Aspirante optimiste > 20 ani (627)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Bella eu am avut noroc ca la doc mea in cab sunt f. multe poze cu bebei pe care ea i-a adus pe lume, asa ca m-am uitat la ei si nu ma mai gandeam la control. Ar fi bine daca si la HSG gasesc un asa cab. Daca nu o sa mi-l imaginez.

http://lt1m.lilypie.com/ZZMDp2.png
ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce fac fetele mele dragi?????

mi-i dor de voi de mor. dar nu prea am cine stie ce timp sa intru sa stam la palavre. intru repede sa citesc noutatile si dupa incepe chiraitoarea concertu si s-a dus timpu meu

DIDI bafta multa de tot. ma gandesc zilnic la tine sa fie totu bine, si peste putin timp sa ne anunti k esti

Bella iti tin pumnii sa treci cu bine peste ce faci tu acolo. nu ma pricep. dar iti doresc sa iasa bine.

BIBITICA mai esti pe aici? ceva noutati??
DOULA nu ai mai dat nici un semn, sau nu am vazut eu. sper ca esti bine.

Katy, Camcris, Anca, Lia, Lorena, Paula, si pt restu fetelor

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibitica20 spune:

vaaaai bebelu gand la gand. azi toata ziua am zis sa va scriu, sa va scriu. si am citit de la pagina 11...cand ajung la 18 ghici ce..intreaba bebelu de mine

eu sunt in sesiuneee si am creierul intepenit parca. si ochii ma ustura. abia am venit de la un examen, maine altul. si tot asa...

pup cu drag fetita Natalia si sper sa ajungem si noi pe la Bucuresti, poate ne intalnim...macar in vara.am prins drag de fetita ta pt ca am fost "alaturi" de ea inca de cand a aparut ea in burtica

asaaa...sarah, eu am 21 de anine luam de manute

eu tot nu am ajuns la doctor. imediat dupa sarbatori m-am pus cu burta pe carte. chiar si in ziua de revelion am invatat"noutate" cam neplacuta e ca..am avut niste scurgeri maronii saptamana trecuta si ultimele zile albicioase(mi e rusine, dar daca am vazut ca si alte fete spun lucrurile astea...e ok). poate stiti voi ce ar putea fi...?!

pe voi "va citesc" din 2 in 2 zile daca nu zilnic. dar stau foarte putin pe net.doar pt voi si prietena mea, pe care o intreb daca mai rezista cu invatatul in fiecare zi
pup pe toata lumea

Mergi la inceput

si mai e ceva...am uitat sa va spun, ca atat-s de zapacita...inainte de sarbatori am observat ca am o zona mai umflata. e chiar intre clavicula si san. prietena mea zice ca e pe coasta. e chiar deasupra sanului si inca nu a disparut.
ce poate fi si asta??
astept niste sfaturi de la voi..cand aveti timp si intrati pe aici
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna seara, girls!

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed
a apropo mi-a zis ca nu imi face anestezie in mana ci direct in col ...god injectie in col...cine a mai facut?doare?

Eu am facut pe 1 aprilie 2010, la Elias. Si-a fost cam asa: stiam ca va fi dureros DACA ai trompa/ele infundate, deci am luat inainte de interventie un nurofen forte. Ghinionul meu e ca aveam intr-adevar trompa dreapta infundata si deci m-a durut cat a pompat substanta de contrast. Anestezie n-am primit, nici n-am cerut. M-a durut tare, spun sincer, am tipat, mi-au dat si lacrimile ! DAR... totul a durat maxim 5 minute. Imediat ce s-a terminat HSG, durerea a disparut, doc m-a dus la monitoare sa-mi arate imaginile, apoi m-au dus sus, in salon, am stat 30 min in pat, m-au verificat si am plecat acasa cu un taxi (doc a insistat sa raman inca putin, sa ma verifice, eu eram gata sa plec si asa, dezbracata ). Doc mi-a zis ca voi sangera o zi, nu abundent; eu am sangerat cam 3 zile, dar putin, ce-i drept. Dureri n-au fost, doar disconfort si mult stres Iar partea cea mai frumoasa e ca bebe a venit absolut imediat
In concluzie, nici macar nu te gandi la interventie, pentru maaaxim 20 minute de durere/stres/spaima, merita apoi 9 luni de si produsul final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Bibitica ma bucur k esti ok. bafta multa in sesiune. iti tin pumnii stransi sa treci cu bine peste toate examenele.
legat de ce zici tu cu umflatura, chiar nu stiu ce sa=ti zic, dar dc te deranjeaza, fa-ti timp si mergi la un medic sa te vada, nu sta asa.

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, duminica dimineata Oview mi-a aratat foarte hotarat ca e pozitiv, deci duminica seara am prestat. Luni dimineata am uitat sa repet testul, aveam de gand oricum sa repetam figura cu , dar seara trecuta am petrecut-o cu pisicul nostru la veterinar, deci am ratat momentul. Azi dimineata deja aveam o a doua linie palida, deci ovulatia a trecut. Sper doar ca n-am ratat-o de tot...o sa vedem in 2 saptamani.
Duminica am fost la Radu-Voda, m-am rugat la moastele Sf. Nectarie, am inceput sa-i citest acatistul, cel mai important lucru e ca imi ofera cateva momente de liniste si asta conteaza !

Mergi la inceput

multumesc, bebelu
chestia aia nu deranjeaza, nu doare. doar se vede din profil daca stau si se simte la atingere.
ce face fetita ?
bob, ce a avut pisica aseara?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bibitica20
bob, ce a avut pisica aseara?

Ma mosteneste, din pacate: are infectie urinara, a fost la sondat, apoi la eco, a ajuns sa fie anesteziat, i-a scazut f tare temperatura. Acum e traumatizat dupa experienta de aseara. Il mai chinuim cu niste pastilute "doar". Acum ne reimprietenim, ne jucam cu soriceii lui, il urc pe calorifer cand plange etc. El e copilasul nostru deocamdata, pana-i vin fratiorii

Mergi la inceput

saracutul...am si eu 2 pisici. una dintre ele, cea batrana, de 15 ani, a avut cica insuficienta renala. i-am tot dat pastile un an,3 pe zi. eu ma chinuiam cu ea, i le pisam,i le puneam intr o seringa. dar mai rau ii faceau. cand am incetat sa i mai dam, s-a simtit mai bine
mi-ai adus aminte cum e cu pisica bolnava

Mergi la inceput