Prietene la bine si la greu - 99

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Dozz ce ai vrea sa stii despre henna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

aaaa

sa va zic ce am facut in seara asta: test de sarcina
a fost negativ, dar l-am facut pt pitici mei, ca mi-au intarziat musafirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Gabitza, multumesc! Si ai tai sunt superbi!

Monis, merge ok dormitul in camera lui. Nu l-a deranjat deloc trecerea dintr-o camera intr-alta si dintr-un pat intr-altul, atata timp cat mami e acolo cand are el nevoie de ea Ma duc de cate ori se scoala si nu numai. Cred ca schimbarea e mai grea pt mine decat pt el. Il controlez des. Azi noapte de ex s-a sculat de doua ori, m-am dus langa el si a adormit la loc. De fapt a doua oara i-am dat si laptic, pt ca il culcasem devreme si cam nemancat, pt ca nu prea dormise ziua (decat 10 minute in masina) si era f obo. Dar so far so good.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

neata..

eu vin dupa o noapte mai buna,asa ca o sa renunt azi la branula,dar tot bag vreo 2 cani

Vazut un Iuli super elegant si o Ana frumusica foc....Dozz ce mare a crescut, cel putin mie asa-mi pare ca nu am mai vazut poze cu ea demult.

Vazut un Bubu catarator si o mamica ce-l pazea....Go,go Bubu,go !
Magda,bafta la doctor si sa veniti numai cu vesti bune

Angi,eu nu stiu nika de ceapa,dar te inteleg....

Dozz,eu voi incerca reteta ta, dar azi nu am fenel,poate il inlocuiesc cu altceva,daca nu in alta zi cand avem toate ingredientele si raman astazi pe meniu de peste( poate asa le mai strecor un mar in meniu,ca doar camuflat printre pireuri si fiert sau aburit il papa,crud no way)

Cu socializatul la noi e un pic mai usor...odata ca sunt 2 si vrand nevrand sunt impreuna si in al doilea rand, cu noi pe palier e un baiat cu 2 luni mai mare si se joaca impreuna o zi aici,una acolo

O zi buna

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

neata fetelor,
Am si eu o intrebare, cum o intarc pe Maya? k nu mai pot .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

neata fetelor,
Am si eu o intrebare, cum o intarc pe Maya? k nu mai pot .

Eu Iarinei i-am inlocuit treptat, in cateva zile, sanul cu laptele integral pasteurizat servit din biberon cu cioc. In ultima zi am mai scos cu pompa laptele meu o data si gata!
Iarina avea un an si cateva saptamani, eu lucram cu program de 8 ore (pana la un an lucrasem cu pauza de alaptat), nu o mai alaptam des si deloc noaptea, Iarina mergea de curand singura in picioruse si inca nu ajunsese la punctul sa ceara ea sa fie alaptata ridicandu-mi bluza. Pur si simplu a acceptat inlocuirea laptelui, i-a placut primul lapte pasteurizat pe care i l-am oferit.
Mai multe proteste au fost la 3 ani si jumatate cand i-am aruncat biberoanele.
Motivul intarcarii a fost ca nu prea corespundea in mintea mea alaptatul cu un copil care merge si cere singur sa fie servit (la modul de a pretinde); pretextul a fost trecerea la serviciu de la programul de alaptare la programul normal.
Cu Rares inca nu am ajuns la punctul in care sa ma gandesc la intarcare. Acum el suge mai degraba noaptea decat ziua iar eu sunt mult mai flexibila in privinta alaptarii prelungite si ceva mai hotarata pe varianta intarcarii naturale; as vrea sa ii las lui alegerea de a renunta. Insa inca nu am ajuns la mersul in picioruse si pretinsul alaptarii, mai vedem pe parcurs.
Eu cred ca alaptarea la aceasta varsta trebuie sa continue doar atata timp cat este comfortabila pentru amandoi "partenerii".

