Prietene la bine si la greu - 99
Raspunsuri - Pagina 16
ralu_seby spune:
Iubitele mele prietene, nu stiu cu ce sa mai incep..stiu doar ca pic de somn
La munci..ca la munci, am mancat de pranz pe la 17:30..nu de alta, dar iubitul meu husband, din cauza ca ieri nu prea am avut cand si ce sa pap la serviciu, a venit si mi-a adus de papa pe la 12 numai chestii bunute (nu va mai spun ce ca deh, gravidoasele)
Alaptez dimineata (Matei se trezeste ca un cuc la 07:00 fix sa pape), cand ma intorc de la munca (pt ca nu scap) si seara la culcare.
Baitza la 21 si la 21:30 la san, la 22 somn de voie pana la 07, alaptat si dupa caz (azi dimineata de ex nu a mai vrut sa adoarma si s-a tinut scai de mine) somn din nou pt pitic inca 1-1h 30 min.
Cand vin seara acasa, incerc sa ma concentrez asupra lui (pt ca tati a mai dat cate o fuga la sala) si sa ne dragalim, sa ne jucam.
Ma bucur sa vad cate progrese de toate felurile fac fulgusorii nostri. Citind de ai vostri ma trezesc si eu: aa, si Matei face asa..dar cred ca uit sa scriu sau uneori nu realizez importanta acestui lucru pt omuletul meu. Si mi-e asa..nu stiu cum sa spun ca dupa ce vad o postare a unei mamici sa vin si tu hop-si-asa: aa, pai si noi facem mi stiu cum, parca ii tai elanul.
Oricum per ansamblu, Matei nu e un vorbaret, ma rog, nu e inteligibil, spune mama, tata, papa, pa-pa, caca, sisiii, si aaaaaa si e cu mana intinsa dupa te miri ce vrea.
De urcat scarile, le urca de ceva timp bun, acum a inceput de sambata la tara, sa le urce in picioare, cu mainile si gura lipite de perete, un piciorus si apoi celalalt, evident si noi dupa el.
E tare nazbatios, e innebunit dupa diii calutu!, lovitul mingiei cu piciorul-pase, dat in leagan, cucu-bau, bea apica singur si apoi desfileteaza canuta, varsa apa si joaca tontoroiu, mananca din toate (cele permise evident), fara figuri.
Legat de adormitul leganat pe picioare, mama si matusa mea asa il adorm de cele mai multe ori. Le rupe de spate in caz contrar la cele aproape 11kg. Si nu face figuri decat atunci cand chiar nu ii e somn, da sa se ridice, si atunci nu insista. Altfel adoarme repede, in cam 10 min. Si eu l-am mai adormit asa uneori.
Acum nu imi mai amintesc multe despre noi..si parca totusi ar mai fi atatea de spus..aaa, imi da gurita si apoi aplauda, la baie, da drumul singur la apa si apoi baga mana si dupa caz spune arsh!, a facut pipi la olita..si cand a vazut pt ce e instrumentul, intr-un moment de neatentie, a scos partea detasabila, vasul in care se strang toate cele si s-a bagat efectiv in ea pana la brau. Nu am mai avut cum sa o scoatem din pacate, decat cu zeama de foarfeca.
In fiecare zi, tati il pune pe pervazul balconului si vorbesc cu catelul unui vecin prin geam, sunt tare multumita de evolutia relatiei dintre cei doi, chiar dc husbandul nu se joaca asa, in adevaratul sens al cuvantului cu el.
Recupereaza in schimb bunicii, sora mea si sotul ei si restul familiei.
Gravidoaselor, pup burticoasele, sa va treaca starile de rau, si Licu, miercuri parca ai programarea la dr, nu?
Aspirantele mele iubite, sper sa creasca maaaari, cat mai mari foliculii (inainte sa raman gravida, cand am facut si eu asa o vizita la gine de control sa imi zica ce si cum in eventualitatea ca se putea intampla si acest lucru, dc e nevoie de niste analize ante), in urma evolutiei ovulatiei din cursul unei luni, mi-a zis ca nu cresc foliculii suficient pt a iesi "la lumina". Ma lesinasem toata, si sotul a fost cel care m-a incurajat, a zis ca el nu vede niciun motiv pt a nu se intampla normal si natural si uite ca fara prea mult efort s-a intamplat minunea. Si fetelor cu ET le tin pumnii, sa fie destresate si sa dea DD sa se prindaaaaa!
Dankutza, n-am putut sa nu te felicit pt mica busiloasa?!? Nici nu cred ca exista acest cuvant in dex
Magda, Doamne Ajuta! sa treceti cu bine si peste incercarea asta cu pincesu, te asteptam cu vesti bune! Curaj!
Cory, ai dreptate, le facem noi pe toate!
Lyly, nu e usoara hotararea cu serviciul, mai ales daca nu ai cu cine sa-l lasi, dar daca e povestea cu ultimul tren..cam asta e si motivul reintoarcerii mele, ca acum se fac cartile si vorba aia..lipseste martie din post?! cucuiatul!!
Lumi, felicitari pt constanta celor 200gr!! Anabelle e cea mai tare!! si povestea cu bidonul..
FLoricik, o pe Ema cea iesita afara dupa 9 zile, sper sa scapati de bube fara semne pe corp!
Lidiutz, te draguto, nu stiu de ce, dar asa imi lasi impresia unei persoane calde si finute.., voi cum mai sunteti? Ai terminat tratamentele, ai liber la
RamoXX, vo1 ce ma1 facet1 drag1lor?!
Offf, cat s-a facut ceasul, pls ma scuzati de 1000 de ori, nu mai pot intarzia pe forumel, mai am cateva chestii de pregatit pt maine, plus sa mai petrec timp si cu soata mea..
Imi pare tare rau ca nu am apucat sa scriu cate un mesaj tuturor fetelor pe care vroiam sa le amintesc.
Va pe toaaate toate, incerc sa continui maine seara, sper sa fac o treaba mai buna!
Nu mai pot verifica mesajul pt greselile otofrafice, ortoepice si de punctuatie, asa ca
Noapte buna!
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angi_san Many, dr mea zicea ca se poate recolta sange si la 2-3 ore de la laptic, ca doar glicemia va fi usor influentata. Citindu-va pe voi ce-ati patit cu pipi ma gandesc ce distractie va fi maine dimi cand voi incerca sa-l colectez si eu . Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009) |
Si pediatra noastra zice ca nu esteinfluentata glicemia, dar de la laborator au zic ca mai relevant este fara sa pape, el de obicei papa bibi pe la 7,30-8 si daca reusesc sa recoltez pipi maine, pe la 8,10 suntem acasa sa-i dau laptic. Si voi faceti analize?
Ana cum mai mananca?
Bafta maine
mami de Vlad (29.10.2009)
miany75 spune:
buna searaa,fete dragi!!
nici nu stiu cu ce sa incep ca am lipsit asa de mult...dar,in primul rand va doresc sa aveti un an la fel de frumos ca si cel care s-a incheiat (sau chiar mai frumos) si multa ,multa sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca..LA MULTI ANI,cu intarziere si din partea noastra!!!!
noi suntem bine (asteptam sa vedem daca apar reactii dupa priorix -suntem a 5-a zi) ;sarbatorile au trecut f.bine cu vizite ,cadouri si inerentele modificari de program (de care am scapat)...david e un scump si nu ne mai saturam sa il privim,dragalim ...face tot felul de nazdravanii (azi s-a catarat pe masuta din sufragerie)la care nici nu mai pot sa le tin socoteala,vorbeste intruna (zice clar unele cuvinte :gat,ochi,leu,oaia,cupa etc ,altele le stalceste sau inverseaza silabele,ca idee zice foarte multe si eu deja am inceput sa le identific)...la bilantul de 15 luni stam asa :80 cm si 9,8 kg (aprox.)..eu ma declar multumita...ar mai fi multe de zis ,dar e si tarziu si nici nu vreau sa fac 'pagina mea',vorbind numai despre el...desi tentatia e mareee..
bineinteles ca sunt total nerecuperata..si nu prea sunt la curent cu noutatile...abia ce am citit acest capitol...
vreau sa o felicit pe Licurici ptr. burtica si sa-i urez sarcina usoara!!!!iar,celor care au trecut la treaba : sa fie cu noroc!!!!
am fost cam laconica in mesaj,dar PC face figuri (se tot inchide si iar se deschide) si nu voiam sa il pierd...
Va cu mare drag pe toate si mi-e dor taree sa stau de povesti cu voi!!!!!
angi_san spune:
Many, Ana bea laptic in jur de 06.00 dupa care i se mai face foame peste vreo 5 ore , asa ca in intervalul asta sper sa reusesc sa-i fac si analizele. Papam o zi bine si doua prost, sper sa mai modificam ritmul asta si sa mai ia si ea in greutate, putin, dar sa urce si nu sa coboare.
Maine mergem la Medlife favorit, ca e aproape de noi.
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
crissa13 spune:
Hello mamici si pitici,
Cum doar noaptea am timp de forum incerc sa zic si eu cate ceva.
Lauriciu,Ancutza noi suntem cu adormitul pe perna de vreo 8-9 luni si momentan e ok asa.A avut perioade cand nu vroia sa adoarma pe perna si prefera la san dar au trecut.
Cory imi pare rau de dintisorii colorati ai lui Andrei.
Ramonik sper sa se prinda repede samburelul acum ca ti-a venit menstruatia.
Flavours felicitari pt dintisor.
Dankutza asa imi place cand citesc evolitiile lui Pinky, imi e foarte draga.
Raluci ce frumos urca Bubu scarile .Sper sa fie instalatia in regula sa vina si la voi bebe2 repede.
Licurici ca tot ziceai de starea de somnolenta, eu in sarcina am dormit intr-una, picam de somnn, in primele 2 trimestre de sarcina, dormeam si din picioare daca puteam, sper tare mult sa nu ai si tu astfel de stari, mai ales ca e greu cu un copilas mic.
Monis,Dozz ce frumos se joaca Iulian cu Ana, sunt foarte scumpi.
Magda sa dea Domnul sa fie bine la Tg Mures, imi place evolutia lui Rares.
Angi imi pare rau de dormitorul mirositor a ceapa, nu stiu nimic de remediul minune. Sper sa reimpace Ana cu legumele fara sa renunte la fructe.
Flavours si Robert face urat cand plec de acasa, nu se intampla prea des sa plec fara el, dar cand o fac ma trage de picioare sa il iau in brate plange. Daca il ia soacra/ sotul la geam ii trece.
Lyly sper sa gasesti cea mai buna solutie pt Alex daca primesti o oferta buna de la serviciu. Nici eu nu l-asi da la cresa.
Raluci imi pare rau pt vestile de la gineco. Succes in continuare.
Monis OMG semul crucii pe telefon!!!
Ali noi folosim apa dorna la baut, nu papa LP.
Ralu imi place cum ai reusit sa te acomodezi cu munca, si ca Matei e ok cat esti tu la serviciu.
Cam atat pt seara asta, sa aveti o noapte buna, fara treziri si un somnic pufos.
shtephy spune:
hello ,hello
Tinem pumnii sa fie bine la Tg Mures pt fulgusorul nostru top model , sa iasa bine analizele piticutilor Ana Maria si Vladut ,sa avem vesti bune de la samburelul de la Mangalia , la mami de Bubu de la Chiajna sa apara ovulatia si fecundatia . Cele din urma sa se intample la toate mamicile doritoare de bb2 .
M-au bucurat relatarile mamicilor muncitoare ,fulgusorii par sa se descurce foarte bine in lipsa lor .De progresele fulgusorilor nu mai zic ,avem pui mari .
Noi suntem bine sau ma rog ,aproape bine .Se pare ca a racit Iustin , dar sper ca-s doar muci .
Din pacate ,eu atata pot sa scriu . tuturor
simina_kin spune:
Lumi_calin multu de intrebare.Maya face bine tinand cont ca asteptam sa iasa 4 masele( are gingiile super-umflate).
In schimb maicasa nu face bine deloc.
Acestea fiind spuse (pentru ca mai mult nu pot spune aici) ma retrag iar in butoi!
Va rog sa ma iertati daca v-am suparat vreodata cu ceva, si sa ma iertati ca va scriu atat de putin!!Mai mult nu pot si nici nu sunt in stare!
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
gabitza35 spune:
neata....
va dorim o zi minunata
Ali,noi folosim pt LP apa plata DORNA la temperatura camerei.
Ma lupt cu Dragos pe tastatura,nu il mai pacalesc cu stickurile
Pa
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
poze
laurairina13 spune:
Niatza!
eu..cheauna de somn, m-am culcat la 1, rechinasa a tinut-o numai in treziri din 20 in 20min, ca am si uitat sirul. Nici asta noapte nu a supt, deci..e a doua noapte fara lm. Dimineata nu vrea sa bea laptic de vaca (am pus in canuta ei cu cioc de unde bea apa fara probleme/ in cana mea, indoit cu apa/ lv simplu..), nu stiu ce sa fac...sa cumpar o cutie de lp? Ca trebe musai sa bea ceva laptic dimineata la varsta ei. Ea mai haleste un iaurtel dimineata, dar nu tot timpul, banuiesc ca asta nu suplimenteaza lipsa de lapte din meniu..
Miany, Stephy, tare mult ma bucur cand va citesc!!
Sa fie doar mucisori pt Iustin si tare as vrea sa il aud pe David de Miany cum vorbeste el asa bine!!
Simina, ce ai patit? sper ca nu e nimic grav. Desi banuiesc a e vorba de buni a ta draga..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
RamonaCopot spune:
Neatza ,
am o mama1e ca ajutor de la 3 de az1 d1m1neata, asa ca 1m1 perm1t sa ranjesc. Az1 avem un p1c de umblat dupa un fr1g1der v1 recreere pt mo1, asa ca rev1n ma1 pe seara.
la burt1c1!
Astept cu nerabdare vest1 de la eco, sa aud cat1 mm are samburelul lu1 L1cur1c1 .