Iepurasii la prima aniversare - LMA IANIS(99)
Raspunsuri - Pagina 14
stefimic spune:
AMI felicitari, sa fi intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
SELINA sanatate multa puiutului, sa treceti cu bine peste tot.
LINDAL ma bucur ca ai mai scris sa mai stim si noi ce face MATEI.
la capitolul supt noaptea ar trebui sa facem un club
, suntem si noi in aceeasi situatie, dar trebuie sa vina si ziua cand vor dormi mai bine.
YAIA sanatate multa puiutei si acomodare cat mai placuta la gradi.
SILVIA ne mai spui si noua ce mai face PETRU?
OANKA mergareata noastra ce mai face?
JENI puiuta ta ce mai face?
FREEDELIA drum bun si sa aveti vreme frumoasa si relaxare maxima, sa mai intri totusi sa ne spui ce faceti.
ANDIRA bravo mami, ai trei copii si te mai tii si de bucatareala, nu stiu cum poti sa faci fata dar sincer toata stima si respectul pt tine.
IOANA vino la raport sa ne spui de baietii tai frumosi.
ASTEROPI sa va fie de bine ruperea turtii si cand ai timp poate ne arati cateva pozici.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
briza_marii spune:
Fetelor, stiti ce am facut eu in seara asta?!! Am iesit la o pizza cu o prietena!!
De cand am nascut asta e a doua oara cand am iesit "ca fetele". Doamne cat de bine a fost si ce m-a relaxat
. Nici nu stiam ce sa vorbim mai repede
, stiti voi cum vorbesc femeile care nu s-au mai vazut de ceva vreme...Acum parca am alt avant sa infrunt noaptea ![]()
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
stefimic spune:
SAMARIA ce puiuti frumosi ai tu acolo, si cata iubire, sa ramana asa toata viata.
STANUCEL ce frumusica e ADELINA si ce cumintica sta cand aveti treaba.![]()
carmickey spune:
briza_marii felicitari sa iti fie de bine iesirea si pizza...:)
si eu am iesit azi la cumparaturi,dar singura...
fetelor mie imi este teama ca nu doarme adelina din cauza foamei sunt o mama buna nu?
am incercat in seara asta sa ii dau mancare mai consistenta si la o ora mai tarzie...sper ca la noapte sa fie mai bine...laptele sa nu ii mai tina de foame???
OANKA nu vrei sa mai dai nicio veste despre maria??? te asteptam cu drag 
oanaiacovita eric ce face? merge singurel?
GabyHila Veronica mai are putin si face un anisor...merge in picioruse? 
Jeni_h nu mai stim nimic de sarah,nu ne dai o veste?? doarme bine noaptea?
michelle_sf andrei ce face?sunteti acasa? concediul s-a terminat??? va asteptam cu vesti 
Greenfrog haide da-ne o veste de petru...
haideti fetelor va asteptam cu vesti despre iepurasi...pai cum sa ma descurc eu cu adelina?
vreau sa vad si alti copilasi ce fac...
o noapte buna va urez si cat mai linistita
pentru toti iepurasi de la adelina
FILMULETE
POZE
mamica carmen de
Adelina Ioana 16.04.2010
si adolescent Paul Florian13.09.1993
am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva
Stefanna spune:
LA MULTI ANI IANIS, SA AI VIATA FRUMOASA, O COPILARIE FERICITA SI OCROTITA.Draga ANDRA felicitari pt asa copilas, pt optimism si pt tot ce esti tu ca si mamica.
AMI- felicitari, sa creasca bebe sanatos, si tu sa ai putere sa tii piept la doi puisori.
Va pup pe toate
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Castelana, eu te simt trista si simt ca acum te prinde din uram pierderea mamei tale! , putere iti doresc, sa stii ca ar vrea sa te vada zambind, mai ales ca era o fiinta pusa pe glume si careia ii placea sa rada, din cate povesteai tu!=============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
merci mult, ai dreptate sunt un pic cazuta pe ganduri, nici nu am avant sa scriu...dar imi voi reveni!
mai multe evenimente sa-i zicem asa, m-au cam pus pe ganduri, mama lor cine le-a inventat.
asa e, imi este dor si de mama si doar micutul nostru ma mai scoate din "butoi".
daca ma crezi imi este greu sa intru in magazinele de unde-i cumparam cadouri, nici nu mai trec pe acolo, ma rascolesc tare de tot.
dar asta-i viata, mergem mai departe!
merci inca odata pentru sprijin tuturor fetelor, sunteti niste dragute

castelana mami fericita
castelanaC spune:
Ianis drag si scump, te rog sa primesti urarile noastre de La Multi Ani!!! scuze ca te uram cu o zi intarziere, 
Andra,

sa-ti traiasca baietelul si sa va bucurati de el!
Toate cele bune din partea noastra!!!!
Ami, am citi cu emotie de vestea ta minunata!!!!!!!! Bun mosul 2010!
Sa ai o sarcina usoara si la termen, bebe sanatos si tu sigur te vei descurca de minune!

fetele va pup si scuze daca nu mai scriu, sper sa ma intelegeti, nu-mi iese si gata acum, dar imi voi reveni eu.
daca sunteti bune, imi trimiteti si mie parola sa ma delectez cu iepurasii?
merci anticipat si va pup
castelana mami fericita
sensibila spune:
Uitati ce a invatat Gia ieri
Gia se joaca Cucu Bau la 10 luni
castelanaC - pupici de la noi si multa putere. Iti urez din suflet sa ti se usureze durerea pt ca sunt constienta ca nu v-a disparea niciodata.

La multe lunici iepurasilor : Codrin Fabian de Babyangel, David Nicholas de papushicata, Rares Ionut de ninocikap, Mihai Theodor de wapi Ema Valentina de PIF_pif, Ingrid Evelina de Cristina30 ! 

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
sensibila spune:
stanucel - ai incercat sa ii bagi o cupa de cereale in laptele de seara ? Deobicei le tine mult mai bine de foame asa !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
stefimic spune:
buna dimineata mamici, haideti la o
, si haideti la sporovait.
noi ne-am mai revenit un pic, cel putin nu mai se trezeste noaptea sa umble prin pat, se trezeste decat sa vina peste mine sa suga, cei drept destul de des, dar tot este mai bine ca pana acum.
asteptam si noi dintisorii nr 3 si 4 dar nu stiu cand vor avea de gand sa iasa, m-am uitat la STEFAN in agenda si am vazut ca au iesit la 2 luni diferenta deci daca este asa mai trebuie sa mai asteptam putin.
au inceput sa se joace unul cu altul, IOANA nu mai are treaba cu nimic, merge pe unde vrea in 4 labe si mai noi pe pereti in picioare, se urca pe scaunelele lor din camera si apoi pe masa, dar ce ma uimeste este ca a invatat sa fie atenta sa nu cada si mereu se da jos usurel uitandu-se unde pune piciorul.
ROXANA cu tine ce s-a mai intamplat? vreau sa te vad aici, sper ca totul este bine.
ANCA si tu mami ai fugit de noi? sau ai treaba si nu poti sa intri?
CODRIN este bine?
LA MULTE LUNITE IEPURASILOR: INGRID EVELINA, CODRIN FABIAN, RARES IONUT, MIHAI THEODOR.
CASTELANA 
pt o mamica draga si scumpa.
va astept la
.