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Noi mai mult papam seara si noaptea, de exemplu azi noapte s-a trezit la 1 si apoi la 5 si a tot papat. Nu ma deranjeaza asta, dar ma loverste rau si are un stil kamikaze de supt, sunt toata vanata si ma loveste rau de tot la ficat si ovare cand papa, dimineata nu sunt buna de nimic, in plus mananca LP de la biberon, mi se pare k e mai mult un moft.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

NeataLyly-multam fain pt pontul cu dintisorii, mi-a mai trecut agitatia, m-am uitat ieri in gurita si parca nu mai erau asa gri ...ufff..sper sa se rezolve. Raluci-ce haiosel e Renus pe scari, il pup tare si ms pt pupicul adresat celor revenite in campul muncii. Si eu le pup pe fete. Sa stii ca nu e asa greu cum mi-am imaginat. Pt cele care trebuie sau vor sa se intoarca la job...sa stiti ca e mult mai ok decat scenariile pe care ni le facem inainte de a incepe. Puii nostri sunt deja maricei si inteleg ce le spunem. Eu nu ma furisez cand plec de acasa. Il pup,il imbratisez si ii explic ca mami pleaca la servici dar vine cat poate de repede Asa-i Ralu ca nu e chiar asa horror? Angi - tu erai cu ceapa? Da, este adevarata faza asta. Si eu o stiu de ceva vreme. Stiu ca e cam "mirositoare" metoda dar la noi a functionat cu succes. Si o intrebare: ce stiti de curele de imunizare pt bubulaci? As vrea sa-i fac una (naturista,desigur) odata cu venirea primaverii.Gata, back to work

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neata

Ramonika spor la bebe 2 de acum

Lumi pupam si cucuiatul tau sa treaca

Floricik eu as scoate deja Zburlita din casa, dar in locuri deschise (nu magazine etc), unde exista sanse mici sa se intalneasca cu ceva virusi. Ca de asta se sta mai mult in casa, ca imunitatea este scazuta dupa boala si sa nu ia altceva .

Many cum e pometele lui Vladut azi? mai bine? Dar tu?

Gabitza greu ce povestesti tu acolo cu gemenii pe afara . Cand primesti ajutoare?

Cristina_boc sper sa depasiti greva cat de curand . La fel ii doresc si Smaranditei & Angi_san.

Angi asa stiam si eu ca ceapa trage toate chestiile nocive de prin casa si de aia nu trebuie lasata taiata, ci gatita imediat. Oricum, cred ca sunt suficiente 2 jumatati puse in casa, nu cred ca tb nenumarate .

Flavours nasol ce zici tu . Noi inca nu suntem la faza asta, dar e drept ca eu si plec rar fara copil.

Lyly la cat s-a trezit Alex azi? Nu stiu ce sa zic de parc, iote cata-i ceata . Vorbim, poate se ridica dupa 11, desi nu se arata...

Bobomom si eu cred ca de multe ori de vina suntem noi pentru lucruri care nu se intampla sau merg greu. Cred ca piticii sunt mult mai adaptabili decat noi, cum e si firesc .

Rgagapie pai daca deja ii dai LP, pur si simplu ii dai LP si noaptea cand se trezeste.

Cory suna bine ce zici tu acolo de job . Nu stiu despre curelele alea.... ce sunt?

eu maine tb sa ajung in Afi, cred ca pe la 11. Vine cineva?

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza, scrisesem un mesaj, eram convinsa ca l-am postat pe la 8..acu vaz ca nu ie..
In fine..
Lyly, vezi tu ce zice Cory de back tu work, hai ca nu pare asa horror, eu sunt sigura ca o sa fie pt tine ca o gura de aer binemeritata dupa atata timp de ingrijit cupil 24 din 24. Si daca zici ca e loc de negociat la job pt ceva banuti buni, zic eu ca se merita
Cum e cucuiu? s-a mai trecut?
Magda, ma bucur sa te regasesc aici la noi ,bafta la control, si ma bucur tare mult sa te vad multumita de progresele Rareselului delicat!
Cat despre intarcat, la noi am trecut la stadiu, o noapte suge o data , o noapte nu mai suge deloc. Si vad ca sanii incep sa fie putin mai plini..nu stiu ce sa fac cu laptele ramas, caci am incercat sa ma mulg la dus fierbinte si mai mult de 3 stropi nu am reusit, e clar ca nu reusesc sa detensionez asa sanii nicidecum. Maine musai sa intreb ginecoloaga ce sa fac...poate sunt niste pastile ceva permise in sarcina...Oricum la noi intarcatul a fost treptat, de fapt nici nu stiu daca am intarcat-o..daca la noapte totusi binevoieste sa suga?? In acelasi timp nu as vrea sa o intorc la san ca tot am ramas eu cu ideea aia din batrani sa nu intorci copilul la tatza ca deoache..
Haidi va pup, is cu starea nasoala de gravideala dupa mine, nu ma slabeste nicidecum

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput