Aspirante optimiste > 20 ani (627)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Bella draga, stai linistita ca astea-s joaca de copii pe langa nastere . Hai c-am vorbit ca o baba inteleapta. N-ai o trimitere, un diagnostic ceva sa vezi exact ce scrie? Oricum, pe mine m-a durut mai tare HSG decat histeroscopia sa stii. daca nu gasesti nimic scris, suna-l pe dr si intreaba-l exact.
Sarah, ai nimerit la babe trecute prin toate alea. Glumesc, desigur, dar eu una intru in aceasta categorie. Nu stiu despre toate fetele ce varste au, suntem diferite cu probleme diferite. Cel mai bine e sa mergi la medic, sa faci o eco transvaginala si sa ceri sa faci toate analizele preliminare unei sarcini.

Barza de 2011 va veni cu cel putin un bebelus!

iubita ce mi-o face aia e,eu tin minte de la el ca a zis de hsg da cine stie cum s-o sucioricum ce o sa imi faca o sa fie sigur ce e mai bine pt mine ca am max incredere in el.v-am zis e un medic extraordinar si profi si sufletist.plusa ca am o rel speciala cu el si sigur o sa ma ajute sa raman rpd graviduta dupa investigatia asta.
cu dumnezeu inainte.

didisor abia astept sa ne zici ca o sa fim matusele

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sarah199065

cred ca la alea ma refeream katy!
cu toata jena trebuie sa recunosc ca am fost in toata viata mea doar o data la ginecolog si nici probleme nu am avut asa ca nu ma prea pricepdar sper ca ma veti ajuta si pe mine cu ceva informatii,colegute!nu va suparati,este cineva sub 20 de ani aici?
sa nu radeti de mine!poooop la si

eu mai sunt micuta pe aici. 24 de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Bella iei o poza cu un bebe cu tine si o privesti pe toata durata procedurii, merita orice efort prichindelul.
Sarah cred ca esti mezina aspirantelor, asteptam intrebari. Oricum sa sti ca analizele dif de la medic la medic. De regula te pune sa-ti faci mai amanuntite dupa 2 ani de asteptare fara sa fi ramas . Analizele pre-conceptie totusi ar tb sa ti le faci ca sa nu ai vreo infectie pe per sarcinii.

http://lt1m.lilypie.com/ZZMDp2.png
ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

SArah, dar de ce ai ajuns tu la concluzia ca o sa-ti faca ia de pe col? Intreb si eu, ca mie nu mi-a facut decat Papanicolau si nu doare deloc, simti mai tarziu o mica jena, dar nimic serios. Plus ca eu nu m-am dus des in Ro la gine, dar in Fr nu e de loc ca in Ro. Unde m-am dus eu, nici masa nu avea, doar un scaun ca cel de la dentist cu care m-a plimbat el ca sa vada bine inauntru, nici vorba de picioare in aer si alte chestii. Eu zic sa nu te sperii. Pt sarcini pierdute dupa cate stiu eu de la fete, se fac teste de sange.
Hai curaj!
Apropo eu am 26.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Fetelor sunteti niste dragute . O sa aiba bebeii astia (v-am zis ca mi-a intrat in cap ca vor fi 2?) cele mai tari matusele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Bella iei o poza cu un bebe cu tine si o privesti pe toata durata procedurii, merita orice efort prichindelul.
Sarah cred ca esti mezina aspirantelor, asteptam intrebari. Oricum sa sti ca analizele dif de la medic la medic. De regula te pune sa-ti faci mai amanuntite dupa 2 ani de asteptare fara sa fi ramas . Analizele pre-conceptie totusi ar tb sa ti le faci ca sa nu ai vreo infectie pe per sarcinii.

ca in 2011 sa devin !

kati pai cred ca daca iau poza o sa faca dr meu un misto de mineel si asa imi zice ca sunt prea disperata ca nu raman gravi si din cauza asta nu se prinde.pai daca ma mai vede si cu poza creed ca ma duce direct la psihiatrie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Fetelor sunteti niste dragute . O sa aiba bebeii astia (v-am zis ca mi-a intrat in cap ca vor fi 2?) cele mai tari matusele

Barza de 2011 va veni cu cel putin un bebelus!

2,3 ce mai conteaza bebei sa fie..cuminti si sanatosi si o sa ii pupam zilnic pana o sa ii albim

hai ma fetelor ca vine rpd si la noi barza si trb sa ne intalnim o data cand om fi cu burtici si dupa cu carucioarele obligatoriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Eheee Bella de cand zic eu asta cu intalnirea... si doar o data m-am vazut cu Ralu (Bebelu), Nico (Histamina) si cu Ancadragoman. In rest, nimic... Cand era frig, stai sa vina vara sa mergem la terasa. Cand a venit vara, stai ca e prea cald. Si uite-asa a trecut vremea, dar poate tu esti mai convingatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

merci,fetelor de raspunsuri!
katy,esti o draguta!apropo:eu am 20 de ani,sunt din iasi dar stabilita de 6 ani in italia si anul acesta o sa am nunta(pentru cine nu a citit paginile precedente) pe 20 august!imediat viitorul tati vrea asa ca e hotarat sa ne punem imediat pe treaba!eu incep de luna aceasta sa imi fac toate analizele(sange,ginecolog,EKG)ca sa fiu sigura ca nu este nici o problema si eventual sa am timp sa o rezolv daca ar fi vreouna!cam asta e treaba cu situatia mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Sarah multi inainte. Eu fac anul asta 29. Tb sa faci totusi un examen gineco de rutina daca vrei sa te apuci de bebe.
fetele. Ma duc sa bucataresc.

ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput