Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 14
monicus spune:
Uite cum facem noi..si de fiecare data cand trebuie sa punem ori picaturi in nasuc (ori spay in nasuc), ori sa ii dam ceva pe gurita... arata-i.. ca si tu iti pui.. si intreaba cine ia primul sau cui ii dam primul picaturile in cazul tau. Prafa-te ca iti pui tu prima, adica iti pui tu prima picaturi (sau dai cu spray) (te prefaci ca iti pui) si apoi ii spui ca este randul lui acum sa ia picaturile (cu spray nazal). .. repeta tot asa .. oadata tu.. odata el.. si in acet timp vorbeste-i, distragei atentia cu ceva.... da-i in mana ceva.. .. .. si va intelege ca nu va fi singurul care va lua acele picaturi sau cu spray nazal.
La noi merge de minune.. si merge 100% si fara tam-tam.
Acum el intelege ce ii spui... si cred ca veti colabora foarte bine. Rabdare si calm.. trebuie sa ai cu carul... si vorbestei in acet timp mereu.
Noi garantam ca acest "truc"va functiona.
Pupici dulci.. si sper sa mearga si la voi.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Neatza! Fetelor, piticii vostri stau sa le puneti picaturi in nas sau sa le dati cu spray nazal? La noi e circ de fiecare data. E cosmar pana ii curat nasul. ![]() |
ginye55 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui monicus Uite cum facem noi..si de fiecare data cand trebuie sa punem ori picaturi in nasuc (ori spay in nasuc), ori sa ii dam ceva pe gurita... arata-i.. ca si tu iti pui.. si intreaba cine ia primul sau cui ii dam primul picaturile in cazul tau. Prafa-te ca iti pui tu prima, adica iti pui tu prima picaturi (sau dai cu spray) (te prefaci ca iti pui) si apoi ii spui ca este randul lui acum sa ia picaturile (cu spray nazal). .. repeta tot asa .. oadata tu.. odata el.. si in acet timp vorbeste-i, distragei atentia cu ceva.... da-i in mana ceva.. .. .. si va intelege ca nu va fi singurul care va lua acele picaturi sau cu spray nazal. La noi merge de minune.. si merge 100% si fara tam-tam. Acum el intelege ce ii spui... si cred ca veti colabora foarte bine. Rabdare si calm.. trebuie sa ai cu carul... si vorbestei in acet timp mereu. Noi garantam ca acest "truc"va functiona. Pupici dulci.. si sper sa mearga si la voi.
|
Am facut si treaba asta...rade, dar in momentul in care vreau sa-i pun lui incepe sa plange...nu ma lasa sa ma ating de nasul lui.

Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Ramo2007 spune:
Sara e obisnuita cu apa de mare...o intreb daca vrea s-o dau cu fas si rade, cateodata cere singurica.Sta fara probleme, mai nasol a fost cand era racita, statea s-o dau cu fas, dar cand vedea batista bebelusului incepea show-ul...vroia sa puna ea recipientul acela la nasuc, o lasam, dar cand dadeam drumul la aspirator se speria.
nebunica-zapacica spune:
Ginye nici Victor nu sta neam sa-i punem picaturi. Tocmai a terminat treatamentul pentru conjunctivita, 8 zile de 3 ori pe zi aveam show cu el, noi ii dadeam lui sa ne puna noua, apoi eu ii puneam lui, se distreaza de numa cand ne pune picaturi noua in nas sau ochi, dar cand e randul lui nici o sansa. Asa ca n-aveam incotro, trebuia unul sa-l tina de maini si celalalat sa-i puna. La pranz, cand eram singura, ii puneam capul pe genunchii mei si mergea mai usor, aveam acces la ochisori, cu nasul nu prea merge varianta asta..
Pentru nas noi efectiv am renuntat sa-i mai punem, avea noaptea cosmaruri, se trezea in urlete "Nu, Nu picatui" asa ca am cumparat pastilute cu uleiuri esentiale, le punem langa patut si respira mai usor..Iarna asta a fost de pomina, in fiecare luna febra, mucisori, tusea cel putin dureaza de 2 luni si nu scapam de ea..
Ramo incearca sa nu mai conectezi aspiratorul, daca se sperie, trage tu cu gura, ies garantat, si Victor facea la fel, acum isi tine el un capat in nasuc si eu trag prin celalalt capat..
fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
[font=Comic Sans MS][green] “Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”
nebunica-zapacica spune:
Am uitat ca voiam sa va rog sa-mi spuneti si mie ce le dati copiilor pentru imunizare, in februarie ajungem in Romania si as putea sa iau cate ceva sa incerc, mi-e groaza de inca o iarna ca asta, o fi normal sa mai ia cate un virus, mai ales ca e in colectivitate, dar cum ii bate vantul putin in nas gata si raceala, pana anul asta n-a avut absolut nimic si deodata vin toate..a slabit foarte mult in urma imbolnavirii din perioada sarbatorilor de iarna..mananca fructe, legume, iaurturi, lapte, carne nu prea vrea, il mai pacalesc dar nu mereu, pestele e preferatul lui, mai ales cu usturoi..am intrat in pana de idei de mancare..heeelp!
fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
[font=Comic Sans MS][green] “Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”
Ramo2007 spune:
Nebunica, eu ii dau Sarei sirop Propolis C cu Echinaceea, dar as vrea sa-i dau ceva mai complex, chiar ieri ma uitam pe net si am gasit asta http://www.pcfarm.ro/produs/3147/First-Defense---Argint-coloidal,-imunostimulator
O sa intreb medicul ce parere are.
ginye55 spune:
Nebunica
si eu am zis in prima faza ca-l las fara sa-i mai curat nasul ca sa evit tot scandalul asta. Dar mi-e frica sa nu faca otita.
Ramo 
Flori, mami de
ginye55 spune:
Nebunica pentru imunitate eu i-am dat miere (cate o lingurita dimineata, pe stomacul gol), vit C (10 pic/zi - tot dimineata), sirop din muguri de pin, sirop de catina si sirop de macese (cate o lingurita dim/pranz/seara). Siropurile le poti dilua in putina apa. Edi le ia asa, nediluate.
Flori, mami de
Ralukutzza spune:
Eu pot merge numai dupa ora 5 si cu conditia sa nu intru in salon ci sa iasa steliana la usa sa o ia...din ce motive stiti.
Daca poate ajunge cineva mai devreme de 5 anuntati, daca nu... ma duc eu pe la 5.Este bine ca au fost mutati pe salon, inseamna ca lucrurile evolueaza spre bine