Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 15
nebunica-zapacica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Nebunica si eu am zis in prima faza ca-l las fara sa-i mai curat nasul ca sa evit tot scandalul asta. Dar mi-e frica sa nu faca otita. |
Crede-ma ca si mie imi e frica, dar mi se rupea sufletul cand il auzeam cum plange in somn..eu ziua ii spal nasucul la chiuveta, ii apas pe nari si mai ies mucisorii, ca nu reuseste sa sufle nasul, cand e sanatos incercam sa suflam, repetam, ii mai iese cateodata, dar cand e racit nu mai vrea. Acum ma gandeam sa le rog pe bunici sa-l invete, teoretic ar reactiona mai bine la sugestiile tertilor, iar lor li se pare asa usor..vorbeam cu mama si ii spuneam ca nu reusim sa-l invatam sa sufle nasul si ea "Aaa, dar tu asa usor ai invatat..eu iti aratam si tu faceai, apasam o nara, suflam pe cealalta si iti placea"

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008) Nasterea cozonacelului nostru iubit

[font=Comic Sans MS][green] “Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”
ginye55 spune:
Nebunica Edi stie sa sufle nasul...dar numai cand vrea muschiul lui.
Are mimente cand imi aduce singur servetelul si imi arata nasul
...dar de cele mai multe ori, mai ales atunci cand trebuie, refuza cu incapatanare.
Ai PM. 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
ginye55 spune:
Raluca
Spre seara ajung ai ei la ea si pot sa-i duca 'suflatoarea'. Ea voia, daca poate cineva, mai devreme...conteaza fiecare moment. Stai linistita cu piticuta ta acasa...are si ea nevoie de tine! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Darling_ spune:
Monicus ai PM. Pai Ana bineinteles ca a racit tarziu, chit c-o duci la gradi de ceva timp, din cauza de tz. O mai alaptezi?
eu nu-i mai dau nimic pt imunitate. i-am tot dat echinaceea, pastilute si mi-a luat virus croup. Asa ca am renuntat. Cand intreb dr ce pot sa-i dau pt imunitate imi zice ca cel mai bun lucru e sa se imbolnaveasca, asa-si formeaza imunitatea. Si nici nu se gasesc aici siropuri, prafuri etc, asa ca nu pot decat sa-mi fac curaj. De aia il tin acasa ![]()
eliza_cri spune:
neata fete
ginye eu nu i-am dat niciodata nimic pentru imunizare si Doamne ajuta nici ca l-am avut bolnav...acum sa vedem dupa ce o sa mearga la gradi ca precis se schimba lucrurile 
multumim de vesti legate de alex si staliana. ma bucur mult inseamna ca a vut o evolutie favorabila si in curand vor merge acasa
mami si alex luptati si pe mai departe hai inca putin 

darling am un carusel se uita la ursi sa vezi ce se chinuie sa ajunga la ei![]()
, dar totusi parca se plictiseste prea repede am niste globulete cu niste clopotei le pun in functiune azi

domnisorica doarme evident va indoiati de asta azi-noapte pe la 3 si ceva a hotarat sa faca nani...deci la 7 cand ma mulsai eram super fresh 
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita
monicus spune:
Da... intr-adevar... cat de cat pot spune ca am fentat virusii... dar uite ca pana la urma tot nu am scapat... da, mai alaptez.. sa vedem cat mai pot si eu.. cu serviciul.. cu treburile zilnice.. si cu tusea asta care ne-a dat peste cap... invoiri... atat sotul cat si eu.. am facut cu schimbul ca sa reusim sa o punem pe "picioare"... ea este vioaie.. nu o deranjeaza.. doar ca tusea asta.. nu ne da pace.. speram sa scapam cat mai repede de ea... tare pacatoasa mai este.. si enervanta.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Darling_ Monicus ai PM. Pai Ana bineinteles ca a racit tarziu, chit c-o duci la gradi de ceva timp, din cauza de tz. O mai alaptezi? |
Mirela_1 spune:
Da Monicus, am intrat si eu nelogata pe webshots si nu vad pozele noi. Cred ca am bifat pe acolo o casuta de "privat" in loc de "public" si acum nu mai stiu cum sa schimb.
Imi trimite-ti si mi datele de la contul comun, va rog?
Ramo2007 spune:
Sarei i-a spart gingia la incisivul despre care zice stomatologul ca nu-l are
de asta e ea cam moale de vreo 2 zile si maraie noaptea...am intrebat-o daca o doare ceva si mi-a aratat in gurita si atunci am vazut.
Mi-a dat peste castronul cu supa si s-a udat pana la chiloti, husa de la scaunul de masa e varza, trebuie s-o spal...dar nu m-am suparat pe ea...bine ca-i da dintisorul.
Otiliav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_27
Super tare! ![]() ![]() ![]() Avem de invatat de la femeia asta ce inseamna increderea in noi, in bebe, in tot.Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... Produse la Bazar ............... La Taclale |
Eu am fost tare dornica sa nasc natural de fiecare data. Insa totul are o limita si cred ca aceasta mamica a riscat cam mult daca intr-adevar nu a mai fost nimeni cu ea la nasteri (eu banuiesc ca a mai fost cineva care le-a si facut pozele). Oricum n-am inteles ce plan aveau in caz ca ceva nu mergea bine. Spun asta pentru ca la prima nastere si la mine era totul bine si frumos dar totusi am ajuns la cezariana de urgenta.
Sunt de acord ca se poate naste fara medicamente, ca se exagereaza cu miopia mamei si multe altele.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
eliza_cri spune:
otilia perfect de acord cu tine...

daca ati citit reportajul la final zice ca erau si parintii cu ei acasa...putea sa aiba cordonul in jurul gatului,nah ca se mai intampla ...cum a zis si ea aceasta a fost decizia ei si si-a calculat riscurile....Doamne ajuta ca a decurs totul bine si nu a patit niciunul nimic
fug facu ochi mandra mea
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita