Prietene la bine si la greu - 99
Raspunsuri - Pagina 10
many_bani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui magdaz_ina
Pinky nu te lasa, fuga-fuguta dupa mami ! Mie imi este foarte drag sa il vad pe Rares, in sfarsit, "vitezoman" in patru labute ! Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006 |
Magda ce faceti, cum sunteti? Nu ai mai venit pe la noi
mami de Vlad (29.10.2009)
lylyana.ion spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui magdaz_ina
Pinky nu te lasa, fuga-fuguta dupa mami ! Mie imi este foarte drag sa il vad pe Rares, in sfarsit, "vitezoman" in patru labute ! Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006 |
Magda, ma bucur sa te revad. ce face Rares? a depasit categoria pana? ati mai fost la control?
magdaz_ina spune:
Rares are 7,900 gr, 70 cm, merge in patru labute si sta sprijinit in picioruse, merge in picioruse pe langa mobila si pereti, se joaca, mananca, "vorbeste" cu noi...
Saptamana viitoare vom fi la Tg.Mures pentru internare, sa incerce sa-i scoata aspenterul.
Nu am mai intrat si nici macar nu am reusit sa citesc prea mult pentru ca sunt intr-un mare fund de butoi (si asa e putin spus) si astept sa termin cursurile de alpinism sa ma catar afara ... apropo: are cineva vreun curs intensiv de iesire din butoi? trimiteti-mi si mie pe mail/PM/linkuri samd
Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina Rares are 7,900 gr, 70 cm, merge in patru labute si sta sprijinit in picioruse, merge in picioruse pe langa mobila si pereti, se joaca, mananca, "vorbeste" cu noi... Saptamana viitoare vom fi la Tg.Mures pentru internare, sa incerce sa-i scoata aspenterul. Nu am mai intrat si nici macar nu am reusit sa citesc prea mult pentru ca sunt intr-un mare fund de butoi (si asa e putin spus) si astept sa termin cursurile de alpinism sa ma catar afara ... apropo: are cineva vreun curs intensiv de iesire din butoi? trimiteti-mi si mie pe mail/PM/linkuri samd Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006 |
HAi Magda capul sus, uite cate progrese a facut Rares, te asteptam cu vesti bune
simina_kin spune:
Buna seara fetele
Am intrat si noi in greva foamei datorita maselutelor ce vor sa iasa
Ancutz si eu am adormit-o pe Maya pe picioare vreo 4-5 luni.De vreo luna nu mai adoarme asa.Si-a schimbat singura obiceiul.Acum se fataie prin pat, se joaca, se mai uita la tv pana i se inchid ochisorii..... iar eu imi vad de tv in continuare
Info pt cine foloseste Milumil Junior. Este oferta la Real, 2 cutii de 600 gr costa 48 ron
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
many_bani spune:
Va las www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM" target="_blank">asta, noi ne amuzam copios cand ne uitam, sotul zice ca asa o sa pateasca si Vlad peste 2-3 ani
raluci_b spune:
Va pup dragele mele,
E cam gata cu forumeala, apuc sa citesc, jur, dar nu pot sa scriu vedeti mai jos de ce.
Vreau doar asa sa le pup pe fetele noastre proapat intoarse la scarbici, Ralu, Cory, Dozz are deja vechime , sunt fana voastra, il strang tare in brate pe insemnatul sef Alex cel cucuiat, vazut pozele de la intalneala Anei cea gingasa cu Iulian cel inalt si frumos, pup si pui de Tina mic si blond si scump, pup si baiatul cu obrazul tumefiat Vlad, Lila treci la baiat ca uite ce pateste, cum pleaca fata cum astia se apuca de alergat dupa mingii
burticile
Doo vorbe despre Renus, merge foarte bine, vad ca de azi si-a revenit si cu mancarea, nu stiu daca a mai iesit ceva in gura ca nu ma lasa neam, de adormit seara adoarme fara probleme in 15 minute pe intunericeala, la mine in pat, apoi hop la el. In rest afara si iar afara, miercuri mergem la bazin abia astept.
maine ma duc si eu sa verific instalatia, sa vedem daca luna asta o face si ea ceva ori ba.
Si desi am zis ca atunci cand va incepe sa mearga o sa fie jale, ei nu, acum e jale
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
many_bani spune:
Raluci ce baiat mare ai, cred ca trebuie gasita o solutie ptr. portita la scari si jos, ptr. linistea voastra .
Sper sa fie instalatia in regula
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Raluci ce baiat mare ai, cred ca trebuie gasita o solutie ptr. portita la scari si jos, ptr. linistea voastra . Sper sa fie instalatia in regula mami de Vlad (29.10.2009) |
da trebuie gasita sa vedem ce cu ce inventie vine tati, si trebuie si sus la mansarda ca a descoperit ca poate merge si acolo.
raluci_b spune:
permiteti-mi un am apartament de inchiriat sau de vanzare, daca auziti pe cineva, 2 camere rond Cosbuc multu