Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 12
monicabo spune:
Steliana, numai bine, refacere cat mai rapida! Va cred ca va doriti sa ajungeti cat mai repede acasa si sa lasati totul in urma! Oricu, ati fost f curajosi amandoi
Cris ce face, e bine? Mititelul, cred ca si el e debusolat in felul lui...
Bebecris, bafta la control! Daca este mai bine pt bebe sa iasa mai devreme, atunci nastere usoara!
Monicus, sanatate multa! E sezonul virozelor, ce sa-i faci...
Mav, ma bucur ca ai mai scris
Baietii cresc, mi-au placut replicile lor
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
eliza_cri spune:
bebecris ce sa mai mai este putin si te intalnesti cu flacaul junior
...abia astept ziua de luni sa bagam agitatele pentru miercuri daca totul e ok 

asta asa de incalzire pana luni respectiv miercuri ![]()
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita
Miky-ea spune:
La multi ani,scumpa Olivia,multa sanatate,bucurii,iubire si implinire alaturi de baietii tai!

Dragi mamici,imi pare rau ca nu am mai intrat deloc pe forum dar de cand am inceput munca parca nu mai e timp de nimic,cand ajung acasa nu stiu ce sa fac mai repede...
Imi pare rau sa aud ca puiutii sunt bolnaviori,sanatate multa si insanatosire cat mai rapida.
M-am gandit la Steli si puiutul ei si ma rog sa fie totul bine,le transmit multa sanatate si putere si sa ajunga cat mai repede acasa!
Noi suntem bine,plini de energie,mai vorbareti si mai haiosi...
Va pup pe toate si va transmit numai ganduri frumoase si multa,multa sanatate ca-i mai buna decat toate!
Otiliav spune:
Multa sanatate Anei, Biancai, lui David, lui Eric, Ariannei si bineinteles lui Alex si tuturor cozonaceilor.
Ale mele nici un muc in iarna aceasta, bat in lemn nu cumva sa se viruseze ca asta mai imi trebuie. Inca mai am de alergat cu ele dupa mine pe la politie, la taxe, mi s-a luat de toate formularele si trimis dintr-o parte in alta.
Oliv te intrebam daca-i 26 ca la nickul tau de pe DC. De aceea aveam dubii.
Mav, am vazut pozele si am spus in gandul meu un mare wowww. Arati super bine
, se vede ca sunteti o familie fericita.
Si cred ca ar trebui sa-ti schimbi titulatura, sa scrii "mami de baieti isteti si frumosi"
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
malinas spune:
intru si eu pe furis.
La multi ani Olivia, multa sanatate, fericire si impliniri!
loryd, multumesc.Stagnez.Am intepenit la 58.4 de 2 saptamani.DAr nici miscare nu am mai reusit sa fac.
Carmen, David intreaba mereu:Ce ai acolo? Ce faci acolo?De ce inca nu i-a intrat in repertoriu.
ginye, multumesc de vot.Tu esti mai bine?
monicus, multa sanatate Anei.
bebecris, tinem pumnii sa fie totul bine.
eli, eu nu ma prind de unde ai atata energie.
si un vot pt cine mai are 2 minutele.
PS. deci pozele cu mav sunt in contul comun de email, in contul comun de poze de la gravidute sau in contul comun de poze de la cozonacei? Avem deja 3 conturi comune, iar eu m-am pierdut in ele si n-am gasit nimic.
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas ginye, multumesc de vot.Tu esti mai bine? |
....
Ai PM cu datele contului.

Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Darling_ spune:
Ramo si eu am stafilococul in gat, l-am descoperit cand aveam 11 ani. Nu mi-a creat prea mari probleme. Doar cateodata o sensibilitate ridicata. Nu apare mereu la exudat. La fel am patit si cu strep B. La Eduard l-am avut mi-au facut antibiotice inainte de expulzie. La Alex nu a mai aparut.
Alra sper sa nu mai apara gaurica la inima data viitoare. Oricum din postarile tale reiese ca esti tare si ai situatia sub control.
Corina multa sanatate si la puiutii tai.
Malinas votat
Monicus sanatate Anei, oricum ati stat bine cu sistemul imuitar daca abia acum ati ajuns la tuse. Eduard avea muci si tuse din prima saptamana de gradinita.
Loryd si noi suntem la faza “ce-i asta?” de ceva timp. Mai cu seama cand e ceva nou. Si noi tot cu explicatii cat mai logice.
Olivia

Sa fii sanatoasa si iubita de barbateii tai! Multa sanatate picilor. Uite de aia eu m-am hotarat sa nu-l mai duc pe Edu la gradi, macar iarna. Intre timp mai creste si bb, macar daca e sa se imbolnaveasca de la fra’su sa fie ceva mai mare.
Bebecris felicitari pentru mutare in casuta noua. Multa sanatate si sa vina bb cu bine.
Eli trebuie sa faci cumva sa doarma si fata cand se doarme. Nu te mai juca cu ea noaptea, stiu ca-i greu sa rezisti. Fa-i noptile cat mai plictisitoare, sa nu aiba motiv de stat cu ochii pe pereti. Incearca s-o tii ziua cat mai mult ocupata. Pune-o pe baby gym, orice. Cate putin in fiecare zi. Trebuie sa te odihnesti.
Raluca multa sanatate Biancai, sa treaca repede bubitele.
Mav ce frumosi sunteti… Ai o privire atat de calda si fericita si chiar ai slabit tare frumos.
Ce chestie, si eu i-am facut vaccin anti chickenpox lui Eduard sapt trecuta. Mai facem o doza in 4 sapt. In sept incep serviciul si e cam greu sa-mi iau concediu brusc pt copil bubos. Si m-a pus pe ganduri si postarea Stelianei de acum 2 sapt.
Mirela_1 spune:
Mai dati-mi si mie va rog datele contului comun. Sa mai vad si eu ceva poze.
Otilia, am cateva poze cu Dia la semnatura. N-am reusit sa mai incarc in contul comun.
mav spune:
vedeti ca am trimis de ieri pe emailul comun si ultima parte din curs (sper sa fi ajuns, n-am verificat), cu alimentatia pe boli. sunt tratate si diareea si constipatia....
va multumesc pt aprecieri, sunteti dragute. din pacate, sunt telegrafica, pt ca stau tare prost cu timpul...
ma rog pt sanatate si astept si eu vesti bune!