de vreo 2 zile am lasat-o mai moale cu telefoanele (mi-am imaginat ca fiind terapie intensiva, nu prea ai voie sa vorbesti).
Te imbratisez strans!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Printesa01
mai, sorry, mi s-a atras atentia ca folosesc cam mult tel. :( uffffffffff, e greu ii e dor de casa vreau sa treca odata, sa uit tot sa uite si el si sa ne vedem de viata noastra linistita |
poze-Luca la 2 ani
carmendu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra uite, eu am fost saptamana trecuta cu nicole la cardiologie si ne-a spus ca gaura de la inima e la locul ei si .... Vacanta cu Laura in Romania |
Cum mai alra, gaura de la inima lui nicole nu s-a inchis inca?!?! Eu traiam cu impresia ca s-a inchis de mult.! Si ce faceti? Cum o monitorizati? Ce inseamna pentru un copil asta?
Frate, ce de probleme cu copiii astia! Va doresc multa sanatate si sa ne tii la curent si pe noi cand mai faceti urmatoarea investigatie.
Eu vroiam sa va intreb daca cozonaceii vostrii, cei care vorbesc, au inceput sa va intrebe DE CE? Victor ma termina cu de ce-urile. Nu sunt inca pregatita

Otiliav spune:
Olivia
Flore si Ireen cu intarziere, multa sanatate, bucurii cat cuprinde!
Oliv, dar tu esti pe 26 sau pe 27?
Steliana
mult de tot.
Ramo, daca te gandesti la autovaccinul facut la Canatcuzino eu zic sa mai astepti ca-i prea mica. Eu l-am facut mai multe experiente cu furunculi infectiosi in zone aiurea, pe sub piele si foarte durerosi. Deasupra ochiului, sub ochi m-au taiat sa lase puroiul sa curga, la subrat s-a retras iar cel mai nasol, chiar la coloana a spart singurel pana la urma dar atunci m-am si dus sa fac analize si m-am ales cu 50 de injectii pe care le-am facut in vreo 3 luni 
Alina, tot uit sa te intreb. Gaurica aceea ramasa inseamna ca Nicole are suflu sistolic de un anumit grad. Ma gandesc la un suflu sistolic inofensiv, grad mic.
Ca pe mine m-au radiografiat in clasa a 8-a, m-au intors pe toate partile si cica as avea de gradul 3 dar, in afara de faptul ca nu pot alerga timp indelungat fara sa gafai, in alt mod nu ma afecteaza.
Mirela_1, Mariana, ma bucur ca ati mai scris. Ceva poze? ca eu tot sper sa am timp.
Carmen voi sunteti avansati
Sincer pe noi nici Ana nu ne-a stresat cu de ce-uri asa ca speram sa scapam in continuare.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)