PRIETENE FARA TITLU (74)
Raspunsuri - Pagina 14
Denisam spune:
HELLO,
Am revenit dintr-un weekend aglomerat si incep cu urarile pt cele 2 printese frumoase din gasca:
LA MULTI ANI, IOANA! SA FII SANATOASA SI NOROCOASA!
LA MULTI ANI SELIN! SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE NOROC SI BUCURII!
Ingrid- LA MULTI ANI SOTULUI-sa fie sanatos!
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
Denisam spune:
Ingrid-sa va fie de bine plimbarea si unde sutn pozele?
Am mai pus poze de la ski din weekend, ca sa vezi ce mult conteaza mai ales la inceput sa fie partiile mai largi si nu aglomerate-parerea mea dc se paote sa ii iei lectii semi-privat, ca mereu conteaza samai fie macar 1-2 copiii linga ea,se stimuleaza f. mult-cel putin la fii-mea a mers, dc anultrecut era 1 instructor la max 2 copii,fiind la inceput,acum deja sunt cam 2 instructori al 5-6 copii,asa au fost acum simbata.
Pian-asa e si al noi,cred ca profu'are dreptate,E face doar 40min lectie si exerseaza vreo 15 min efectiv- nu stie la toate cantecele versurile, cele care o invata cumva ca "premiu',sunt de fapt pe linga carte si teoria care o fac si ce cantece are ea ca tema, sunt ca un fel de bonus sau motivare extra, sunt usoare, o sa o filmez zilele astea sa iti arat-cum sunt cele cu partitura si cele "pe neve"-gen Old McDonald had a farm sau London bridge,etc. E posibil din 10 martie insa sa inceapa si ceva voce pe linga pian(termina cu ski-ul), mai vedem,tb sa vad dc vrea jazz , pe linga cele 2 ore de balet sau vrea voce pe linga pian.
Moni-ma bucur ca ati inceput kineto, cauta fara plata normal dc se poate si ma bucur ca merge bienla innot, si Emma incepe in jur de 20 martie cu scoala, si la noi dc continua cu derivatiile ale dansului-gen step, acrro,etc se recomanda gymanstica-asta dc nu cere altceva intre timp
-o astept sa ceara tenis,sa vedem insa si ce program are pe vara, sunt sanse sa o trimitem in ro pt vreo 6-7 sapt-deja ma intreba cand o vede pe Diana ta ca i-am zis ca ea se joaca mai mult cu Tudor,spre deosebire de ea cu Alex.
Cristina-sa va fie de bine plimbarea si cadourile-razvi cum e , merge la gradi juma de zi? L anoi incepe sapt asta tranzitia spre toata ziua ca de pe 14 febr A va merge fullt-ime si sa vedem dc se acomodeaza la somn,oricum se duc terapeutele dupa amiaza sa lucreze cu el.
Bee-cum e la munte?
Mira-vazut poze faine ,cum a fost in vacanta?
Daniela-cum sunteti? Eu fug la munci ca am program incarcat sapt asta si acasa cu drumuri pt copiii.
Denisam spune:
Tot eu, am uitat ca mai avem 2 sarbatoriti azi
:
DANA ENE-LA MULTI ANI PRINTESEI-sa fie sanatoasa si norocoasa!
DANAS-LA MULTI ANI PT ANDREW SI LUI TEO-care zielle trecute a implinit anisorul-sa fie sanatosi si norocosi!
Bee spune:
Buna fetele.
LA MULTI ANI SELIN! LA MULTI ANI ROXANA! LA MULTI ANI ANDREW!
LA MULTI ANI CARLA!
Sa fiti sanatosi si norocosi.
Noi la munte. Cam masochista toata afacerea. Macar de s-ar distra copiii. Tavi e evident criminal. Nu sta la masa nici un pic. Zbiara din orice, vrea sa se mazgaleasca cu mancare se arunce mancare sa zdrangane cu tacamurile prin blide.
Aerul i-a cam zapacit pe mititei, nu prea au chef de plimbari ca obosesc si tot asa. Una peste alta: imbraca, dezbraca, schimba, hraneste, culca, imbraca, hraneste, spala, culca........
