Aspirante optimiste,Felicitari Tzuky, Lary! (629)
Raspunsuri - Pagina 17
draguta spune:
Kitty
abia astept sa vad ce rezulat a avut stimularea la tine, iti doresc peste cateva zile sa ne anunti vestea cea mare
cate pasrilute ai luat pe zi de closty?
annare spune:
nelia eu sunt in italia din mai anul trecut..asta k am fost in concediul aksa...asa sunt aici de 4 ani...poate ai inteles gresit

...dar unde esti in italia?
2011 imi va aduce bebele mult dorit
neliaCris spune:
Sper ca sa inteles mesajul trecut,l-am scris in graba![]()
fetele ne auzim maine
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
annare spune:
fetelor si eu trebuie sa ies...ne auzim maine si sper sa vad dimineata testul mult dorit(adica 2 liniute)..pupici dulci pt toate

2011 imi va aduce bebele mult dorit
didi32 spune:
Ce fac fetele cucuietele? Cam slabuta miscarea pe-aici. Katy draga, cum zic si fetele poate ai facut testul prea devreme. Mai ai putina rabdare si mai fa unul daca nu vin uratii. Eu iti tin pumnii sa vezi dublu 
Draguta, mai am cateva zile, ma injectez la greu
. De azi intr-o saptamana fac punctia si peste inca 2 zile transferul. Asa ca nu mai e mult, da' parca nici nu mai am rabdare. Maine am iar monitorizare sa vedem cat au crescut outele.
Lorena, tu ce mai faci? Cum mai esti? Cosmi?

ici tuturor si o seara frumoasa!
sarah199065 spune:
annare si katy va tin pumnii si ma
in seara asta pentru voi!pupici

katy,iarta-ma daca te-am dezamagit

dar eu iti tin pumnii in continuare

2011 imi va aduce un bebe!
draguta spune:
didi
da Doamne sa ai multe oute si de calitate , iti inteleg starea, emotiile si ma rog sa fie contructive, meriti dupa atata asteptare, meritam toate, Doamne Doamne sa faca o minune pentru noi toate anul asta
te imbtratisez cu drag si cand ai timp sa ne mai povestesti ce ai facut

kitty-27 spune:
draguta...n-am mare speranta...simptome n-am...decat o foameeeeee...dar banuiesc ca este de la arefam...parca nici sfarcurile nu ma mai dor...asta este.oricum am program bine stabilit anul asta...si o sa jumulesc barza aia cand o sa o prind de n-o sa mai ramana un fulg pe ea..la cat m-a suparat ea pe mine.dr a zis ca mai urmeaza si luna asta tot stimulare...in martie hsg...iar daca pana in iunie nimic...laparo.

ASPIRANTA LA BEBE
draguta spune:
Kitty foamea poate fi si de la closty, eu cand am luat ovamit scria pe prospect ca persoanele care il folosesc pot acumula multe kg, la mine a fost invers, luna viitoare si mie mi-a prescris iar dar acum 2 comprimate pe zi
tu cate comprimate ai luat de closty? poate nu ai vazut intrebarea in postarea anterioara