Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Ca tot sunt intr-o pauza de hartogaraie, mai zic ce-mi aduc aminte.

Bertha, pe unde umbli?

Laura, ce mai fac cretele, tot pe homeopate cu Cati? Eu regret acu c-am intrerupt cu homeopata noastra, poate nu ajungeam aici, dar, asta avem acum, vedem cum o rezolvam.

Ama?

Cozonacii de Future, Brave - si cineva imi scapa - cum mai sunt?

Sophie, gata cu raceala?

Cherie, mai ia o pauza, hai la o cafa virtuala si mai zi-ne de cretul blond.

Nebunica, eu acu sunt in cumpana cu imunizarea asta. Si eu am bagat de toate cate se puteau in ea, cat de naturale posibil. Pana si-acum, pe o reteta era un sirop, Pikovit sau ceva de genul. Pe care nu l-am luat. Prima componenta era zaharul... Ma tenta colostrumul cu probiotice de care vorbeam cu fetele, dar pana nu ajung la o sursa de medicina, alta decat cea alopata, care sa-mi dea incredere, nu-i mai dau nimic.

De terapia Bowen ati auzit? O prietena o foloseste de-un timp cu succes, si ea, si copiii. Aici mai multe, din spusele ei: http://la-taclale.ro/category/bowen/ .

Noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Buna dimineata!

Ralu, ce spui tu suna destul de horror, sper sa va inselati in pronosticuri si sa fie totul bine

Anca, off, n-ati mai scapat? Pana la urma ce zic medicii? Cu aparatul salin ai incercat, sau cateva ture la Praid ca sunteti aproape.

Multa sanatate pentru toti puiutii bolnavi, Alex, Patrick, Ovidiu, Sophie (si tu ...), Bianca (sa treaca bubitele fara semne) si toti pe care nu i-am nominalizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Olivia, La multi ani, in primul rand cu multa sanatate ca se dovedeste a fi cea mai importanta! Tot ce iti doresti sa se implineasca! (scuze pentru intarziere )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Otilia a luat sotul antibiotic dar mult prea tarziu chiar f tarziu si degeaba, inca nu e vindecat. Speram la zile mai bune.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Hera, sotul tau nu a luat antibiotic? sau a aflat tarziu? Of ce ghinion ca in Ro putine sunt care transmit. Aici e mult mai nasol dar intr-un fel e bine ca e lumea informata, se gasesc spraiuri, clestisori speciali la farmacie.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Lorena tot face febra de ieri dar nu stiu de ce. Nu ar emuci nu are in gat urechiusele nu o dor si cred ca e cam mare 39.3 pt maselute. Voi ce credeti? Ce ar putea fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Ramo, Ginye, Darling, Anca multumesc pentru raspunsurile referitoare la imunizare..nici aici medicii nu recomanda, nu i-am dat nimic, dar se imbolnaveste prea repede, as vrea sa incerc si varianta asta, mai ales ca siropurile din plante ma gandesc ca nu sunt periculoase..

Anca, imi pare rau ca Sara e bolnava, scumpa de ea Sper sa fie bine repede

Hera multa putere in lupta cu boala aceasta, noi in vara am fost la piscina si mama imi zicea ca a vazut o capusa in piscinuta copiilor, ca apa era mica, doar cativa centimetri..a fost ultima data cand am mers acolo, dar aici e in fiecare vara campanie de atentionare a populatiei, cum zicea si Otilia, in farmacii gasesti toate minunile pentru protectie..am citi pe net atunci despre boala aceasta si m-am ingrozit..

Ralu tin pumnii sa fie bine

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

[green][font=Comic Sans MS]“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Lorena tot face febra de ieri dar nu stiu de ce. Nu ar emuci nu are in gat urechiusele nu o dor si cred ca e cam mare 39.3 pt maselute. Voi ce credeti? Ce ar putea fi?

E prea mare sa fie maselele..poate o raceala care debuteaza cu febra..ai cam exclus restul posibilelor cauze..ai grija sa se hidrateze..

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

[green][font=Comic Sans MS]“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

ziua buna

hera si eu sunt de acord cu nebunica sigur este de la altceva maselel nu dau asemenea temperatura e vreo infectie pe undeva . sanatate va doresc

nebunica ce nume frumos ai octaviana imi place la nebunie . multa bafta in alegerea unui program corect de imunizare

ancule felicitari....nu ma mai joc e a 3 fetita cu numele acesta ..pun drepturi de autor . ce face sara fericita ca e mami in vacanta?

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ralu

Anca un pt Zibe! Multa sanatate!

Rares de Futuremother a iesit din spital. Un si pt acest pitic!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cine imi da si mie PM cu datele despre e-mailul comun. Ms!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput