Aspirante optimiste > 20 ani (627)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

acu doarme in brate la taica-su.
am prins si eu un pic de liber sa mananc ceva si vreaus a ma vopsesc si sa fac o baita pana la urmatoarea trezire.
in mare e ok, cam galagioasa, dar incercam sa mergem mai departe.
asteptam maine sa ne vina balasoaru, poate se mai calmeaza un picut, adica nu ea, colicii ca ne-au terminat p amandoua. abia astept sa terminam cu ei.

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

gata am fugit. ne mai auzim cand mai apuc sa am ceva timp liber

noapte buna si bafta tuturor

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Eu am avut un soc aseara cand mi-am dat seama ca il ingrijesc exact ca pe un copil. Stateam cu el in pat, pe burta mea, sa-l incalzesc, il invelisem cu paturica si-l mangaiam si plangeam ca ii e rau. Ma rog, nu mai stiu de ce plangeam, erau niste chestii amestecate, dar eram fiarta de griji. Eram asa obosita, as fi vrut sa-l incui undeva si sa ma culc, dar am rezistat, pentru ca numai pe noi ne are, mititelul. Ne antreneaza pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibitica20 spune:

asa e, bob.si eu plangeam, chiar si pe strada, in perioada aia.
ma bucur ca ai putin timp pt tine, bebelu.sper sa aveti o seara frumoasa si o noapte linistita.
eu m-am luat la "tranta" iar cu invatatul
noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

buna seara fetele
eu doar ce am ajuns acasa dupa indelungi cautari..tot nu am gsit perdele
sunt rupta de oboseala si asa as ..
la mine nimic nou, pe 24 ar trebui sa ovulez..o sa mai incerc si luna asta niste teste de ovulatie ca sa vad cam care e regula. o sa incep de maine dimineata testarea
asa ca suntem in perioada ff "activa", cu o pauza de 2 zile (maine si poimane o sa fie sotul plecat din bucuresti)
oricum si sa prestam in fiecare zi e cam fortat..eee..dar daca o sa avem chef

va pe toate

Aspiranta la bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Salutare!

Am incercat sa mai postez pe forum, dar era blocat, cel putin eu nu il mai puteam accesa ca nu vedea toate paginile. Vroiam sa impartasesc cu voi o nedumerire. Sunt in ziua 24 a CM si mi-am facut "din nerabdare" un test de sarcina. Stiu exact ca am ovulat acum 10 zile, ca sunt mari sanse sa raman insarcinata, plus ca mi-e foame dimineata, lucru nemaintalnit in viata mea. Dimineata beau doar cafea. Asa ca am facut dimineata un test si s-a pozitivat in cele zece minute, dar foarte slab... cred ca e de inteles, ca suntem abia la inceput :) Cum inca nu vreau sa ma entuziasmez si pentru ca am citit atatea pareri, dar a voastra conteaza cel mai mult, exista posibilitatea unei false pozitivari? Bineinteles ca repet testul cu bucurie peste doua zile, dar inca nu ma programez la control ca practic nu s-a incheiat ciclul menstrual, nu pot sa raportez intarzieri :)

Va pupic si astept cu nerabdare raspunsurile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza
Poftiti la cafelutza de dimineatza
Si noi avem pisicuttza,Missy o cheama

O zii faina fetelor

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Buna dimineata!
Paula am luat si eu o cafea, o savurez acum, multumesc
o zi buna si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neata fetele
paula eu mai intai m-am jucat cu pisicutza si apoi am savurat cafeluta
eu azi declar Z1 si mai tarziu sun la medlife pentru programare histero, asa ca-s hapy macar stiu exact ce am, daca am ceva
va doresc o zi buna

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

buna dimi,fetelor!
bebitica,marturisesc ca si eu sunt aproape de cei 21 de ani,ii implinesc pe 5 iunie a.c.!
si ca sa fiu in trend cu ultimul subiect am si eu aici in IT o pisicuta se cheama nuvola adica norisor!

Mergi la inceput