Munte? Ce-i ala munte? Il vad din camera. Cred ca-i cea mai faina priveliste pe care am vazut-o dintr-o camera vreodata. 
miraklucker spune:
Multumim din suflet pentru urari. si voua sa va traisca copilasii si sa fiti sanatosi cu totii
Noi ne-am sarbatorit scrut si la marea repezeala pentru jumatate de ora. am ajuns pe la 5.30 acasa si la 6.15 am avut un termin. Seline e superfericita. A primti o rochita de printesa "Lilyfee". Din pacate aripioarele nu le-am mai gasit. si rochita am luat-o ultima.
Ingid sa pui poze neaparat de la munte. am vazut pe undeva (dar nu mai stiu la cine) poze de la munte de la noi. Superbeeee. Multa natura, neatinsa de om. aici e altfel. Fac partii, carari, pun indicatoare peste tot. Nu mai este nicaieri asa natura salbatica ca la noi, plus ca acum nu a mai nins de la Craciun si pomii sunt de mult scuturati de zapada.
Pisica e una "normala" gri tigrata, foarte linistita si foarte iubareata cu barbatii mei, pe noi femeile ne ignora total,
. Am gasit-o tareee jignita si suparata
. O zi a fugit din calea noastra, si ca protesc si-a rasturnat WC
si a facut 1m mai incolo pe covor!!!!!!!!
Denisa la munte a fost nesperat de bine
, soacra-mea s-a bucurat sa ne aiba in preajma (tare ciudat din partea ei), chiar a urcat cu noi pe munte numai ca sa-i vada pe copii skiind. cu toate ca de dimineaza mai ca nu a plans ca nu poate veni intre atata lume (nu o mai prea tin nervii). Vreme splendida. Barbatii ceva mai putin fericiti ca ei stiu bine sa skieze si au tooot trebuit sa se opreasca si sa ne astepte pe noi astea intarziate sau si mai rau sa ne adune de pe jos
.
am o ..........jumatate de veste
. Se pare ca ne-am gasit o casuta.!!! Mai ramane de vazut la banca, cineva sa vina sa o evalueze, altcineva sa-si dea cu parerea ce si cati pereti putem sparge si modifica
, mosii sa-si gaseasca o camera la azil si e a nastra. C-am multi daca dar eu sper!!!!!!
pun cele cateva poze facute la mare repezeaza cu bateria pe rosu. sunt si putin neclare. Cred ca era murdar obiectivul
monica70 spune:
MIRA wow ce printesa superba
Si Dianei tare i-ar mai placea asa rochie sclipicioasa.Iti tin pumnii cu casa 
BRANDUSA tulaaai ,v-ati dus la munte cu toata gasca deci? Pai aia e relaxare?
Eu in locul tau, macar pe Tavi il lasam acasa ... Pai mi-ar fi groaza de mers iarna la munte si doar noi adultii pe motiv de frig si prea multe haine,darmite cu copii si mai ales cu trei si asa mici
Dar io-s d-aia comoda.Si daca tot dau un ban, prefer sa ne si simtim bine,decat sa avem parte doar de oboseala si nervi.De-aia si cand am fost la mare asta vara am ales sa il las pe Tudor acasa.Asa toata lumea s-a simtit perfect,iar lui i-a fost mai bine acasa cu ai mei.Pai ce ma faceam cu el pe-acolo,ca inca avea trei ture de somn pe zi?
Si la alte ore decat Diana
Faza e ca Diana care a fost la mare a facut 4 ture de rosu in gat+ febra mare de-asta toamna incoace,iar Tudor care a stat acasa, e bine mersi (si sper sa nu il apuce taman acum ceva ca ma laud,ca asa se intampla de obicei
) Asta legat de teoria ca mersul la mare ii face mai rezistenti la raceli.
Oricum nu stiu ce e cu el.Acum seara i-am dat niste nurofen si deja a plans de doua ori prin somn,sau semi-treaz pana la ora asta.Si pana dimineata e mult.Se invarte prin pat,muta pernele,se vaitaa
Racit nu e,ca ziua e super ok.Cel mai probabil maselele or fi.
Azi am fost pana la frate-meu cu el si cum era prietena-sa acolo, l-am lasat cateva minute cu ea,ca trebuia sa car ceva dincoace.Dar n-au trecut 3 minute ca aud urlete pe coridor.Ma cautase in camera in care ma vazuse ultima oara la frate-meu si cand a vazut ca nu-s,da-i si zbiara si plange cu lacrimi de crocodil
de a trebuit sa il aduca rapid dincoace.Pe urma n-am mai scapat vreo doua ore de el,tot calare pe mine a fost
,mai ales ca a stat mult aici si tipul ce mi-a lucrat la PC.Cand a venit Ghita nici la el n-a mai vrut,doar cu mine voia.Diana nu era asa de speriata de bombe
ba chiar mergea la oricine.Si el a stat cu tipa,dar doar pana era sigur ca-s si eu prin zona.
Na ca m-am lungit,BRANDUSA cat stati? Pui copiii mari pe schiuri? Sper sa reusiti sa va distrati totusi,s-a mai incalzit oleaca si poate le e mai ok copiilor.Eu nu stiu ce m-as face cu frigurosii mei la munte
Azi au fost vreo 6 grade si Tudor a venit cu mainile reci ca gheata sus,ca taica-su nu i-a mai pus manusile
Si n-au stat mai mult de o ora pe-afara.De Diana nu mai zic.Singura solutie ar fi urcat/coborat non stop dealul cu sania
ca atunci sigur s-ar incalzi.Oricum pe Tudor nu l-as duce inca,e prea mic.Singurul rezultat e ca am avea ce cara de el in brate
In schimb tare m-as duce la tara cu ei,dar cumva de s-ar nimeri sa fie zapada depusa sa ne putem da cu sania,dar sa fie drumul curat si mai caldut afara
,deci cam greu. Oricum si acolo mi-e groaza sa merg iarna si pentru o noapte-doua doar,cu bagaje,dormit care pe unde ... balamuc.Ca iarna nu-i ca vara ![]()
DENISA am vazut ca ai pus filme de la sky,dar n-am apucat sa aprofundez.O trimiti doar pe Emma la vara,sau veniti si voi? Ce mi-ar place sa ne intalnim 
Ce sa va mai zic de strumfi? Diana merge maine la teatru de papusi cu gradinita.Tudor chiar de a fost miorlait azi,a fost in acelasi timp si vorbaret.De exemplu era la un moment dat urcat in picioare pe rider-ul ala al lui - motoreta-masinuta ce-o fi.Si zice "CAD! ... BUBA!" Adica stie ca poate sa cada si sa faca buba,dar tot se catara 
Mi-a zis si de CHITI (Cristi) ca e ... CAT si facea tai tai cu mana,deci am dedus ca acel CAT = PLECAT.
Desi ne intelegem binisor, totusi mi se pare ca vorbeste mai putin decat vorbea Diana la aceeasi varsta.Peste cateva zile implineste si el deja un an si jumatate
! Cel mai mult ne intelegem cam asa: eu intreb si el confirma,infirma.Il intreb ce jucarii sa ii scot,mergem la dulap si acum pe langa mult folositul ATA , daca ii arat ceva ce nu vrea,mai zice si acel ABCEVA
Asa ca tooot scotocesc sa ii gasesc omului ... altceva,mai nou,mai interesant ...
Ah si legat de carti:ma mira ca are tot mai multa rabdare sa ii "citesc" ,de fapt mai mult ii povestesc imaginile in cuvinte mai simplificate.Intr-o seara a avut rabdare sa rasfoim una din Enciclopediile copiilor,cap-coada !!! Doar pe la ultimile pagini a trecut taica-su prin camera cu bibele cu lapte si cand l-a vazut, a sarit instant de pe canapea si fuga fuga dupa APTE
A fost mortal cand l-am strigat ca unde pleaca fara ca macar sa ma pupe de noapte buna: din mers,cu spatele fiind mi-a facut doar in viteza cu mana 
,laptele era muult mai important.Mor de ras ca de fiecare data cand vorbim de mancare,bucatarie,ceva alimente etc. el fuge primul in bucatarie,se ofera voluntar primul
Nu ca sora-sa
Gata,merg la nani.Noapte buna!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am fost atat de ocupata cu lucrul, nebunie. Am promis ca pun poze, dupa ce scriu mesajul le incarc.
Astery, felicitari pentru incheierea sesiunii!
Si la cat mai multe calatorii, asta stiu ca-ti place.
Acum, sa nu-ti imaginezi ca noi am escaladat munti si am inotat prin troiene de zapada. A fost lejer, iar copilul cuminte ca intotdeauna. Asa ca data viitoare poti veni si tu. Cu telescaunul am avut niste momente de emotie cand s-a oprit undeva sus...si se legana inainte si inapoi, iar eu simteam stomacul in gat. Bine ca n-a tinut mult, altfel bietii schiori de dedesubt ar fi avut o surpriza.
