PRIETENE FARA TITLU (74)
Raspunsuri - Pagina 13
miraklucker spune:
Dragelor va salut.
Am revenit, azi pe la pranz. A fost supeeeeer.
din pacate am inchis mata in casa cu gand ca ne intoarcem in 2 zile, altfel primisem invitatie sa stam mai mult
.
Ma duc sa rezolv probelmele administrative si revin pe seara
miraklucker spune:
Lumeeeee unde sunteti??
¨cu intarziere urez si eu sarbatoritilor
La multi ani Diana.
La multi ani Razvan
mamici sa va traisca copilasii, sa fie sanatosi, sa creasca mari si cuminti si sa va umple sufletele numai de bucurii!
Acum m-am linistit............vreo 2-3 min pana ma striga piticoata sa stau langa ea.![]()
am fostp lecati la o familie (ea romanca) ne-au invitat la cina si abia acum ne-am intors. am mai fi stat dar Heinz iarasi trebuie sa sara pentur un coleg bolnav sa lucreze. Parca nu ar avea concediu
.
La munte a fost foarte bine. Am plecat pentru 2 zile si nu ne-am mai fi lasati dusi de acolo. Soareeee mult, si zapada. Soacra-mea chiar ne-a invitat sa ma ramanem, dar am lasat mata singura inchisa in casa si ne-am gandit ca o vom gasi moarta de foame. Gresit. Mata si-a deschis singura sertarul unde stia ca-si are mancarea si a rupt cu dintii pungile asa ca nici gand sa moara de foame.
Noi am skiat pan nu am mai putut (adica eu). Ma dor inclusiv bratele
. Barbatu ne-a convins pe toti sa coboram pana la masina pe skiuri. O ora!!!!!!!!!!! Am crezut ca nu mai ajung intreaga jos. Binenteles ca nici macar fetele nu-si faceau probleme. Probeleme aveam eu. Offf, ce greu e sa inveti la batranete sa skiezi!!
O sa pun si pozele in album.
Voi?? care pe unde? in vacanta?
monica70 spune:
LA MULTI ANI IOANA !
MIRA voi ati plecat iar la ski
? Ce matza descurcareata aveti ![]()
De noi ce sa va zic: Diana si-a revenit,a si fost la gimnastica medicala si miercuri si vineri,atat ca mai tot comenteaza ca nu vrea.Ba ca de ce o ducem tot la chestii din asta grele
,ba ca nu ii place ca profesorul miroase a parfum,ca parfumul barbatilor miroase urat ![]()

Azi am fost impreuna la inot ,a fost super,iar Diana chiar a facut progrese,nu s-a simtit ca a facut pauza we trecut.A stat in apa doar fara aripioare,iar cu pluta a mers destul de putin.Se descurca bine si singura cu pluta pe distante mai mari.De inotat ,inoata singura stil bras pe distante de cca 5 m.Ma punea ea unde sa stau si sa vina inot pana la mine,apoi imi zicea tura urmatoare sa merg tot mai departe de ea.Cred ca i-a picat bine si gimnastica medicala de saptamana asta,ca a tinut-o ala tot cate o ora jumate la o sedinta.Din pacate aici costa sedinta 15 lei si daca mergem de trei ori pe saptamana,ma costa si asta cca 200 lei.Trebuie musai sa gasim sa o duc unde nu se plateste - dar nu la ala la care am incercat mai demult,ca ala nu se ocupa defel de ea
BRANDUSA tu ai platit cat ati tot umblat la kinetoterapie?
Tudor e bine,dar continua sa se trezeasca noaptea si sa se tot mute in patul nostru
Azi l-a apucat iar sa o loveasca pe Diana,e drept si ca ea cum a intrat pe usa (fusese la mami) s-a aruncat direct pe jucariile cu care se juca el si nu-l mai lasa,ca voia ea sa construiasca ceva.Tudor ii dadea in cap si striga "POC!"
Tot la categoria cuvinte noi l-a apucat acum ordinea,toata ziua imi indica sa pun lucrurile la "OC" adica la loc.M-am distrat ca ieri m-am lamurit ca Tudor are fix la fel de dezvoltat spiritul de observatie ca si Diana.Am facut rost abia acum de un calendar de perete si-l pusesem in dreptul biroului.Tudor s-a trezit din somn,a venit dincoace si inca de la usa camerei mi-a aratat cu mana incantat calendarul
Nu mai zic ce radare au amandoi cand e vorba de vreo bucatica de cioco sau bombonica ratacite printre dosarele de pe birou
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
LA MULTI ANI, FRUMOASA IOANA! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI NOROCOASA!
Revin mai pe seara sa povestesc cum a fost la munte. Va
.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Bee spune:
Buna fetele.
