Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Va multumesc frumos mamici dragi monicabo, Otilia, malinas, Darling_, va imbratisez cu drag...
Da, intr-adevar am rezistat f bine .. dar.. uite ca pana la urma nu am scapat.. si avem luni bune de gradinita.. si exact cand spui ca poate nu o sa facem nimic.. atunci se intampla.
Mamico ai dreptate este sezonul lor.. nu ai ce sa faci...

Citat:
citat din mesajul lui monicabo
Monicus, sanatate multa! E sezonul virozelor, ce sa-i faci...

eliza_cri nu stiu cum rezisti... si ai n nopti.. dar tu esti mereu optinista si cand ne postezi ce mai faceti.. ne dai incredere si mai multa... ca poti razbate tot.

Otiliav tineti-o tot asa.. sa nu aveti parte de nici o viroza... sa tineti la distanta virusii.

Mirela_1 bine ai revenit... m-am uitat prin pozele de la semnatura, dar nu am vazut nici o poza recenta cu printesa ta.

Va rog dati-mi si mie datele de la emailul comun.. Va multumesc anticipat.
Pupici la toata lumea de la cel mai mic pana la cel mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Si eu vreau PM cu datele de la mailul comun, va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Ramo ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Darling ms mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

darling noi nu avem babygim
din natura de buget f. scazut, nu am nici un amarat de portbebe.aveam dar l-am dat dupa ce nu mi-a trebuit la dimitrie la o familie nevoiasa ca nah am zis ca numai fac copii si cand colo...da rezolv eu cumva...nu ma gandeam sa fie asa greu financiar bine ca si noi am intrat in gaura ca nu am primit banii pt luna decembrie intrucat cei de acolo deabea isi misca ''fundul'' prin urmare banii din dec ii iau tocmai in feb. pai eu ce fac mananc retroactiv sau pe fiemea o schimb tot asa sau lui dimi nu ii dau lapte ca nu se chinuie ei sa vireze niste bani....asa imi vine sa le fac

sa va zic cu zana zorilor dormi pana la 12 apoi statu treaza pana la 3 si acum doarme de atunci facuram galagie unde mai spui ca daduram niste gauri in perete cu bormasina, alerga desteptul de dimi pe aici nimic, frate doarme de rupe....sa va zic ca sughite in somn da ea nu se trezeste ...ce sa ii fac eu daca sta ea cu ochii pe pereti, si incepe si vb cu desenele de le-am facut pe perete..o sa pun poze sa le vedeti le-am desenat cu tempera dupa desene de pe net..daca nu o bag in seama plangeeeee de mama focului am zis in mai multe randuri ce sa fac sa o las sa planga ca ea plange si nu se opreste macar dimi plangea vreo 3 minute vedea ca nu il baga nimeni in seama si se culca pe cand mandra mea plange.....si stiti nu prea are voie sa planga de la buricutul herniat..offf lasa ca se regleaza ea dupa 3-4 luni numai e mult eu asa zic au trecut aproape 2 luni mai sunt 2 ..ca atunci cand o scapa de colici altfel poti face prog

eu am incercat sa o tin treaza sa o tin de manute sa vb sufletul doarme lemn langa tine frate sa o si tragi de picoruse somnu lu'tasu greu....radeam cu ion ca plecam pe cealalta parte a globului si acolo sa faca la fel ziua nani noaptea somn

va pup pentru grija acordata

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

casandra

I-ai gasit lui casandra74

1x Pantaloni sport Pimp

12 energie

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Eli incearca sa-i legi deasupra patutului jucarii micute de plus, bucati de stofa colorata, etc, cu sforicele scurte. Iti inteleg energia totusi, sunt in aceeasi oala. Si eu ma mir cum de nu ma simt epuizata cateodata dupa nopti in care am dormit 3, 4 ore. Trebuie pur si simplu sa mergem inainte iar cand te uiti la ei cum zambesc cu atata incredere uiti de somn.

Mary-isa vanzare buna si sa mearga bine afacerea

cititi va rog asta . Mie mi-a placut mult, am gasit-o la alti scutecisti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Darling_

cititi va rog asta . Mie mi-a placut mult, am gasit-o la alti scutecisti.

Super tare! Avem de invatat de la femeia asta ce inseamna increderea in noi, in bebe, in tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!

Sper la o zi cu vesti bune! Steliana

Fetelor, piticii vostri stau sa le puneti picaturi in nas sau sa le dati cu spray nazal? La noi e circ de fiecare data. E cosmar pana ii curat nasul.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Va rugasem si eu cateva informatii privind e-mail-ul comun.

Citat:
citat din mesajul lui monicus
Va rog dati-mi si mie datele de la emailul comun.. Va multumesc anticipat.
Pupici la toata lumea de la cel mai mic pana la cel mai mare.

Mergi la inceput