Prietene la bine si la greu - 99

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Oare gresesc ca vreau sa o intarc desi mai am lapte, doar pentru k are un stil kamikaze de supt?
Nu stiu ce sa fac, azi noapte am dormt in alta camera si nu a facut nazuri cand i-am dat LP, l-a papat pe tot si a dormit ca un igeras.

Ramona, la voi se pare ca mai mult sufera mami decat fata Indoiala aceasta o sa treaca si Maya va avea o mamica odihnita si binedispusa ceea ce este foarte important !
Am citit pe DC o poveste despre alaptat scrisa de o mamica cu doi copilasi, cu doua experiente de alaptare prelungita. Concluzia ei (s-a lovit de o anemie a doua oara) a fost ca "cea mai buna mama este cea care este in viata"
Cand vei hotara sa renunti la alaptat chiar daca vei pierde acele momente atat de speciale vei avea in schimb multe alte momente frumoase alaturi de fetita ta care acum nu mai este doar un bebelus !

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetelor si eu ard de nerabdare pana dupaamiaza la 4.. deja in capul meu numai scenarite care de care mai sumbre..daca nu sunt gravi, daca s-a oprit din evolutie, daca nu ii bate inimioara, daca sunt doi, daca daca daca....Ideea e ca uratii nu mi-au venit de pe 28noiemb, deci ceva tre sa fie acolo..Azi vad ce e, nu prea sunt in stare de nimic pana nu ma linistesc la eco..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Laura bafta la eco. Tre' sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Neata, mai pe la pranz,

Laura succes la eco, eu sunt sigura ca totul e bine cu bebele din burtica.

Simina imi pare rau ca ai probleme .

Ma bag la o tura cu Tracy cat mai doarme Robert.

O zi linistita tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina
[Ramona, la voi se pare ca mai mult sufera mami decat fata Indoiala aceasta o sa treaca si Maya va avea o mamica odihnita si binedispusa ceea ce este foarte important !
Cand vei hotara sa renunti la alaptat chiar daca vei pierde acele momente atat de speciale vei avea in schimb multe alte momente frumoase alaturi de fetita ta care acum nu mai este doar un bebelus !

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Multumesc mult de incurajare, sti care e culmea azi nu a cerut deloc papa de la mine e cam ciudat .
Am uitat sa va spun k ieri am fost la ortoped: avem masaj, gimnastica si baita in fiecare zi. Imediat mergem si la medicul de familie cu rezultatul si la plimbare k de numa k nu a iesit ink afara.
la toate, mai ales la simi si lau ( iti faci prea multe probeleme )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Many pune-i punguta de colectare si baga-l cu piciorusele in apa calda. Eu nu am incercat, dar asa mi-au recomnadat de la Synevo. Bafta!

Floricik mie mi-a fost recomndat siropelul Septilin pt imunitate, dar numai daca are imunitatea scazuta. Altfel, cate un catel de usturoi crud pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu tot o stare de kko am si azi. ma enerveaza rushii astia, tare bine era fara ei...

Lumi, smara bafta la eco. totul va fi bine asteptam vesti bune despre samburei.

raluci tinem pumnii sa fie bine si sa se produca ovulatia cat mai repede.

simina

rgagapie daca te dor sanii si ai pompat 250 ml inseamna ca mai ai lapte destul. eu n-as renunta la alaptat, insa faci cum crezi.
pentru ca laptele sa dispara poti lua Dostinex (e cam scump), sau Bromocriptina, insa ambele cu reteta de la medic, nu se dau asa.

ralu, cory ma bucur ca v-ati acomodat cu serviciul.
offff, cand stam acasa, vrem la munca, iar cand mergem la munca vrem inapoi la copil. cel putin eu asa as vrea, cred ca cel mai bine e pt. cine poate sa faca un part-time de vreo 3-4 ore pe zi. iti mai aerisesti si creierul, dar nici nu lipsesti asa mult incat sa consideri ca ai timp putin pt. bebe.

shtephy sper sa nu fie Iustinutzul racit ; si eu stau cu emotii ca tati e bolnav, sper sa nu ne fi molipsit si noi. cam cat ar fi perioada de incubatie la raceala?

miany ma bucur sa te "vad", intra si tu mai des.

angi vazut pe Ana in poze, e o frumusete , insa vezi ca numele de cretulina-fotomodel e luat deja de fiica-mea... glumesc...

Diana, krelia, ava, mitzi, dy, dienutze, nabo, mihamora, broscutz, mariaandrea cand mai intrati pe la noi?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Dankutza gata inspectia??? ai luat supermegaexcelentul????Pup Pinky urmaritoare
Simina haide nu mai fi supi. Nici la mine nu e pe roze, chiar deloc. Trece ea si perioada asta de kk.pup
Ali Apa Dorna folosesc, dar am auzit mai nou ca si Bucovina e ok la bebe. Nu se fierbe, de incalzeste atat cat e nevoie.
Laura sh sh sa fuga gandurile rele. O sa fie totul bine. Bafta la Dr.
Ramona X bafta la relaxare
Rgagapie nu mai stoarce cantitati asa mari de lapte. Scoate din ce in ce mai putin atat cat sa detensionezi sanul, apoi pune comprese cu apa rece, iar apoi leaga-te cat poti de strans. Repeta operatiunea cand simti discomfort prea mare. off hai ca trece. Bine ca mititica kamikadze nu simte lipsa
Angi mama lor de maselute.pup creata cu ochi albastri
Monis o pauza de dat pe forum nu mai ai???
Manyof si eu am trecut prin starea aia supercriminala cu analizele de sange. Al meu din cauza ca e gras nu are venele la vedere si atrebuit sa merg pe la 3 cabinete( unde l-au intepat fara sa reuseasca vreo ceva), iar in final am ajuns la spital de am recoltat. Pipi la fel am recoltat cu borcanelul direct de la sursa. Pup Vladutul chinuit si mama suparata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ziua buna
Noi suntem bine ,doar ca eu nu am chef de scris.
Mihnea are de ieri mucisori. Sper sa treaca repede. Deocamdata consider ca e o chestie simpla asta

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Floricik mie mi-a fost recomndat siropelul Septilin pt imunitate, dar numai daca are imunitatea scazuta. Altfel, cate un catel de usturoi crud pe zi.

Septilin are o tona de parabeni. Inainte sa-l cumpar n-am gasit pe niciun prospect de pe internet chestia asta. Ajunsa cu el acasa am recitit prospectul si... l-a folosit tati de Mihnea , ca lui nu i-a pasat de parabeni.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Licu, bafta la eco

Shtephy, Magda, bucuroasa ca ba citesc

toate fetele, scuze ca nu e nominal

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )

Mergi la inceput