Pepenasi de iulie-august 2008 (206)
Raspunsuri - Pagina 13
bujo spune:
Marina pe cuvant ca si eu m-am gandit la asta. Adik sa stea pe vine pe masa si dr sa-si bage capu daca e curios ![]()
Acu, gluma gluma, dar de acord cu Didi, a avut curajul si incapatanarea sa infrunte sistemul. Mi nu mi s-a parut ca ar fi cerut cine stie ce, doar o pozitie anume si a fost refuzata. Ca n-as fi nascut singura acasa nici in ruptul capului, e alta poveste. Si eu zic ca intamplarea face ca nu s-a intamplat nimic, poate a ajutat si faptul ca facuse sport, si ca statea super bine cu psihicul, si ca era sanatoasa, nu stiu... Insa adevarul e ca mai e mult de lucru la capitolul "confort pacient" prin spitale. Iar ideea de moasa specializata care sa te ajute sa nasti acasa chiar ar trebui luata in considerare ca sa aiba femeia de unde alege.
bujo mami de Filip si
9+
Marina_1609 spune:
mai si daca ei refuza dar tu te duci la spital, stai acolo in travaliu, apoi cand te invita pe masa zici ca : "nu, multumesc. ma descurc si altfel...." ar fi in stare sa te dea afara sau sa te urce cu forta etc? n ucred. daca o sa te vada incapatanata, o sa puna si ei un cearsaf dedesubt si totusi nu vor iesi cu totii din sala, o sa ramana si o moasa
Eu daca aveam ideile astea in cap, asa as fi facut
dar in nici un caz nu nasteam acasa
--------------------------------------------
Marina
22+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
Didi81 spune:
Marina, si eu mi-am pus intrebarea asta, ca daca esti in spital si nasti, cum te pot impiedica sa stai cum vrei tu in momentul ala? ![]()
Sau alta chestie care mi se pare ciudata in spitale e aia cu clisma... ma rog, eu nu am trecut pritr-o nastere naturala deci nu fac decat sa imi dau si eu cu parerea.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Marina_1609 spune:
didi, dar cred ca si la cezariana e posibil sa ai parte de clisma. eu tin minte ca mi-a sugerat o asistenta sa mananc cevamai usor la pranz, seara sa nu mananc sau cel mult sa beau ceva iaurt, lapte ca sa scap a doua zi dimineata de clisma. Prietenei mele nici nu i-au spus chestia asta....
Una peste alta, chestia cu clisma mi se pare cea mai naspa si mai jenanta procedura de care poti avea parte.
Dar au si ele rostul lor. tin minte cum mama imi povestea candva de nu stiu cine care s-a impotrivit la clisma si cand a nascut...a nascut si un caca in poale la doctor![]()
Marina
22+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
bujo spune:
Marina da, asa a patit si maica-mea, adik ea cand a ajuns la spital iesea copilu, nu mai era timp de clisma si ea se stresa ca iese si altceva. Si i-au zis alea sa nu se streseze ca e ceva comun.
Ce ma enerveaza pe mine insa, e ca nu scapi de clisma nici daca le spui ca ti-ai facut tu acasa, sau ca n-ai mancat de 3 zile. Mie mi-au facut par exampal.
Iar cu nascutu in ce pozitie vrei tu, nu e asa simplu. Adik te urca mai cu forta daca nu vrei, si la cat esti de bine dispusa de la contractii, ma indoiesc ca stai sa te tocmesti cu ei.
bujo mami de Filip si
9+
Kimmy spune:
Pe moment nu mai stiu cine a pus articolul,dar din partea mea primeste o bila mare alba
,ca a mai animat putin forumul.
Eu nu sunt genul sa judec lumea,asa ca nu zic nici ca a facut bine,nici ca a facut rau.Eu nu as fi fost in stare,aia e clar ![]()
va pup,mergem la baita ca e tare tarziu...nu stiu cum am amanat asa de mult,ne-am luat cu joaca.
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
ankalaura spune:
Ah, n-am apucat sa citesc decat cateva cuvinte, dar, desi infocata sustinatoare a metodelor clasice, discutand intr-o zi cu o prietena, imi spune:
"Stii, lumea nu se gandeste, iti amintesti, cand ai nascut, ti se tot spunea sa impingi (ca la kk - scuzati amanuntul), ei bine, nu se intreaba nimeni atunci, de ce nu se face kk din pozitia intins pe spate?"
Si dupa discutia asta, mi-am dat seama ca este exact asa!!
Biribu spune:
Anka ba se face da e messy rrrau 
apropo de nascut, si mie pozitia culcat mi s-a parut horor, pai m-au durut muschii vreo luna de la atitea abdomene cu pushuiala aia. asta la prima ca la Tony eu am stat frumusel in popou si am pusuit de vreo 2 ori si a iesit minunea. ce amintiri domne"
se vede ca avem gravidute printre noi.
cu nasterea acasa, nici eu nu m-as baga la asa ceva in veci. eu stiu si ca e foarte safe, ca nus' cite miliarde de oameni asa s-au cam nascut, da mai si mureau citiva pe ici pe colo. inclusiv mamele.
si acuma daca faceai vreo 10 plozi, presupun ca se compensa cumva, dar asa la unu doi ai nostrii, parca nu da bine sa zic ei lasa ca fac altul daca asta n-a avut noroc. nu mai zic ca ma ia cu frig cind ma gindesc la gresia mea frumoasa din baie patata de toate cele 
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
Biribu spune:
scuze ca era sa uit
Felicitari pt Fetitz, Marina!!!
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"