Bine ca la Razvan ii place pestele, o mancare sanatoasa, la mine si Diana sa fie garnisit cu perle, tot nu-l mancam.![]()
Denisa, o partie mai mica si mai libera gasim noi la anul, am vazut ca instructorii nu-i scoteau pe copii direct pe partie, intai ii plimbau vreo ora-doua, sa se obisnuiasca piciorusele cu schiurile. In prima zi. Eh, vorbesc acum...pana la anul e timp. La noi mai e putina zapada si azi au fost 8 grade. Muream de cald.
Maine sunt curioasa de ce zice profesorul de pian, azi n-a exersat decat 30 de minute, altadata statea si o ora. Si-a facut damblaua la desen, de bucurie ca deseneaza, tremura. Mai, asa ceva...
Sambata sau duminica ii fac o surpriza, o plimbare cu sareta, la un sat in apropierea locului unde lucrez, un tip detine ponei. Copiii calaresc, se plimba cu sareta...abia astept sa o duc.
Iar vineri, Filarmonica, avem Mendelssohn Bartholdy si Beethoven. Numai sa nu raceasca.
Ai ceva nou in drop? ma uit imediat.
Emma vine cu tine in Romania? Ar fi super sa ne vedem.
Mira, pisica s-a razbunat pe voi. Pisoiul meu avea frecvent accese de ciuda daca plecam undeva, cu toate ca lasam vecina sa aiba grija de el. Si avea, ca si ea iubea pisicile. Ei, nu conta, cand ne vedea acasa facea kka direct pe covor, uite-asa.![]()
Foarte frumoasa Selin. Foarte.
Faina rochita de printesa a primit. Sa o poarte sanatoasa.
Ne-ai dat o veste buna cu casa. Sa va ajute Dumnezeu sa va mutati cat mai repede!
Moni, eu ti-am scris de salina aia artificiala, mult timp n-a luat Diana medicamente dupa ce am fost acolo. In martie sau aprilie mai tragem o tura.
Diana ta a avansat bine, inoata mult singura. Isi dezvolta musculatura spatelui, asta e foarte important daca are probleme de postura. Cum merge cu kineto, ai gasit mai ieftinache? sau n-ai cautat?
Un scump e Tudor
, ce daca nu se exprima tot asa ca sora-sa, compenseaza prin viteza la mancare.
Lasa mai comparatiile, e istet foc baiatul. Ma mai uit prin drop, sa stii...![]()
Uf, ma pun la poze. Si cheful imi lipseste cu desavarsire. Sa le aleg, sa le incarc...lenea.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Ingrid S spune:
Am reusit. Aveti pozele aici:
http://s1222.photobucket.com/albums/dd500/Ingrid281/
Pe partie, langa/in pensiune, pe drumul pe care ne-am ratacit, pestera Poarta lui Ionele, adica tot.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
marchplayer spune:
Bunaa
Am lipsit mult de pe forum si in consecinta nici n-am facut urarile de rigoare. Sunt copilasi la care tin mult, pe care i-am urmarit in burtica, le-am tinut pumnii la nastere si i-am vazut crescand.
Va pup mamicilor!!! Sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei!! Sa fiti sanatosi cu totii!!
LA MULTI ANI!!! Va doresc tot binele din lume
La noi mare caldura in ultimile zile...de-o fi normal asa ceva
pai de minus 14 grade am trecut direct la 14...Pai direct asa 30 de grade difereta nu-i de colo pentru bietele noastre corpuri.
Oricum noi am profitat de acesta caldura sa probam noua bicicleta. Greu! Greu fara roti ajutatoare!! Mai ales pentru mineeeee!! Nu mai pot! ma doare spatele! Oare in cat timp o invata sa mearga pe doua roti?? Imi vine sa ma duc sa cumpar roti ajutatoare
II este putin teama...Om vedea, poate invata totusi inainte sa-mi rup eu spatele.
