Prietene la bine si la greu - 99
Raspunsuri - Pagina 11
cristina_boc spune:
Buna seara si bine v-am gasit,
Am deschis fereastra de vreo ora si nu am reusit sa scriu nimic in ea. Suntem singurei (tati e la fotbal), cum ma vede la calc cum sare pe mine.
Si noi suntem in greva foamei. Cand se apropie ora de masa imi vine , are un stil tare frumos de a-si strange buzele si intoarce capul.
pentru Alexutu, sa treaca cucuiul.
L-am vazut si pe Iulian, imbracat frumos, ca doar era la petzit.El nu are treaba cu cartile din biblioteca? Andrei avea o mare placere sa le traga jos, asa ca acum stau gramada dupa pat.
si pentru obosite.
la toata lumea, ca nu ma mai lasa la calc.
Participam la concurs: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=2" target="_blank">cri.jpg
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
monis5 spune:
seara
fetelor, multumesc de comentarii , a fost f fain la intalnirea cu Ana (sa va spun drept, mie nu prea-mi plac abordarile astea cu "idile" si "petit" cand e vorba de copii - va rog sa nu va suparati pe mine). Ma bucur tare ca si-a facut Dozz loc in program sa ne primeasca la ele in vizita, pentru ca desi am stat putin, m-am simtit f bine. Si copiii la fel . Am facut un film mic si pricajit, www.youtube.com/watch?v=XELxRSs3n6A" target="_blank">aici.
Raluci pai daca ajungem la voi, puteti nici sa nu fiti acasa ca Iulian doar pe scari va sta, cum a stat in ziua de Anul Nou . Spor la urcat si coborat si mai ales maine la verificari .
Magda am tot intrebat de voi . Cred ca acel curs = un control reusit la Tg Mures. Tinem pumnii asa sa fie
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
smaranditza spune:
Pe repede inainte, pana nu adorm.
angi_san, nu stiu ce intelegeri secrete si telepatice exista intre pruncii nostri, dar tare m-as bucura sa fie doar la bine, nu cum fac acum...cand o tin din greva-n greva.
Ana mica si grevista.
Apropo, imi pare tare rau sa vad ca fulgusorii nostri mici si dragi ingroasa randurile grevistilor.
Ramonika, vorbeai de lup, si rusii la usa.
Tinem pumnii sa se lase cu ochisori cat mai repede, pana nu va piere pofta si curajul.
Si ca sa-mi dau si cu parerea neceruta: prea ati facut treaba buna cu cretulina-fotomodel , asa ca se merita sa repetati faza.
Multumesc de ideea cu mancatul singur. Pai, dimineata doar asa (se face ca) mananca. Eu ii pun pe tavita bucatele de paine cu unt sau smantana, bucatele de cascaval, ou, etc. Problema e ca ia maxim 3-4 guri, apoi incepe maraiala, vrea jos, se intinde dupa nshpe kestii de prin bucatarie, si nu o scot nicicum la capat. In fiecare dimineata trebuie sa mananc eu si dejunul lui, care e aproape asa cum i l-am pus. La fel si cu bucatelele de fructe. Am incercat sa-i las lui si lingurita cu mancare, sa isi ia singur din castronel. Ia, dar nu ajunge nimic in gura, ci pe jos, pe pereti, in cap, si apoi isi scarpina gingiile cu lingurita goala.
Oricum, am intrerupt deocamdata fierul, si azi a mancat deja putin mai bine. Deci, si asta era una din cauze. Va trebui insa sa continuam si cu cealalta jumatate de doza....cand imi mai revin putin cu nervii.
Monis si Dozz, tare, tare dulci copii mai aveti! Si ce mari s-au facut!!!!
Licurici, si eu tare obosita; insa mi-am facut deja o regula: cand doarme Timi la amiaza, hop si eu la somnic. Altfel nu rezist deloc, nici macar pana la 8 seara cand il culc pe el.
foarte bine ca nu mai legeni rechinasa in brate. Pe picioare e mult mai usor, si eu zic ca se va dezvata ea cu timpul, nu trebuie sa facem o tragedie din asta.
Eu acum incerc sa-l dezvat pe Timi de leganatul in carut. Seara am reusit: adoarme in patul nostru, si apoi il mut la el. Ziua insa...nu prea imi tine faza. Nu-i nimic, perseveram...
raluci, foarte ducle si scump Bubu-urcator de scari.
Eu ma retrag in glorie spre pat, ca azi am stat vreo 2 ore si ceva pe-afara (vorba vine am stat...ca am mers continuu... ) si sunt rupta de oboseala.
Noapte buna!
Mami de Timi nazdravan si 12+ cu Fantomas
dana n. spune:
Buna seara!
Astazi a fost tare frumos la noi asa ca am hotarat sa iesim prin oras la shopping. Mi-am gasit rochie ptr cununia prietenei
Monis, ce frumos se joaca Santi si micuta Ana. Sunt adorabili
Raluci, Bubu e super fit...go Bubu, Go Bubu
Magda, Doamne ajuta sa veniti cu vesti bune de la Tg Mures.
Ramonika, spor la treaba si sa iasa cand si cum va doriti.
Ancutza, am incercat si eu sa il adorm leganat pe David...dar sta? nu...pe el il amuza. asa ca din punctul meu de vedere e bine ca la voi functioneaza metoda asta.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
angi_san spune:
Buna seara, fete dragi!
Revin cu episodul n din valea plangerii cu mancare: tot prost mancam, mai nou parca ne imprietenim cu fructele dar ne-am certat foarte tare cu legumele
Am vazut pui de Monis elegant si manierat, o Ana de Dozz frumusica foc ( obrajorii aia bucalati care m-au dat pe spate), un Bubu catarator super atlet (si Ana vrea sa urce treptele cu piciorul dar nu pune si manutele, probabil pentru ca sunt afara si ii e teama ca se murdareste).
Felicit din toata inima puiutii vitezisti 4x4 (tare drag imi era sa o aud pe Ana cum vine lipa lipa dupa mine) si ma bucur tare pentru noile dimensiuni ale fotomodelului.
MAi am si eu un : sotul meu este foarte interesat de diverse minunatii naturiste (nu ca eu n-as fi, dar el ma depaseste) si a citit pe undeva ca ceapa (taiata) ar absorbi microbii si mai ales pe cei de raceala. REzultatul a fost umplerea casei cu nenumarate cepe, inclusiv la nasul nostru in dormitor. Evident, eu nu pot dormi cu asa ceva. Voi ati auzit de acest minunat remediu? Ca tare as vrea sa-i dau un contraargument sotului ca m-a capiat cu cepele lui.
Pup fetele.
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
Dozz spune:
Ma bucur ca a reaparut Magda, iti tin pumnii la TgMures! Ce de face Rares, eu zic ca nu mai e nicio diferenta intre el si ceilalti fulgusori, gata, i-a ajuns din urma! Bravo lui!
Raluci, si de tine ma bucur ca ai reaparut si numai vesti bune sa aduci de la control.
Am facut si eu duminica o mancarica de legume buna, poate o testeaza si mamele de fulgusori care ar manca mai ales mancare dulce. Am combinat 1/2 fenicul, 1 mar, 1/2 morcov (astea aburite) cu 1 pumn linte si 1 bucatica de carne de pui (astea fierte), plus ceva ierburi. Copilul a apreciat, a plans ca mai vrea. Reteta am preluat-o de pe site-ul pus de voi acum 2-3 zile, era doar cu linte, mar si pui.
Evident ca de la mar iese f dulce toata treaba.
Si pe lista mea de prioritati se afla socializatul Anei, asa ca sper sa mai organizam sesiuni de joaca in sufragerii.
pupici
dankutza spune:
Angi a circulat la un moment dat un mail despre ceapa taiata. Nu imi mai aduc aminte exact. Dupa ce am vazut mailul, am inceput ori sa folosesc ceapa intreaga, ori sa arunc restul (in caz ca-mi ramane ceva si nu o folsesc in urmatoarea jumatate de ora).
Nici pe mine nu m-ar incanta o asa aromaterapie cu ceapa.
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Acum am ajuns si eu la calculator....toata ziua am umblat.
Raluci tin pumnii sa vii cu rezultate bune.
Dankuta asa mult ma bucur cand citesc de progresele lui Pinky. Abia astept sa aud ca merge...
Ramonika da ai retinut bine... numai ca am dubii ca se va intampla curand. Felicitari pentru decizie...si peste 12 zile va tinem pumnii
Madam K n-am vazut nik purple de ceva vreme...
Licurici, Smara ca sa treceti mai usor pete perioada somnoroasa.
Gata ma culc ca vad in ceata de la oboseala. Va pupik pe toate.
Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam...
Mami fericita de strumfita
Flavours spune:
buna seara,
ma uitam la filmuletul cu Bubu cel sportiv. si Tudor facea la fel pana i-am blocat scarile. ce emotii am avut prima data cand l-am lasat sa urce... eram la fundul lui sa nu cumva sa se aseze in gol.
in ultima vreme Tudor a inceput sa manifeste o oarecare suparare atunci cand plec de acasa. am evitat despartirile prelungite, dar tot nu merge.
cand ma incalt aduce ghetuta si incearca sa se incalte si el. daca ma vede in haine de strada aduce rapid pantalonii grosi sa ii pun. se pune cu capul pe genunchii mei, iar astazi mergea cu mainile deschise catre mine cand vedea ca ies cu masina din curte. va dati seama ca ma termina cu fazele astea, ma simt vinovata ca plec si mai ca ma bufneste si plansul. ceilalti pui cum sunt? voi ce faceti in situatii de genul asta?
mamica lui Tudor (04.11.2009)
lylyana.ion spune:
am vazut pe Bubu catarator si pe Iuli si Ana la socializare
am citit dar am uitat ce vroiam sa zic
azi am gugalit dupa crese nu ma lasa inima sa-l dau la vreuna, astept un raspuns de la sora mea sa vad daca ar sta cu Alex, si sa ma duc si la serviciu sa vad ce oferta imi fac uuuff grele tare...am citit-o si pe flavours acum cum face Tudor cand pleaca din pacate nu stiu ce sa iti spun...inca...
ah, Raluci bafta maine la dr si Magda, sa veniti cu vesti bune de la Tg Mures.
si app de asta, ce-or mai face Natalia si micuta Amalia??
Alex abia a adormit in seara asta, la 11 jumate
Ralu, cum a fost a doua zi de munca?
Dankutza, succes la show!
maine, ceva parc?