Aspirante optimiste,Felicitari Tzuky, Lary! (629)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

[quote]citat din mesajul lui annare

nelia si crezi k pot sa l iau fara sa mi-l prescrie medicul?

2011 imi va aduce bebele mult dorit
[/quote

DECI:Aici no-spaul este buscopan,iar metroclapramidul(daca asa se scrie,in ro este medicamentul pentru varsaturi care aici se da in sarcina-se numeste plasil,si se da cu reteta,pentru ca in italia mai rarutz cu medicamentele mai bine mori)
Buscopanul se da fara reteta,asta ti-o spune o mamica,fosta gravida,si fosta trecuta prin toate starile lumesti de la doua liniute superbe pana la nastere,care am trecut si prin iad si prin rai...si concluzia...AS MAI TRECE O DATA
Daca mai sunt pe faza cand mai intrebi ceva,cu mare placere iti raspund.
Apropo,nu mi-ai spus cum se face ca esti in italia?parca ultima data erai in tara?

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Fetele am facut un test si este negativ. Asta e, next time.
Deny la primewle 2 sarcini stiam ca nu sunt probleme nici cu ramasul, nici cu tintul, apoi incep problemele.

http://lt1m.lilypie.com/ZZMDp2.png
ca in 2011 sa devin !

Katy,imi pare rau.Sincer...Sper sa nu fii la butoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

katy,imi pare rau
data viitoare sigur e cu ochisori....nu dispera
sau poate ai facut testul prea devreme?!
oricum

2011 imi va aduce un bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

fetele nu o dezamagiti pe Katy, ea este gravidutza doar ca a facut testul prea devreme din cate vad e abia ziua 23 deci,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

ahhhh.eu intelesesm gresit ca e in ziua a 50-a

oricum ii tin pumnii incontinuare!!!
ma pt toate sa fie cat mai curand cu

o viitoare cu ajutorul Bunului DUMNEZEU!

Mergi la inceput

Am vazut-o pe Deny,bine ai venit,si sedere cat mai scurta
Fetele,in legatura cu medicamentele luate de voi si gandindu-va la o presupusa sarcina,intrebati totdeauna farmacistul.Si ei au studii,si ei va pot spune daca un medicament e bun sau nu pentru o graviduta.Iar daca va doare ceva,luati paracetamol,e cel mai safe
Apropo,un bebe la 4 sapt nu are nici macar 1 cm,al meu la 6 sapt si 4 zile avea o,84 cm.Dupa parerea mea,uterul nu se mareste de la varsta asta gestationala,iar durerile de burta apar datorita transformarilor din burtica,o placenta..etc
Sper sa ne auzim sapt asta cu vesti bune
O seara placuta
Lia,vad ca esti mult mai activa acum,daca vrei sa te descarci si sa ne spui cum sa intamplat iarasi nenorocirea,ce analize noi ai facut dupa,eu cel putin sunt aici sa te ascult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

ciao!nelia,ce imi recomanzi(vazand ca le ai cu medicamentele aici in italica)pentru soticul meu ca de 4 zile are niste dureri ingrozitoar e de spate,de la umeri pana jos la partea lombara?ceva inafara de aulin,muscoRil capsule,cerotto flector!azi i-am luat cerotto lenotac si bustine voltadvance sperand ca o sa ii treaca!oricum un sfat ar fi binevenit!
P.S:scuze fetelor!am deviat de la subiect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

multumesc pt primire nelia.

eu nu am luat decat nospa (injectii) ca aveam dureri mari de CM, pt ca stiu ca se recomanda in sarcina. in rest, nimic.
aaaaa, mai iau si prenatale forte (pt inainte, in timpul si dupa sarcina), ca sa fiu pregatita macar cu vitaminele
. dar asa m-am ingrasat de la ele . chiar daca am test "-" si arata ca nu-i bebe, oricum nu renunt la vitaminele astea ca ma ajuta sa ma pastrez optimista (ca am tendinta la depresie). si sa fiu deja pregatita cu vit pt urmatoarea data

o viitoare cu ajutorul Bunului DUMNEZEU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna fetele!!!!
katy..e devreme pt un test pozitiv..parerea mea.mai asteapta pana la sfarsitul sapt ca sa ai un rezultat clar...
eu zic ca e
draguta

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sarah199065

ciao!nelia,ce imi recomanzi(vazand ca le ai cu medicamentele aici in italica)pentru soticul meu ca de 4 zile are niste dureri ingrozitoar e de spate,de la umeri pana jos la partea lombara?ceva inafara de aulin,muscoRil capsule,cerotto flector!azi i-am luat cerotto lenotac si bustine voltadvance sperand ca o sa ii treaca!oricum un sfat ar fi binevenit!
P.S:scuze fetelor!am deviat de la subiect!

AAA,aici nu ma pricep la barbati,poti lua o crema voltaren sa il dai de cateva ori pe zi,sa stii ca pentru durerile musculare e buna si tachipirina.
Eu cand am am vreo 6 luni cu Cris la spital mi-au facut injectii cu voltaren,desi eru contraindicate,si vorba aia,eram in spital...posibil sa fie si pastile de voltaren...si posibil o relaxare totala,un masaj,si la pat cateva zile pana isi revine corpul..poate a facut vreo intindere.Sau...la medic cu el.Stiu ca barbatii merg mai greu la medic ca femeile,trebuie impinsi
scuzati off-topic

Mergi la inceput