Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 16
Darling_ spune:
cam riscant, intr-adevar. Aici poti alege sa nasti acasa, dar cu moasa! Desigur ca nu putem generaliza, eu una nu m-am riscat si bine am facut. La a doua nastere ar fi mers fara probleme, insa nu am avut curaj. E un caz fericit, atipic, bravo lor!
bebecris spune:
amica despre care scrieti a fost complet inconstienta...sunt de acord cu pozitia nasterii intr-o oarecare masura....dar cu ce a facut ea, NUUUUU!!!
am tot urmarit-o la TV, am vazut cum a protestat la babyexpo, parca....am intrat si pe pagina organizatiei pr care o conduce....este exagerata...asta este parerea mea...daca copii aveau probleme la nastere ce se intampla? daca Doamne fereste, copilul avea [probleme de respiratie? ea putea fi acuzata de te miri ce!!!
in fine....
eu am emotii mari pentru luni...imi este teama de reactia lui david cand o sa vin cu tudor acasa...dasvid este f cuminte, pasnic, nu este violent cu alti copii, este curios cand vine vorba de bebe..insa...nu stiu daca voi capabila sa fiu egala in atentie...
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI si
35+cu
TUDOR STEFAN
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
eliza_cri spune:
bebecris e de inteles cu emotile..lasa mai e putin si scapi
, cat priveste distribuirea atentiei nu pot sa iti spun ca te vei descurca la momentul potrivit sunt convinsa mai greu in primele saptamani apoi gasesti asa un ritm si esti mandra de tine ca faci fata situatie si ii impaci cum poti pe copii, hai ca va fi bine 

![]()
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita
dandusa spune:
Eli,
in cel mai scurt timp,vei avea si port bb(sling fix,daruit de Mav)si paturica de joaca(daruita de mine)
si mai zi si tu ce mai ai nevoie.este imposibil ca dintr-un grup de atatea mamici sa nu se gaseasca vreuna care are ce-ti trebuieste tie.oameni santem!
Ralukutzza spune:
Daaa Eli...spune ce mai ai nevoie, sigur gasim tot ce-ti trebuie, eu am de la Bia gramezi de de toate pastrate, si cum sanse prea mari sa mai fac copii nu mai am ti le daruiesc cu drag...spune-ne doar ce ai nevoie
eliza_cri spune:
doamne fetelor
nici nu stiu ce sa zic, probabil un multumesc pentru inceput
mi se parea aiurea si credeam ca par exagerata daca cer. eu nu am zis nimic ca fiecare cu probleme lui, cu planurile lui, banci,griji, lipsa timp... cum era sa cer 'vreau si eu cutare', da cine sunt eu domnule sa cer?...nu vreau sa supar pe nimeni
eu m-am mai uitat prin bazar da nu am gasit nimic mai la bugetul meu si nu vruiam nici sa licitez la o suma mica mai ales ca multi copii depind de acei banuti de se strang...in fine intelegeti esentialul
culc pe dimi vorbim pe seara 
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita
Otiliav spune:
Eli dar nu trebuie sa-ti fie jena. Fetele sunt convinsa ca vor sa-ti faca o bucurie.
Si slingul meu e primit de la o mamica de cozonacel. Am intrebat-o pe Diana21 de unde si l-a luat iar ea draguta mi l-a oferit pe al ei caci ea mai avea unul. Bine, ca pe atunci nu era bazar umanitar asa ca ulterior am donat niste bani dar pe el nou as fi dat mai mult. Chiar a fost o idee buna cea cu bazarul. Bon, deci ai priceput, si eu am sling daruit de o mamica.
Cu jucarele si eu am facut asa cum zicea Adriana, am legat pe o sfoara maimutoi de plus. Asta pentru ca eram obsedata ca daca ii pun carusel sa nu se uite copilul doar la unul dintre ei si sa aibe probleme cu ochii ![]()
Ah, slingul mie mi s-a parut mult mai util decat un port-bebe. Am aici un port-bebe si nu-l pot folosi ca iarna bb are o salopeta mai groasa si nu-i incap picioarele pe gauri. Pe cand slingul e adaptabil (Dana spunea ca-i fix dar daca imi aduc bine aminte materialul este putin elastic daca nu are inel).
Ralukkutza, de ce spui ca n-ai sanse? daca nu-s "defectiuni" majore nu se stie niciodata. Eu m-am stresat de doua ori ca nu ramaneam si dupe ce am reusit hop ca ramasei si neprogramat ![]()
Ha ha Ramo, si tu te stresai ca nu va avea toti dintii. Halal stomatolog, face afirmatii fara o radiografie, ca asa banuiesc.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Ramo2007 spune:
Da, fara radiografie, mi-a zis ca e prea mica, abia dupa 2 ani jumate sa-i facem ca sa se vada si mugurii celor definitivi.Dr nu a spus clar ca nu-l are, ci ca e posibil sa nu-l aibe...si sa speram ca pana vine ziua radiografiei ii apare, dar eu intrasem in fibrilatii...
Adevarul este ca nu se vede in gingie si incisivul lateral dr i-a dat in iulie-august, apoi pauza pana la inceputul lui ianuarie cand a dat caninul dreapta si acum incisivul stanga.2 dinti intr-o luna la noi e record...deci cred ca de acum ne asteptam sa dea toti
Abia astept ca sa poata papa si ea bine, sa nu se mai chinuie.
Ralukutzza spune:
Oti dupa ultima sarcina pierduta am descoperit mai multi noduli la tiroida, vreo 7, problema este ca unul dintre ei in ultimele luni a crescut fff mult, a acoperit cam 3 sferturi din tiroida si la ecografie pare a fi de natura patogena (adica canceros)
ar trebui sa fac o biopsie insa mi-a fost frica pana acum sa ma duc (si tatalui meu i s-a descoperit prima tumoare la 30 de ani si in final la murit la 54).Ma voi duce peste 2 sapt dar am inima atat de stransa ca abia imi fac curaj
...in final daca este canceros se va extirpa tiroida, iar sansele de a mai face copii fara tiroida sunt destul de scazute si cu multe multe tratamente.
Om vedea ce vom face...