Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(221)
Raspunsuri - Pagina 12
Victo spune:
bb..francoise dalto..cand vine copilul
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
bb_yasmi spune:
victo
multumesc. ti-am trimis un PM cu linkul catre 3-4 pozici. tie si la alina .
apoi le sterg ![]()
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
36 incheiate !!! 
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))
Vasari spune:
Lavi, f frumoasa burtica si felicitari pentru silueta!!

Sunteti tare frumoase amandoua, si Iasmi e asa dulceee...
Nu o mai vazusem in poze nici pe ea de mult timp!
Victo, si Maria mai vine langa mine dimineata cand se trezeste, asta daca nu doarme Sara. Atunci stam toate 3, altfel eu si Maria evadam sa papam si sa ne jucam. E destul de greu sa faci totul bine, dar e important ca stii ce inseamna unele lucruri si cum sa procedezi. Ma bucur, mi se pare ca esti si tu mai linistita.
Lavi, e vorba de 2 carti ale lui Francoise Dolto despre copii. E o psihanalista f buna. Daca vrei iti dau linkurile.
De fapt uite aici, primele doua: http://www.librarie.net/autor/12330/francoise-dolto
Recunosc, pe mine m-au ajutat.
A, Victo, noi ne-am acomodat asa bine, mi-e si frica, sper sa fie semn bun.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
bb_yasmi spune:
alina multumesc frumos. 

oare le gasesc si pe net sa le descarc??
36 incheiate !!! 
bb_yasmi spune:
alina tot vroiam sa te intreb dar nu am apucat, cum e caruciorul?? sunteti multumiti??? cum merge alaptarea?
36 incheiate !!! 
Victo spune:
alina, poate ca fetitele sunt un pic altfel..stii si noi cd eram mici ne placea sa avem grija de papusi..erau bebelusii nostri..
noi am ajuns la faza aia ca Stefan vrea ca eu sa fiu sotia lui ( m-am pus eu sa ii explic ca at cd va fi mare va dormi cu sotia lui..:))..si nu vrea sa doarma la el in camera pt simplu motiv ca el e singur, si eu sunt cu tati..e complexul lui oedip sigur aici.
de aia nu stiu dc fac bine sau nu ca il las sa doarma cu mine/noi(ca tata-su mai doarme si pe canapea in living, cd ii e lene.)..
bb_yasmi spune:
victo, cred ca ai dreptate. iasmina mea e tareeee incantata de bebelusi....are "copii" ei, pe care ii culca, le da sa manance...etc si ma intreaba daca o sa o las sa ii dea si la bebele nostru sa pape....daca o sa o las sa ma ajute 

36 incheiate !!! 
Victo spune:
BB
http://copilulmeu.terapiam.ro/2009/01/06/cmplexul-lui-oedip-trebuie-luat-in-serios/
uite citeste aici
desi se semneaza psiholog nu stiu cum(rusine!) e de fapt cartea de care ziceam, cuvant cu cuvant.
sa iti faci o idee.
Vasari spune:
Lavi, fix de 3 ori am iesit cu el.
Cred ca e ok, mi se pare parca putin cam moale, nu stiu cum sa spun... Cu alaptatul e super super bine, papa in 10 min max, iar peste furia laptelui am trecut in 3 zile parca si fara pompa. Iti povestesc daca vrei mai detaliat pe PM. Cartile nu cred ca le gasesti in format electronic, dar nici nu am cautat, mie imi place sa tin cartea in mana.
Victo, chiar aseara am citit de complexul lui Oedip. Nu-mi vine sa cred cat de bine se vede la voi. Sotul tau a discutat cu Stefan? Si Bogdan a avut mai demult discutia asta cu Maria, si eu de asemenea. Credeam ca apare mai tarziu complexul totusi... M afirma in continuare ca nu vrea sot.![]()
_
Vasari spune:
Maria nu se joaca cu papusi, bebelusi. Nici eu nu m-am jucat niciodata. Nici nu m-am visat mireasa sau mamica. Poate de-asta am facut primul bb dupa 30 de ani. De fapt cred ca eram exact ca Maria acum.
_