Piatra Neamt, Perla Moldovei (85)
Raspunsuri - Pagina 22
carmenstefi spune:
saluti scumpe fete!!!!!!
scuze de la inceput ca nu am mai dat pe aici
,acum v-am citit,muuuult....si doresc din inima multa sanatate sa aveti,la toti scumpii copilasi
o sa treaca si o sa fie bine,am citit de atatea medicamente, ca am si uitat de ele(asta ca nu prea le mai folosim si precum stiti aici trb sa ai 40 temp sa te vada medicul
,nu e de ras dar suntem hapyyy si totul e ok)asa ca totul pt copii,cu mancarea la copii......oooooo si aici sunt copii care papa poate mai putin de cat ai vostrii si nu au nimic,serios,am vazut si 
dar atat cat copilul e sanatos e ok,asa ca calm si rabdare sa fie,Stefi e bine,e mareeee,e matura,vb mai bine decat noi limba
,mai glumim noi parintii si ii zicem ca o luam pe la banca sau birou sa ne traduca![]()
,e o scumpa,maine se duc cu clasa la un parc Pirateiland,de sapt viitoare e toata carnaval si apoi vacanta pe 7 martie,eu si gabi cu scoala ,eu ma amuz copios,chiar incerc sa ma distrez sa fie ca in anii tineretii![]()
,ultima oara papam cu un coleg spaniol biscuiti pe sub masa sa nu ne vada profa si.......e bineee
mie dor de vor ,sincer!!!!!Cristina LA MULTI ANI PT STEFANUT !!!!

pt maine,nu cred ca intru pe net ca fugim si noi la o petrecere,asa ca distractie sa fie ,sa va intalniti cat mai multe si poate va ganditi si la noi asa un pic,dar musai vreau pozici![]()
va imbratisez pe toate,sanatate inca o data si multi pupici

carmen si stefi

....doua pralinute
ooo ,uitasi,m-am intalnit cu pralinutele belgiene si a fost superb,sunt niste dragute si imi aminteste de intalnirele cu voi

.....dar va prind eu la vara ,sper![]()
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Am pregatit cafeaua

Aici la Brasov a inceput sa ninga...ca in povesti, niste fulgi maaari
http://community.webshots.com/user/allexa06
oramona spune:
Buna dimineata.
La multi ani Stefanut 

, sa cresti mare, sanatos si frumos . Sa ai parte de o petrecere frumoasa.
Noi ne luptam in continuare cu febra si de azi trecem pe injectii. Ca e a n... raceala anul asta. Si la gradi nu o mai las panu nu trece valul de viroze si da primavara. Imi este teama si pentru cea mica .
Sa aveti o zi frumoasa si multumim Allexa pt cafeluta, e bine venita.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
LoraG76 spune:
'Neata!
Ramona, multa sanatate fetitei! 
Carmen, iti ducem dorul!
Cristina, sa-ti traiasca baiatul! La multi ani, Stefan! Ne vedem dupa-amiaza!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Laura25 spune:
La multi ani Stefan! Sa cresti mare, sanatos, iubit, norocos si foarte, foarte fericit!
Ne vedem diseara!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ellinia spune:
Multumesc frumos si eu pentru urari! 
Va astept dupa amiaza, incepand cu 17,30!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
crissandrada spune:
LA MULTI ANI STEFAN! Sa fii sanatos si sa ai parte de mult noroc in viata.
Distractie placuta astazi.
Bazar general DC
Criss
de
Alessia si
Andrada"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
allexa06 spune:
La Multi Ani Stefan !!!Sa cresti mare si sanatos si sa primesti muuuuulte cadouri frumoase !

http://community.webshots.com/user/allexa06
pogonici1977 spune:
petrecaretelor cum a fost?? la ziua lui Stefanut????
cea mai fericita mami de printesa
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png
uliiasi spune:
Neatza! Haideti la cafeluta! Al meu junior mi-a dat trezirea la 8 dim, dupa ce aseara a adormit absolut rupt de oboseala cu biberonul in brate, niciodata nu s-a intamplat asa ceva. I-a prins tare bine petrecerea.
Cristina, multumim muuult de invitatie, ne-am simtit foarte bine, copiii s-au jucat tare frumos, Doamne ce s-au mai fugarit pe-acolo. Si m-am mirat cum a rezistat David asa mult si i-a placut, si nu l-a deranjat defel ca erau mai mult copii mari. A fost foarte relaxant, m-am asteptat sa fiu foarte stresata cu el acolo, dar a fost peste asteptari.
I-au placut lui Stefan cadourile?
Fetele, ma bucur mult ca v-am vazut, abia astept urmatoarea intalneala. 
Azi poate tragem o tura de saniuta, ca a venit si tati aseara acasa, il inhamam la saniuta si la plimbare cu noi.
Sa aveti un weekend frumos!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze