PRIETENE FARA TITLU (74)
Raspunsuri - Pagina 12
asteryaro spune:
LA MULTI ANI, DIANA cu codite
! Sa cresti mare!
Ingrid, sa va aduca fetita cu codite numai bucurii si impliniri!
Fetele, multumim mult de urari! Recunosc ca abia asteptam sa deschid compu' si sa va citesc.
Va multumesc inca o data ca mi-ati fost alaturi si in momentele mai putin fericite din viata mea de mama
!
Noi suntem prin casa, eu am asa o stare aproape euforica
...
Mai devreme a venit Viorel cu cadoul (un dinozaur cu telecomanda pe care si l-a dorit baiatul) si niste tricouri tot cu dinozauri, asta a fost cumparatura lui Viorel. Si Razvan a luat cutia in brate si... s-a dus la icoana mare si-a zis: "priveste Doamne-Doamne, uite ce-am primit de ziua mea!". Noi am ramas intepeniti si interzisi... taxu cica "mai, mie imi dau lacrimile de copilu' asta, uite ce-a crescut si ce stie el sa spuna...".
Nah, ziceti si voi...
Revin.
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
Denisam spune:
DIANA-LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC!!!
RAZVAN-LA MULTI ANI CU SANATATE SI SA AI NUMAI BUCURII!!
Ingrid si Cristina-sa va traiasca comorile si sa va bucurati de ele!
Noi am fost la ski pe o vreme superba si cu A am inceput sedintele de HBOT-speram sa fie mai bine,revin!
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
marchplayer spune:
LA MULTI ANI DIANA!!!
LA MULTI ANI RAZVAN!!!
SA VA TRAIASCA COPILASII DOAMNELOR!!!
PETRECERE FRUMOASA INGRID!!!
Denisam spune:
Daniela-am citit despre dilema ta, eu zic ca iti faci prea multe griji pt o operatie care nu e complicata, dc ai incredere in doctorul de acolo, nu te mai complcia cu Bucu ca dc costa mai mult nu inseamna neaparat ca totul e mai bun sau mai rapid. Aici la noi nu se sta decat juam de zi in spital si iti da drumula casa cu instructiuni si nr de telefon unde sa suni dc ai intrebari in primele zile.Interventia propiu-zisa e de scurta durata, insa te tin ei cateva ore dupa sa se asigure ca e ok si ca nu sunt side affects.
Stiu ca iti faci griji,dar crede-ma ca in afara de anestezie, nu are sens sa iti faci griji,mai ales ca amigdalele nu le scoateti,asa este?Tin pumnii si sanatate multa.
Ingrid-sa va fie de bine petrecerea, ma bcur ca Dia face cu mama ta zilnic la pian, e super-la noi E nu face decat vreo 4 zile pe sapt, exercitiu,are doar 45 de min ora pe sapt, si mai nou invata la sf. fiec lectii cate un cantecel scurt for fun-adica o invata fara carte.
Dar cum orga ta nu ar e8 octave, a noastra da, eu am laut-o de la cineva care o avea de 1 an si nu o folosise si a fost foar 90cad.Dar se gasesc piane si la 350 cad doar si sunt f. ok si pt cei ce vor sa avanseze.
Moni-ati scapat de febra,sanatate multa.Fizioterapia cum merge?
Cris-bafta le examen si bravo lui R
.
Merg sa termin treaba la job ca azi am tur de forta-dus la pediatru amindoi pt controlul anual, dus E la balet,lasat acolo si plecat cu A la terapia cu oxigen,back acasa pe la 8.30
asteryaro spune:
Buna dimineata!
Multumim inca o data de urari, si prietenelor care m-au sunat!
Suntem prin casa, afara este un soare orbitor, ai zice ca e primavara, dar de unde...
Oricum, intentionez sa iesim putin azi, e pacat sa stam in casa.
Am facut o tocanita cu carne de pui, am facut salata de icre (fac tot la 2-3 zile
), ceva ordine si cred ca ne pregatim sa iesim.
Laringita s-a dus, a fost usoara, si pt. datile viitoare imi voi dota farmacia proprie cu adrenalina, pt. aerosoli. Gata cu corticoizii!!!
Ok, merg sa ma imbrac, mai vorbim, o zi frumoasa tuturor!
asteryaro spune:
Denisa, asa este, e super simpla op. de polipi.
Dar crede-ma, un medic de provincie nu poate fi comparat cu unul de capitala. Sigur, fiecare padure are uscaturile ei, dar totusi...
Daniela se teme de anestezie. Eu, fiindca noi am trecut prin faza asta, am incurajat-o, vorbindu-i despre procedura propriu zisa. Si eu am avut emotii mari, totul s-a terminat excelent.
monica70 spune:
Buna dimineata si de la mine.
La noi a nins vreo jumatate de ora ca in povesti,acum s-a oprit.E prea frig pentru ninsoare, -9 grade 
Am coborat sa imi repet analiza,normal ca dupa doua doze in minus,au iesit mai ok.Trombocitele nu-s mai la minim ci chiar normale,iar leucocitele au saltat de la 2,2 la 3,9 deci aproape normale (intre 4 si 8 sunt ok).Si din celelalte s-au mai reglat.Asta e,ii dau inainte cu tratamentul si cand o iau iar pe ulei analizele probabil mai bag cate o doza minus.Mi-am repetat si markerul ala S100 ,trebuie sa vina rezultatul zilele astea.
Cu Diana ce sa zic,e tot asa: ieri toata ziua a fost ok,dar la ora 18 iar a facut 39.Azi-dimineata pe la 5,avea 38.In concluzie luni n-am fost la fizioterapie cu ea,dar sper ca maine ajungem sa inceapa odata.
Nu stiu ce mai voiam sa zic,ca e Tudor prin zona si imi distrage atentia.Revin.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
monica70 spune:
Mda am promis ca revin,dar abia acum am apucat.Mare paguba nu-i ca vad ca oricum bate vantul p-aci,toata lumea ocupata ...
CRISTINA,BRANDUSA,ANAMARIA bafta cu examenele si in continuare.
DENISA tie spor la lucru.Sper sa ii foloseasca chestia aia lui Alex,am citit si eu mai demult despre ea ca ar fi buna.
INGRID sper ca va distrati bine la sanius!
DANIELA ce sa zic,eu cred ca as alege Constanta,mai ales daca medicul respectiv are renume bun.E mult mai simplu asa si Constanta e oras mare,nu-i Cucuietii din Vale sa zici ca n-au deloc aparaura ok,sau anestezisti/medici/asistente ok.In plus e operatie mai de rutina.Tin pumnii sa treaca cu bine si sa te linistesti 
MIRA sunteti deja pe la socrii ![]()
De noi ce sa zic,eu am lucrat zilele astea tare cu spor,mai am destul, dar nu asa exagerat de mult cat mi se adunase acum.Am tras totusi tare pana am avut chef si am fost si mai lejera = fara gura Dianei
.In plus ieri si azi l-am mai trimis si pe Tudor cateva ore la ai mei.Acum seara i-am repatriat,inclusiv pe Diana.Nu e chiar ok,acum seara inca mai avea 37,5 deci stare subfebrila inca.Dar e vioaie si guraliva.Maine incercam sa mergem la gimnastica,chiar daca ii zic aluia sa nu o ia prea tare la inceput ca e cam slabita.N-a mancat mai deloc zilele astea
,chiar credeam ca nu mai are nici 15 kg,dar acum seara arata cantarul 15,5 kg inca si am cantarit-o goala,dupa dus.Nici n-a venit bine ca deja m-a si enervat: a inceput cu texte ca ea nu vrea la gimnastica ! Cica nu-i place profesorul si ca acolo nu-s copii.Aoleu, pai i-am zis ca daca incepe cu fitze si acum ca la inot, direct la spital aterizez cu ea sa ii dea injectii
Nu mai las eu dupa ea.Nu stiu insa cum voi merge maine ca-s -10-15 grade,masina e plina cu zapada inghetata si afara iar a nins un pic
Deci voi cam avea ocazia sa patinez din plin,ca pe la 9 dimineata nu cred ca apuca sa se dezghete soseaua ...
Pe langa fitele astea,m-a si distrat ca imi povestea ce fel de camera isi doreste ea la viitoarea casa
Camera cu pereti galbeni si cu inimioare rosii 
Ioaiii , horror ce gusturi are 
![]()
Dar mai distractiv a fost cand a gasit un clopotel ratacit,l-a asezat langa patul ei si ne-a dat de grija ca de-acum inainte,dimineata cand se trezeste si suna din clopotel,sa ii aducem mancarea la pat 
De Tudor ce sa mai zic,tot mare mancacios si haios.
Na ma duc la culcare,noapte buna !
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
Denisam spune:
Neata si un ceai fierbinte,
EU am luat-o pe urmele lui Razvan cred-am laringita clar, ca mi-am pierdut complet vocea, rad toti de mine si nu trece cu nimic, e drept ca nu bag chimicale deloc.
A nins vre0 10-12 cm si nu stiu de ce s-au panicat astia si au inchis scolile, unele gradi sunt deschise, ca cea a lui A, dar Emma e acasa cu bunica ca mai are 10 zile si pleaca si sa vezi atunci program strict
Moni-sper ca ai ajusn al gimnastica cu ea, nu te lasa pacalita ca nu ii place ca sigur o va ajuta si poate mai capata pofta de mincare, o fi mai dat jos ca a fost bolnavioara-Alex are 105cm si 16kg,nu arata sa aiba "carnita" pe el dar are forta si e mai mincacios ca sora-sa, dar e hiperactiv-eu asta sper sa rezolv cu oxigenarea asta,sa il mai calmeze putin si sa isi dea mai bien drumul la vorba-e f. f.f incapatinat si cu lucruri care le stie nu le vrea zice uneori
In rest sper sa imi revin ca am si de lucru si vreau simbata sa fiu in forma ca e ultima cursa de ski pt mine, Emma se va mai duce cu tati inca vreo 4 simbete ca are lectii-tare mindra is de ea ca vad ca face asa de bine si cum trebuei si in viteza-si la pian a inceput la fel mai ales ca acum o invata cantece care ii plac ei mult-sunt cele ce le stia cu voce si acuma i le arata si cu pianul-are o memorie fantastica la astea care o motiveaza.
Ingrid si Mira-distractie faina in vacanta!