Prietene la bine si la greu - 99

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata,
Daca nu ajunge cafeau Gabitzei, suplimentez si eu.
Nici azi nu am reusit sa recoltam pipi, dar am primit un cod de bara si cand avem mergem si se face analiza gratis. A fost horor, atat a plans ca acum este ragusit, iar eu care il tineam in brate am zis ca lesin acolo, ma rog la DD sa nu mai fie nevoie curand de analize de sange, nici un fulgusor sa nu fie nevoit sa fie intepat. Asistenta de la recoltari care are un baietel cu 3 luni mai mare a zis ca nu crede ca reusim cu punguta, nici ea nu a reusit, ca ei se foiesc si cum prinde un pic de umezeala nu mai sta fixa si atunci pipi merge in scutec.
Astea fiind zise, va urez o zi faina, ma apuc de treburi.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Niatzaaaaa!!!!

Am intrat si eu repejor sa va salut asa de dimineata de la serviciu, sa va ofer o ceasca de cafea, un ceai sau ce va mai pofteste inima, ca in baza duamnei cu frapucinele.....bataitza!!

Puuup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Neatzaaaaaaaa,
de ieri am incetat alaptatea, dar am sanii foarte tari si ma dor, a spus k nu am nevoie de medicamente pentru oprirea lactatiei pentru k e pe sfarsit si nu am prea mult lapte. dar atunci de ce ma dor asa . Caut ceva tratamente naturiste, dar din ce am gasit pana acum Ceai din salvie creste si pofta de mancare. Si asa sunt .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neatza

Many pipi eu am recoltat asa, dimineata cum s-a trezit jos scutecu si tinut borcanasu si gata s-a rezolvat imediat ragusitul

Va pup, plecam la bazin

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Raluseby inca n-am terminat cu tratamentele. Peste 3 sapt merg la dr Sarafoleanu ca nu mai rezist.

Simina asa mi-a placut ultima ta postare desi e trista. Stii, e atat de greu sa cerem iertare...E atat de greu sa ingenunchem fiinta noastra iar cei care reusesc merita admiratia noastra...Eu nu stiu pt ce ti-ai cerut iertare dar daca asta ai simtit nu pot decat sa te sarut si sa te imbratisez...Iti doresc putere multa sa poti sa fii alaturi de bunica ta care sigur are nevoie de dragostea voastra acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Neatza

Many pipi eu am recoltat asa, dimineata cum s-a trezit jos scutecu si tinut borcanasu si gata s-a rezolvat imediat ragusitul

Va pup, plecam la bazin

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Pai ceva de genul asta ne-a fost si noua recomandat, adica lasat dimineata fara scutec si cand vad ca se pregateste de pipi sa-l pun la recipientul de urina.
Spor la balacit

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

nu am mai putut si m-am muls am reusit sa scot 250 ml dupa ca am tinut comprese su apa rece toata noaptea. Oare gresesc ca vreau sa o intarc desi mai am lapte, doar pentru k are un stil kamikaze de supt?
Nu stiu ce sa fac, azi noapte am dormt in alta camera si nu a facut nazuri cand i-am dat LP, l-a papat pe tot si a dormit ca un igeras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata fetele!
Am o durere de cap ingrozitoare cu care ma trezesc de vreo 4 zile
Multumesc fetelor pt cuvintele frumoase
Nu, nu este bunica cauza.Ea deocamdata este mai bine, este iar la azil.Dupa cum arata saraca nu mai are mult, dar asta este, are o varsta...90 ani.Cauza supararii este viata mea personala

Fetele care pot veni in Mall Vitan , poate ne intalnim la locul de joaca .Eu vreau sa ma duc maine.pe la 12 sunt acolo!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

many, dupa cateva incercari nereusite cu punguta aia, si noi tot asa am recoltat: lasat copilul fara pampers pe o aleza pe pat, eu stateam langa el si ii povesteam din carti dar cu ochii pe putzulica lui. Si cand l-am vazut ca face: pac! cu recipientul ala de plastic sub putulica, si gata.

Licurici, abia astept vestile de la eco.
Maine dupa-masa mergem si noi sa-l vedem pe Fantomas. Numar orele.

Simina, .

Mami de Timi nazdravan si 12+ cu Fantomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Buna dimineata ! Mai aparem si noi din cand in cand din cauza unui nene care ne fugareste (TIMPUL il cheama)

Am trecut si peste viroza asta, acum ne refacem fortzele pt urmatoarea
Din februrie gargaritza va ramane pana la 15h la gradi, acum testam si vad ca merge binisor. Mananca tot ce-i dau la ea inclusiv pranzul fara nicio problema. Nu a fost ea mofturoasa insa incepuse cu o prosteala de-mi punea parul pe bigudiuri zilnic. Inca un avantaj al colectivitatii. Scriu asta pt ca am citit postarea Smaranditzei - cum mai merge?
Cu somnul e bine spre foarte bine, Doamne ajuta!

Cra-cra-uri in alt episod!

Rgagapie, eu nu am avut nici o durere sau alt disconfort la intarcat si nu prea stiu ce sa zic decat ca e bun sfatul de a dormi in alta camera. Am ceva rude care plecau de acasa doua zile si asa intarcau copchilul. Mi se pare un pic cam dur insa depinde de situatia fiecaruia. Rabdare si multe

Lyly, dragutzul de Alex, ce cucui si-a tras . Vezi ca cica e ultima moda

La capitolul info despre fecundatie, ovulatia eu stau prost ca mi-a ajutat Dumnezeu si nu am avut probleme. Raluci, eu as incerca si ceva tratamente naturiste pt chisturile alea insa astea cam dureaza si cred ca tu vrei cat mai repede

Ralu, Cory, ma bucur ca sunteti ok cu serviciul si ca bebelusii s-au adaptat usor.

Revin!

poze

Mergi la inceput