Piatra Neamt, Perla Moldovei (85)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

data viitoare VA PROMIT CA VOI FI PRIMA care venim la petrecere..si nu mai lipsesc....data asta noi am avut scuza

cea mai fericita mami de printesa

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Iulia, foarte mult i-au placut cadourile lui Stefan. A fost fascinat de castelul ala Lego City, toata dimineata a mesterit la el si l-a facut. Si frigiderul meu e incantat , nu mai e singur cu atatia Spidermani pe el...
Ne-am simtit tare bine la petrecere, multumim frumos ca ati venit! Stefan era ragusit aseara, l-am doftoricit bine aseara si am picat franti.
De abia astept sa ne vedem din nou!
Lora, , am uitat pungutza ... maine, daca ies, te sun sa cobori si ti-o dau.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Critina, multumim si noi, din nou, pt invitatie. Ne-am simtit foarte bine! Ma bucur ca i-au placut lui Stefan cadourile. Ii dorim a se joace cu placere.
Pozele facute cu aparatul Lorei au ajuns la mine pe messenger si le-am pus in albumul nostru comun (s-a pierdut mult din calitate la transfer pe mess, sper sa se vada ceva) : http://community.webshots.com/album/579826782zMPvma

Astept si pozele facute ce Cristina

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Hellooooooooo, hellooooooooo,
Revin si eu dupa o alta lunga lunga tacere, insa, cum spuneam si data trecuta, stau din ce in ce mai prost cu timpul cu doi scolari micuti in casa. Salut si fetele noi, am vazut niste poze senzatie pe aici, fetita Lorei m-a uns la suflet, am vazut/citit ca ati avut si intalniri si petreceri, de toate.
Eu va scriu cu masca de protectie pe fata - la propriu - de cateva zile incerc niste simptome care initial au dus spre o gripa obisnuita: febra peste 39, dureri musculare, stare generala proasta; drept urmare m-am tratat - la sfatul medicului, nu altfel - cu Teraflu, 2/zi si Oscilococcinum. La doua-trei zile, lucrurile pareau ca evolueaza frumos, febra mea scazuse bine, cand simt ca incepe sa ma tina ceva in gat, cam pe unde e un ganglion, pe dreapta. In noaptea urmatoare nu am reusit sa inchid ochii pentru ca oriunde puneam capul ma durea de urlam. Neavand pe cine sa sun la astfel de ore, am incercat singura remedii: o inghetata, urmata de o compresa cu o punga mare de mazare congelata. Dimineata aveam tot capul umflat impreuna cu jumatatea dreapta de gat, incat copiii mei imi ziceau ca parca nici nu mai am gat, ci doar un cap enorm lipit direct de corp. Am fost iar la doctor in consecinta si am inceput un tratament care ma cam nauceste: Flamexin, doua pliculete de cate 1/2 doza la 12 ore, si Avelox - un antibiotic naucitor pe care il iau la 24 ore.
Asa ca acum sunt sub tratament, cu masca pe fata, ca sa nu ii expun si pe ai mei, sper sa ne ajute Dumnezeu si sa nu ii afecteze si pe ei.
In rest, ce sa zic, copiii au mai crescut, suntem in asteptarea martisorului, (ei, ca mie mi-e oroare de martisoare) si intr-o mare fierbere, caci la ei in scoala a fost Targul Martisorului miercuri si au vandut aproape tot ce aveau, asa ca acuma vor sa continue @afacerea@ pe la Galleria, nu mai stiu ce idei mai aveau ei si doamna.
Deocamdata va las doar cu atat, dar promit sa mai revin cu povesti, ma mai relaxez si eu cu voi, dupa ce toata dimineata am citit ce ati scris in urma.
Va pup si va doresc o duminica fantastica si sanatate multa la toata lumea.
Loredana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Loredana, ma bucur ca ai mai trecut pe-aici - ai descris, in mare parte, starea pe care-o am si eu, dar fara gat umflat - ma doare capul, frisoane, febra, ma doare gatul...paracetamolul si decaseptul vad ca-s frectie la picior de lemn. Sper sa nu ia si mandrele mele.

Cristina, ne-a placut la petrecere, multumim mult pt. invitatie!

revin cand sunt mai ok!
O zi buna!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Il inscriu si pe sotul meu in clubul virusatilor. Si el ca voi, cu dureri de cap si muschi, frisoane (avea febra aseara), nas infundat .. desfatari din astea. Eu ma lupt doar cu un nas care mi se tot infunda si nu pot respira bine (disperare totala asera vreo 2 ore, ca nu gaseam olyntul). Copii sunt bine insa.

Loredana, ma bucur ca ai aparut, imi pare rau ca esti asa bolnava. Sanatate multa si sper sa treaca repede! Felicitari copiilor pt actiunea reusita!
Sa stii ca chiar ma gandeam la tine zilele astea. Vroiam sa te interb daca mai ai asociatia si daca mai ramane valabila oferta de anul trecut de a completa noi formularul cu 2% din impozit si tu sa pui apoi niste banuti din cei care iti intra asa, in contul lui Robi. Zi-mi tu daca crezi ca se poate, daca vrei, daca e ok.

Mai povesteste de copiii scolari. Cum e, ce fac, cum fac ... Eu incep sa adun informatii sa vad ce ne asteapta

Noi azi facem felicitari pt doamnele educatoare si bunici (de fap copii fac, eu doar ma bag in seama).

Sanatate multa la toti si sa aveti totusi o duminica placuta!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatza...scriu repede doua vorbe ca suntem pe fuga:
Ellinia multumim de invitatie, putinul timp petrecut a fost foarte fain, imi pare rau ca a trebuit sa plecam asa repede, poate data viitoare vom sta mai mult

duminica frumoasa la toata lumea

colectam manute verzi multumim anticipat

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Da, Laura, e valabila aceeasi oferta, cred ca si formularul e la fel, nu m-am prea interesat anul asta. Ce vreau insa sa stii, atat tu, cat si ceilalti care au interes sa procedeze asa, banii sunt trimisi de la Finante undeva prin octombrie - noiembrie anul curent, puteti de altfel intreba si la Finante cand depuneti formularele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata. Am vazut poze frumoase de la petrecere si niste copiluti tare fericiti. Pacat ca nu am putut veni, dar noi ne luptam cu raceala incontinuare. De vineri este pe antibiotic injectabil si singura ameliorare este ca nu mai face febra, in rest nasucul, gatul , tusea sunt neschimbate.
Va si o duminica frumoasa sa aveti.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Gata si botezul Mariei. A fost totul foarte bine. EU n-am reusit sa stau decat 2 ore si cu tot cu fata fiindca n-a vrut nimeni sa ma ajute. Pe la 12 am venit cu amandoi acasa si i-am culcat. Greu dom'le greu! Macar am fost si eu putin. MI-a povestit apoi sotul ca s-a distrat poporul!

Numai bine si sanatate tuturor!

Mergi la inceput