Ne mai ducem si pe plaja in fiecare zi cate 2 ore, foarte frumos. Le era dor copiilor mai ales ca la noi era si foarte urat, ger naprasnic si fara zapada era ca kuku. Nu aveai nici un motiv sa scoti copii din casa, asa...au navalit la nisip. Este dragut mai ales ca se lucreaza la faleza si au facut niste munti de nisip cat casa de inalti. Mare distractie pe copii sa-i escaladeze. Cand venim de acolo mananca ca lupii si adorm instant;
Pentru Rares am facut o alta programare la un ORL_ist ;la o clinica particulara(unde se fac inclusiv interventii chirurgicale minore), acolo s-a operat si Robert de hernie ombilicala si a fost super ok. Noi avem niste asigurari particulare pentru toata familia facute de la firma la care lucreaza Robert so beneficiem de 10 mii euro, bani din care putem face analize, consultatii, investigatii medicale toata familia. Din pacate n-am prea profitat de aceasta facilitate dar acum ma pun pe consumat, era de preferat sa nu am nevoie..dar daca tot este atunci sa folosim.
Ingrid am vazut pozele de la munte! Foarte frumos!!! Mandra ta simpatica foc cu peruca roscata si super trendy cu ochelari. II statea foarte bine in costumul ala de schi si fularul cu caciula faine de tot. Arata a model:)) Ea oricum este frumoasa!
Ce frumos ca face pian. Poate gasesc si eu un profesor pentru Ioana sa-i predea chitara...sa vedem daca-i place intr-adevar sau a fost doar un moft.
Maine am sa plec cu Ioana mai devreme spre inot sa vorbesc la palatul copiilor la desen. Sa vedem daca i-o placea si acolo!!! Eu as fi vrut la teatru dar ma gandesc tot eu ca- prea mica inca si in afara de asta mi-a spus clar ca nu vrea ea acolo...om vedea.
Copii sunt acasa acum. Nu-i duc la gradi ca nu vreau sa se imbonlaveasca nici unul pana nu clarific cu Rares. Imi pare tare aiurea statul asta acasa, am impresia ca pierd ceva....nu mi-e clar ce
, oricum stau de aiurea pe aici timp in care eu mai fac un pat sau mai spal un vas...mancarea ne-o face matusa.
I-am cumparat lui Rares otovent, este un dispozitiv care-l va ajuta in tratarea otitei seroase cu care nu-i de glumit. Partea ciudata si proasta la aceasta otita este ca nu supureaza, nu doare...si nu stii ca are ceva copilul pana te prinzi ca nu aude bine. Acum eu ma tot intreb de cand are Rares aceasta problema si eu habar nu aveam.
Bee, la munte cu copii. Bine ai facut pentru ei. Le prinde bine aerul de munte si pe zapada fiind. daca ii mai si initiati in ale schiului mare treaba. Ce? Te asteptai sa te relaxezi sau sa te odihnesti?? Noi abia in vara cand avea Rares 3 ani am putut zice ca a fost ok in concediu. Mai intelegea si el cat de cat de vorba..mai statea la masa...Cu un an inainte tin minte ca mancam pe rand, Prima data comandam pentru copii, ii hraneam pe ei apoi comandam pentru unul, celalalt statea cu copii si apoi comandam pentru celalalt. O intreaga tevatura. dar daca vroiam hrana calda si mancata cat de cat normal asta era singura solutie. Acum este ok!!
Chiar ne gandim ca in vara sa plecam in Italia in concediu. Vizitam rude si prieteni facem shoping si bagam si vreo 3 zile de Gardaland. Eu deocamdata sunt la stadiul de planuri. Oi vedea ce iese si din astea.
Monica deci te-ai ales cu un mamos. Daca nu aveam si eu unul acasa as fi zis ca s-a obisnuit cu tine ca stai mereu cu el spre deosebire de Diana care a stat putin cu tine, tu reintorcandu-te la munca devreme. Dar nu..eu am fost acolo tot timpul pentru amandoi si Ioana nu are nici o treaba cu mine iar Rares este lipit de mine. Chiar azi a trebuit sa urc faleza sa iau ceva din masina, n-a fost chip sa stea pe plaja cu ceilalti copii si mamici(au iefit cu totii ca ciupercile dupa ploaie), a trebuit sa-l iau dupa mine.
Denisa deci vii n vara la Romanica? N-am citit cand ai zis asta..vii doar cu Emma? Alex de ce nu??
Cristina deci tu te-ai plimbat pe la nordul Moldovei. Brava tie!!
Mira ma bucur ca v-ati gasit casa!! Eu sunt sigura ca va fi bine!!! Chiar daca sunt multi cand si daca...o sa o rezolvati. Ai trei iezi frumosi foc!