LA MULTI ANI IOANA! Tot ce-ti doresti tu pe lumea asta sa se implineasca.
Moni, kineto n-am platit niciodata, decat cumva global munca omului. Era gratis, cu trimitere, evaluare, internare. Un centru de stat. Foarte multumita am fost de rezultate. Dar stii ca noi am avut alt gen de probleme.
Si noi la munte, de azi. Cam greu. Sa vedem cum vom supravietui.
monica70 spune:
LA MULTI ANI SELIN
!
Buna dimineata la toata lumea. Peste vreo ora vine un tip sa imi manevreze ceva la PC si probabil dureaza daca ma hoatarasc sa imi instaleze windows si pe hardul de rezerva,asa ca am zis sa bag nasul pana nu apare in zona.
Diana a reinceput gradinita, Tudor se invarte prin zona.Iar n-am dormit din cauza lui.Plange in somn,se invarte,se suceste,iese din sac,apoi urca in patul nostru si da-i si te invarte pana ametesti
Ca de dormit cine poate cu picioare in spinare sau maini/capatani in freza? Daca il pun in patut la loc sau urla ca apucatul daca e aproape treaz,sau daca e adormit, dupa ceva vreme iar se trezeste si urmeaza aceeasi faza.
In rest am uitat sa ii mai laud vocabularul.L-a invatat si taica-su un cuvant: ABCEVA! Asta la masa cand vrea mereu altceva
Si mai zice si alte cateva noi,dar nu prea multe.Cum se zice,are idei putine da' fixe
Dar e taaare harnic: strange jucariile,sare iute sa ne ajute - sa aduca ceva,sa puna la loc etc.
Cu Diana am inceput educatia cinefila
Deja ne-am uitat in doua seri la doua filme cu ... STAN SI BRAN ,mai avem vreo 6 cred in colectie.Dupa aia poate i le pun si pe-alea cu Luis de Funes ,sa vedem.Oricum nu ii stia si s-a distrat grozav.Avem p-aci si colectia cu Charlie Chaplin,dar ala nu imi place mie defel ![]()
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Ingrid S spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI PENTRU O PAPUSICA, SELIN! TOT CE-TI DORESTI SA SE IMPLINEASCA
Ieri am fost plecati la ziua finutei mele, Monica, a facut 4 ani in 3 feb., dar atunci eram la munte si n-aveam cum sa-i serbam ziua, nici ei, nici sotului meu care era nascut in aceeasi zi. Apoi pe 4 febr. era ziua prietenei mele de s-au minunat cei de la pensiune, numai La multi ani, auzeau. I-am convins ca nu facem misto de ei.![]()
A fost foarte frumos, mancare din belsug si buna, cu adevarat buna, cum o facem noi acasa. Noaptea ger, -22-25 de grade, in camera 20. Bine ca facea fata centrala. La noi isi dadea duhul la asa temperaturi.
Am fost pe partie, am ocupat cu succes zona de saniute si m-am dat cu Diana. Am stabilit ca la anul o dau la un instructor de ski. Acum stand doar 3 zile, nu avea rost.
Peisaje cu adevarat frumoase, un rau inghetat partial, gheata, brazi, zapada, zapada si iar zapada. Nu ma puteam satura.
Poze numai de acasa, incarc cateva deseara. Nu pot pune multe, ca pana ia una photobucketul, imbatranesc.
Daniela, ati fost cu Rares la operatie? Cum ati petrecut de ziua Ioanei
? Ma uit sa vad daca ai pus poze.
Moni, cauta si tu un kinetoterapeut gratis. Doar copiii nu platesc. Ce fras. Super ca Diana nu mai comenteaza atata, desi o ora si jumtate e cam mult pentru o sedinta. Si vad ca sta bine cu inotul. Are pofta de mancare? Ca a mea dupa zbenguiala, aer curat mananca de rupe. Daca o mai dau si la inot, ne curata toate oalele.![]()
Denisa, eu una sunt multumita de orga. De cand o avem in casa, ii merg manutele. Sambata a venit profesorul si a fost incantat de progrese. Jumatate de ora mi-a spus el zilnic, nu o ora cat vroiam eu. Cica se plictiseste dupa aia. Aha. O fi cum zice el.
Diana nu canta din gura. Stie, recunoaste imediat cantecul dupa note, dar prefera sa taca. Fain ca Emma canta la ambele. Nu ne mai arati un filmulet cu ea la pian?
Mi-am amintit de ceva cand am citit de laringita ta. Niciodata n-a fost mai liniste in casa, decat atunci cand sotul a avut laringita si nu putea vorbi.
Sper ca ti-a trecut, nu?
Mira, pisicile sunt inteligente. Nu statea a ta fara mancare. Se descurca cumva. Ce rasa este?
Zici ca ai coborat o ora pe partie? Esti tare. Ai facut muschi la picioare, bucura-te.
Eu m-am plimbat pe un drum ingust si acoperit cu zapada spre o pestera, am gresit directia si am mers 10 km. 5 dus, 5 intors. Noroc ca mi-a dat prin gand sa intreb o baba ce cara o saca de apa daca suntem pe drumul bun (eu si sotul, ca fetita ramasese cu prietenii nostri), altfel cine stie cat mai mergeam. Si cand am ajuns intr-un final apoteotic la pestera, n-am putut urca, deoarece era doar gheata pe pamant si un firicel de apa ce curgea peste. Atat am vazut, o gaura neagra (intrarea).
Dar am consumat calorii. Yeee!
Bee, unde mergeti la munte? Distractie placuta!
Mersi fetelor inca o data de urarile trimise Dianei.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
asteryaro spune:
Buna dimineata si de la noi.
Incep cu urari de LA MULTI ANI Ioanei! Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa ai mult noroc in viata!
Daniela, va dorim multa sanatate si fericire, alaturi de cei dragi.
Eu cu mare mandrie vin sa raportez ca am incheiat sesiunea cu bine
. Aproape ca-mi vine sa ma pup
.
Vineri si sambata am fost iar in excursie, la Iasi de data asta. A avut Viorel treaba si ne-am "bagat" si noi. A fost frumos, drumul bun, hotelul la fel, Razvan s-a simtit si el foarte bine...
La intoarcere am oprit in Focsani la nasii lui, apoi la Ramnic la socru sa-i faca Viorel baie si in final acasa.
Ieri am avut peste la masa, pastrav, si Razvan nu mai contenea sa spuna "ce mult ii place lui pestele".
Noi i-am cumparat lui Razvan un scaun de bar, din ala inalt, urmeaza sa-i scurtam putin picioarele, ca sa poata ajunge si el la masa din bucatarie, fiindca, desi e inalt... masa e si mai inalta
, si are o pozitie aiurea la masa.
Mi-am cumparat o geaca "de firma"
de la Zara, la reducere, cu 129 de lei si abia astept s-o port, chit ca-i de primavara. E adevarat, ca nu-i chiar de varsta mea
, da' ce sa fac, daca mi-a placut. Si oricum, meritam, nah
.
Gata, mai merg la treaba pe aici, ca iar sunt cu praful de-un deget, zici ca salta turcii permanent pe aici.
Moni, spor la treaba si felicitari lui Tudor. Vorbaret mare baiatul, deci l-a invatat si Ghita ceva nou, asta-i bine.
Ingrid, ai uitat sa revii sa povestesti. Ce face Diana cu codite?
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
asteryaro spune:
Ia uite, scriem toate o data.
Ingrid, tare pofta mi-ai facut de un munte, doar ca eu la excursii nu ma bag defel, din cauza de lene.
LA MULTI ANI, SELIN
! Sa cresti mare, papusica frumoasa, si sa fii sanatoasa!
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
monica70 spune:
INGRID la multi ani si lui Genu! Cu gramada mea de probleme uitai ![]()
Legat de kineto,noi am dus bilet de trimitere ,dar doctorita aia nu l-a inregistrat,doar ne-a trimis la tipul asta.Si el nu ne-a zis ca se plateste,decat dupa prima sedinta,cand a zis ca de obicei martea duce banii doctoritei 
Chitanta ioc,deci cine stie ce invarteala au ei.Ca restul clientilor sunt in majoritate persoane in varsta,care ma indoiesc ca platesc ceva.Doar data trecuta a mai fost o fetita de varsta Dianei.Si sala e in cadrul policlinicii municipale,deci e la stat.Oricum mai o ducem la el,pana gasim unde sa o ducem altundeva.
Deci v-ati destrabalat cu saniusul? Super.Si eu as vrea sa o duc si la schi pe Diana,dar cine stie ce-o mai fi.Si ieri si alaltaieri ne uitam din masina la patinoar,era destula lume.Dar cand sa mergem sa incercam? E prea obositor in aceeasi zi cu inotul.Si eu si ea suntem ko,cadem ca mustele la somn dupa numai o ora de inot
Peste saptamana e cam aglomerat dupa-amiaza acolo,ca au elevii liber la patinoar daca merg organizat si programat,asa a hotarat primaria.Si majoritatea merg dupa-amiaza.In plus acum mai are si gimnastica medicala.Ea ma tot bate la cap cu patinajul,as vrea si eu,dar chiar nu stiu cand apucam.