Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 17
Hera25 spune:
Eli sa stii ca si eu am primit chiar sapt asta de la Dandusa un sling cu inel, scumpa de ea. 
Acum sper sa se obisnuiasca bebe in el. Merci Dandusa inca o data.
Ia spuneti-mi fetelor temp 38,2 maxim e de la maselute? Nu stiu de ce are Lorena, ca a terminat cu mucii, tuse nu are, urechiusele nu dor, insa oscileaza temp ba maxim 38,2 ba minim 37,7. Si are si o maseluta care sta sa sparga gingia.
Ralukutza imi pare rau pt starea ta de sanatate.
OFFF sa speram ca va fi totul bine. De cand vreau sa te intreb, parca pe fetita ta o muscase in vara o capusa nu? Ce ati mai facut? Ia-ti mai facut analize ceva? Intrebd e curiozitate.
Ma bucur si eu ca Alex e mai bine si ma rog sa fie si mai bine si sa plece cat mai repede acasa, caci acolo sunt sigura ca se va recupera simai bine.
eliza_cri spune:
fetele 

ralukutza imi pare rau sa aud de problemele tale...nici nu stiu ce ti-as putea spune 

eu in vara trebuie sa ajung la un dermatolog bun dupa ce termin cu alaptatul cel putin...dupa ce am terminat cu alaptatul la dimitrie la cateva luni mia-u aparut numeroasi negi carnosi negriciosi pe sani mai exact pe areola acestora ..o sa vedem de la ce o fi si ce putem face..sunt stresata rau pe acest subiect
off capusele astea nenorocite stiu un coleg de catedra prof de eng acum 1 an a fost diagnosticat cu tumora pe creier a mers a facut analieze la viena,tratabila... si in vara l-a muscat o capusa de la ea a facut boala lyme [sper ca asa se scrie] si l-a afectat foarte rau in ultima vreme adica de vreo luna incepusa sa isi piarda din vedere dupa ce vedea numai alb si negru, apoi echilibru in cele din urma miercuri spre joi noaptea s-a sinucis..am fost devastata l-am cunoscut in primul meu an de activitate era in ultimul an la facultate plin de entuziasm, mai ales dupa ce a intrat in sistem participa la toate cercurile, la toate programele..ce sa mai un tip de milioane..a socat pe toata lumea..nu v-am mai zis..sotul a suferit un adevarat soc mai ales ca suntem vecini ....asa ca mare atentie cu capusele acelea nenorocite..eu am fobie de ele mai ales ca ai batrani socrii au capre si evident si capuse...in vara l-a muscat una pe dimitrie de picior...va putei imagina groaza prin care am trecut noroc ca atunci se infipsesi pe piciorusul lui...mai si nici nu vror sa dea cu nimic nici impotriva purecilor nici a capuselor ca vai otravesc pamantul, apoi mananca gainile, pe gaini noi si ajunge la noi in organism..niste ideii de te duci tot inainte 
hera eu stiu ca tot ce trece peste 38.5 nu e de la dinti pe net am gasit asta 'Studiile efectuate au trasat concluzia ca niciun copil caruia ii erup dintii nu ar trebui sa aiba o temperatura de peste 39-40 °C.' ![]()

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita
Ralukutzza spune:
Hera da, i-am facut analiza chiar la inceputul lui decembrie pentru ca atunci trecusera cam 6 luni si a iesit negativa, am repetat dupa ca sa fim siguri si tot negativa a iesit, deci se pare ca a scapat.Multumim
si o
ca te gandesti la noi.
Eli
, sper sa nu fie nimic grav cu negisorii, poate s-au format ca urmare a traumatismelor suferite de zonele respective (muscat, ragade etc) sper sa fie bine
....si hai spune-ne ca ai nevoie pentru "zana zorilor", sa trimitem repede fetei
Hera25 spune:
Eli am mai scris eu atunci, asta vara cand povestea Ralukutza ca fetita ei a fost muscata de capusa. Si sotul meu a fost diagnosticat cu boala Lyme.
Si e nashpa...
Merci pt rasp cu temp dar vad ca i-a vrescut la 39,1. Nu-mi dau seama ce poate fi ca tocmai ce a scapat de muci tuse si din casa nu am mai scos-o ca am zis ca deh sa-i treaca copilului raceala...si de unde...ca ea face febra iara.
| Citat: |
| citat din mesajul lui eliza_cri fetele ![]() ![]() off capusele astea nenorocite stiu un coleg de catedra prof de eng acum 1 an a fost diagnosticat cu tumora pe creier a mers a facut analieze la viena,tratabila... si in vara l-a muscat o capusa de la ea a facut boala lyme [sper ca asa se scrie] si l-a afectat foarte rau in ultima vreme adica de vreo luna incepusa sa isi piarda din vedere dupa ce vedea numai alb si negru, apoi echilibru in cele din urma miercuri spre joi noaptea s-a sinucis..am fost devastata l-am cunoscut in primul meu an de activitate era in ultimul an la facultate plin de entuziasm, mai ales dupa ce a intrat in sistem participa la toate cercurile, la toate programele..ce sa mai un tip de milioane..a socat pe toata lumea..nu v-am mai zis..sotul a suferit un adevarat soc mai ales ca suntem vecini ....asa ca mare atentie cu capusele acelea nenorocite..eu am fobie de ele mai ales ca ai batrani socrii au capre si evident si capuse...in vara l-a muscat una pe dimitrie de picior...va putei imagina groaza prin care am trecut noroc ca atunci se infipsesi pe piciorusul lui...mai si nici nu vror sa dea cu nimic nici impotriva purecilor nici a capuselor ca vai otravesc pamantul, apoi mananca gainile, pe gaini noi si ajunge la noi in organism..niste ideii de te duci tot inainte ![]() hera eu stiu ca tot ce trece peste 38.5 nu e de la dinti pe net am gasit asta 'Studiile efectuate au trasat concluzia ca niciun copil caruia ii erup dintii nu ar trebui sa aiba o temperatura de peste 39-40 °C.' ![]() mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010 dulceata de fetita |
Hera25 spune:
Ralukutza ma bucur din suflet ca fetita ta e bine, stiu ce inseamna boala asta si nu doresc la nimeni.
manumanu spune:
Fetelor, am fost plecata 2 zile acum am citit din urma.
Ma bucur de vestile bune despre Alex si Steliana, sa speram ca vor pleca acasa cat mai repede!
Ralukutzza, ai grija de tine, stiu ca nu e usor cu tiroida, am o prietena care si-a extirpat-o chiar anul trecut in noiembrie din aceleasi motive, acum e bine, a trecut stresul. Cum e Bia?
Eli, sac de dormit aveti pt zana? Vad ca la capitolul sling/pouch s-a rezolvat problema
. Babygym nu mai avem nici noi, l-am dat anul trecut, de fapt mai avem foarte putine lucruri de bebemici, dar pot pune deoparte ceva pentru mai tarziu
. Vorbim pe PM.
As mai fi vrut sa scriu dar nu mai am timp acum, revin maine dupa cursuri.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
alra spune:
bon, vin si io cu o veste mare: americanca se multiplica! ![]()
cica in iulie mai face un pui de american.
"pui", nu "puica" ![]()
baga mare deea!!!
Otiliav spune:
Ooh in sfarsit o veste buna. Asa da, bravo Deea 
Sa stii ca daca era fata tot la fel te felicitam ![]()
Sa fie sanatos si cuminte foc daca se poate!
Da madam Alra, reteta de baiat ti-a dat-o?
Nu ca as mai avea nevoie, dar asa de curiozitate.
Ralukutza, tinem pumnii stransi sa fie totul bine. Insa n-ar fi trebuit sa fi fost deja la doctor pana acum. Vrei bataita?
Hera, sotul tau nu a luat antibiotic? sau a aflat tarziu? Of ce ghinion ca in Ro putine sunt care transmit. Aici e mult mai nasol dar intr-un fel e bine ca e lumea informata, se gasesc spraiuri, clestisori speciali la farmacie.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
anca_27 spune:
He he, bravo Deea!(W....girl, nu?)
Ia spuneti-i, impreuna cu Corina si cine se mai simte sa puna reteta la bataie! Dam si drepturi de autor numai sa iasa!
Gynie, si la noi la fel, ne dam fiecare pe rand, radem si ne bucuram, si cand vine randul ei e scandalul de pe lume.
Mai, cu linkul cu mama `nebuna`, sunt si eu pe undeva cu parerea lui Oti, trebuie sa ai un plan de rezerva. Dar cred ca tot stresul din spitalele noastre de stat, lipsa lui adica, te ajuta sa crezi ca poti si sa-ti urmezi instinctul. Daca nu merge, planul B.
Bebecris, nastere usoara, asteptam marea veste.
Z e cu pneumonie interstitiala, alergatura la 3 medici azi, adica ieri, raze la plamani, antibiotic si vreo 4 siropuri. Si de atitudinea medicilor nu mai zic nimic.Azi am ridicat si eu vocea la o pediatra, dupa ce o ridicase ea, si-apoi am diminuat-o dupa ce si-a cerut scuze si-a inteles ce vreau sa-i spun... Daca mergi cu tusea dupa un timp, de ce n-ai mers, daca mergi imediat, de ce n-ai rabdare ca poate trece.... O lume nebuna, nebuna, nebuna!
Of, s-avem un weekend doar cu vesti bune!

Eliiiiiiiiiii, a nascut Cristina (cea din Tg. Jiu, vecina noastra, cu fularul, mama Dariei) si ghici cum o cheama pe minunea mica? Malina Antonia.![]()