Aspirante optimiste,Felicitari Tzuky, Lary! (629)
Raspunsuri - Pagina 15
sarah199065 spune:
ma
pentru toate fetele de aici sa va dea DD un bebe frumos si sanatos,ca dupa aia va veni si randul vostru sa va rugati pentru mine!![]()
![]()
![]()
2011 imi va aduce un bebe!
Katy82 spune:
Multumim de
Sarah.
Fetele v-am pupat. Eu fug sa-mi fac treburile. Ma asteapta al doilea job

. Pup drgalasele!
http://lt1m.lilypie.com/ZZMDp2.png
ca in 2011 sa devin
!
Lia73 spune:
yo am facut teste de ovulatie oview si femina
si numa seara
dupa ora 18
de la 15.30 nu mai beam apa
pozulici
www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_module.php?d=2011-01-21" target="_blank">TB
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
draguta spune:
multumesc Lia, graficul tau nu mi se deschide
intre timp am avut niste dureri puernice de ovar drept deci cred ca acum s-a produs
am prestat si eu pana aseara, maine sunt programata sa refac analiza la secretie deci astazi pauza jap, jap![]()
gaby, liniuta iese intensa cand foliculii sunt maturi si sunt pregatiti pentru a se sparge, deci ovarele tale trebuiesc putin stimulate
bibitica20 spune:
buna 
pt toate fetele
si eu inca mai astept testul lui Katy![]()
si mai astept si menstruatia zilele asteala fel ca ea, sa vedem
eu am dureri de sani. dar o fi de la umflatura nesuferita
am vrut sa-mi pun si eu ceva la semnatura dar mi-am uitat parola
uite ce vroiam sa pun: un album cu hainute si unul cu alte lucrusoare care sunt si la bazar aici. stiti cum se spune, le dam mai departe ca sa incapa si altele noi
http://picasaweb.google.com/115781699145042294783/NOUAccesoriiBijuteriiPoseteCosmeticeExtensiiSiAltele#
va doresc o zi frumoasa si desigur liniute duble!
DenyAnd spune:
Katy82, si fetelor, nu ma supar daca cineva nu poate sa-mi raspunda la intrebare. singurul care poate sa-mi raspunda, este analiza la complexul TORCH, si ginecologul. banuiesc si eu ca am ceva "strain" in mine ce impiedica sa raman insarcinata
. ca eu in trecut nu am mai avut asa dureri mari.
adeneaori ginecologul meu m-a diagnosticat cu hiperplazie pe uter. si repede la chiuretaj. cand am auzit asta m-am facut una cu pamantul. ce chiuretaj sa fac daca nu am fost nici gravida?
dar dupa zeci controale ecografice rezultatul: alarma falsa
.
ginecologa s-a facut invisibila cand ma vedea ca intru pe usa si abia astepta sa ma trimita acasa din cauza diagnosticului pus gresit. imi schimb ginecologul si gata. o sa-mi fac toate analizele pre-conceptie la alt doctor de-acuma.
fetelor, are cineva din voi Rh negativ?
am inteles ca sarcina se prinde cel mai greu la cele cu Rh negativ. ca poate de asta prind si eu mai greu.(partenerul are +)
sau e gresit?
deocamdata imi masor TB ca sa vad cand am ovulatia, la medic inca nu ma duc ca inca am rosu(a6a zi--ceea ce e ciudat la mine ca, ca de obicei ma tine doar 3zile)
o viitoare
cu ajutorul Bunului DUMNEZEU!
Katy82 spune:
Fetele am facut un test si este negativ. Asta e, next time.
Deny la primewle 2 sarcini stiam ca nu sunt probleme nici cu ramasul, nici cu tintul, apoi incep problemele.
http://lt1m.lilypie.com/ZZMDp2.png
ca in 2011 sa devin
!
draguta spune:
Katy poate este prea devreme pentru test, stii exact cand ai avut ovulatia, ai facut teste?
sau presupui ziua din ceea ce ti-a spus doctorul la ecografie?
eu zic ca esti dupa acea pata doar ca nu s-a detectat hormonul inca, ai sa vezi ca numai par uratii
DenyAnd nu are treaba rh-ul, poti sa ramai oricum ar fi el
DenyAnd spune:
[b]Katy[b/], imi pare rau pt test
.
dar nu-ti pierde speranta ca moare ultima ![]()
![]()
.
iti tin pumnii pt data viitoare!
eu deocamdata fac pauza, si mai astept sa fac toate analizele, apoi ne punem iar la treaba![]()
dar asa nu vreau pastile
ca presimt ca o sa-mi dea tratament
o viitoare
cu ajutorul Bunului DUMNEZEU!