Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(221)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Ofer gratis pt.copil de 2 ani proteze si ghetute ortopedice tel.0766396764 sau 0314221410 poate cuiva ii va prinde bine informatia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

bb, eu am o colega ce va naste la atena cu Grig maine...pe poimaine sper sa-ti pot zice ceva d-acolo...dar am inteles ca-i super....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si Luca-Dimitri(17.05.2010)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

bia mersi frumos. am si eu 2 prietene care au nascut : una luna trecuta si cealalta in noiembre. am fost si am vizitat si eu tot ce ma intereseaza. intr-adevar nu exista comparatie....never!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in sapt 36!!!
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

vin si eu dupa o scurta si tumultoasa stare de gripa/viroza, naiba stie ce-o fi...de 2 zile am crezut ca dau coltu' nu alta...dureri incrediile de cap, febra mare, frisoane, ma simteam ca batuta marunt marunt cu ciocanu...uffff...acu sunt mai bine, incerc sa-mi revin...dar sunt fff slabita, mai ales ca nici n-am prea mancat mai nimic... si acu am febra, oscilanta...mama ei... desi iau de 2 zile paracetamol si ospen...

anca, vazut Mariuca...frumaosa ca intotdeauna...meey, cred ca noi suntem piticii grupei...avem 93 cm...da nici n-are cu cine semana inalt...

vali, printesa ta...lasa ca vine si primavara asta odata...

bianca, cam la fel se desfasoara si la noi zilele/noptile...putere si sanatate sa avem...

lavi, cand scotem majoretele??? fain ca nasti si tu la privat...merita...chiar nu exista termen de comparatie...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

buna dimi

andreea multa sanatate!!! ce frumosi sunt flacaii tai!! ma tot uit la pozici cand pui noutati. eric pare atat de cumninte si linstit!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in sapt 36!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha ha..Bianca ce m=a distrat programul vostru..:)

si baietii mei se iubesc :) asta mic e tot un zambet cd vine fra-su la el..Stefan isi baga capul in mainile lui Mihai care bineinteles ca il trage cu drag de par..apoi incepe sa strige..maaaamiiii...ma trage de paaalll..hai sa il certam :):)

da, e un dragut Eric..si Filip cu privirea aia a lui mereu curioasa!
deja devin si eu melancolica ca Mihai a trecut de 6 luni..sta in fundulet, papa..deja nu mai e chiar bbelus..
dc ma credeti..mi-e dor de mirosul de lapte branzit pe bluza mea...si de kk parfumat de bebelus, care ii ajungea pana la gat...

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Andreea , multa sanatate! Of, nu am mai fost asa racita de mult de tot...
Bianca, ce program... oare asta ma asteapta si pe mine? Acum inca e bine.
Lavi, ma deruteaza rau semnatura ta.:)) Sa ne dai si noua un semn sa punem majorete. Si mai pune poze!! Abia te antrenezi, cand vine bb poate pui si mai multe.
Fetelor, a venit mama pe la noi si suntem un mic colectiv fericit de 4 fete, dar sunt si mai ocupata, o vad destul de rar. Va pup, pana sambata intru mai rar. Apoi Maria va merge putin pe la Valcea, deja vine si ma roaga sa le las de 10 ori pe zi.

Victo, ajuta la ceva cartile? Ii pupam pe baietii cucuieti!

http://picasaweb.google.com/mihaela.buciu/Sara#5566783314097672866 astea 3 sunt de ieri parca. Mama a fost uimita sa o vada pe Sara asa finuta, i se parea mai mare din poze.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

A, Lavi, te inteleg f bine cu zburdatul! Eu nu aveam in cap in ultima saptamana decat sa ajung la ziua lui Radu cu Maria. Stiu ca aveam o gramada de activitati, iar in seara in care am ajuns la spital umblasem destul de mult prin oras.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

alina hai ca pun acum 3 poze ....ca m ai tot rugat!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan 36 incheiate !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da alina gasesc chestii interesante pe care nu le stiam ca nu am citit...ar fi trebuit mai de mult sa ma apuc de asa ceva, dar na..
chestii precum vremea pusului la olita..mersul la gradi..
imi pare rau ca il mai pedepseam pe stefan confiscandu-i jucariile..uff..na..
dar mai gasesc si lucruri pe care intuitiv le faceam bine- spre ex n-am insistat niciodata cu ordonatul camerei...ii fac f des baie "mare" cum zicem noi..cu apa multa in cada..am obs si eu ca il mai linisteste.
in rest, mai cautam..in primul rand tb sa lucrez eu cu mine sa fiu calma si apoi cred ca va fi si el.

acum spre ex, desi teoretic mi se pare mai bine pt toata lumea ca stefan sa doarma in patul lui, totusi nu l-am certat si nici nu am insistat sa se duca la el in camera noaptea.(el vine mai mereu, ba pe la 12..ba pe la 5..mai rar cd refuza direct sa se culce la el in pat de la inceput).nu stiu dc fac bine ..ca ma gandesc cum o sa il fac sa nu mai vina la mine..om trai si om vedea.
dar dormim asa de frumos impreuna..incat...ma distreaza cd se trezeste..mami, vino mai aproape..mai, inveleste-ma...mami inveleste-l si pe chitu..
plus ca v-am mai zis, cu iesirilea astea ale lui f ...nu stiu cum sa le zic..isterice..parca il indepartasem asa un pic de sufletul meu si acum incepem incet incet sa revenim la sentimente mai bune..:)si dormitul asta impreuna parca ne ajuta si pe mine si pe el.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

recunosc...am pierdut sirul... despre ce carti vorbiti??
multumesc

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan 36 incheiate !!!

Mergi la inceput