Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(221)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina multumesc pt link. il voi citi cu atentie. sigur o sa am nevoie de ajutorul tau s sfatul tau daca sunt in incurcatura cu alaptatul.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan 36 incheiate !!!
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Maria nu se joaca cu papusi, bebelusi. Nici eu nu m-am jucat niciodata. Nici nu m-am visat mireasa sau mamica. Poate de-asta am facut primul bb dupa 30 de ani. De fapt cred ca eram exact ca Maria acum.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mai sa stii ca nici cecilia mea nu se joaca cu papusi ..am mai zis-o.. si nici eu nu am fost fan papusi.. Le tineam in vitrina pana veneau alti verisori sa mi le flocaie
In schimb e tare prinsa in puzzle sau lego.. e asa migaloasa ca imi vine sa o pap

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

BB eu zic sa stai linistita ca la al doilea copil e mai usor si cu alaptatul... canalele sunt desfundate.. eu nu am facut nici macar o ragada.. desi am sfarcuri ombilicate.. A fost bine .Sanii sunt mult mai pregatiti ... nu mai e furia laptelui asa de "furioasa" ca la primul copil. Eu la primul am facut si febra... si bla bla.. Cecilia a mancat .. cat a vrut si a pus pe ea ca o purcica
Doar ca am avut norocul sa dau peste asistente care stiau cu ce se mananca alaptarea de data asta .. care erau trecute prin asa ceva... Tot respectul

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ank, ce mare si scumpa e Cecilia! Pare tare delicata (fizic).:)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

victo...ce sa mai zic eu..ca are aproape 9 luni Mitrut al meu....si nu mai vrea sa stea in fund ..numai in picioare..cred ca nici nu o sa umble in 4 labe....vrea prea tare sa o ajunga pe Ana din urma...faza cu parul se aplica si la noi ...nostalgie ...imi dau lacrimile...la naiba ..sunt tare sensibilicoasa in ultima perioada...
vasari...nu te speria ..noaptea aia a fost mai grea ...nu sunt toate asa.......vacanta placuta Mariei!..sunteti niste draguteee!..nu regreti ca ai facut copii mai tarziu?
bb...cred ca e asa cum zice Ank...sa dai peste cineva priceput si rabdator...sa stea sa-ti mufeze copilul , sa manance...nu asa ..ca ti-l ataseaza s-apoi pleaca pe saloane...ca micu se desprinde ..s-atunci e mai nasol..ca nu-l pui la loc cum trebuie...dar cred ca la atena n-or fi treburi d-astea
eu de ex am facut furia laptelui si febra , canale infundate la al 2 -lea copil...la primul am avut doar rani ...cu Luca mai nasol..dar nu mai eram asa de speriata , stiam ce cat si cum ma poate durea...stiam ca-mi va trece..cand am fost cu Ana cred ca de asta am si renuntat ..ca nu-i vedeam capatul...nu stiam cat o s-o tin tot asa
ies ...s-a trezit Luca

Mergi la inceput

multumim vasari de info...am comandat si eu cartea + Legendele Olimpului...cred ca tre sa o citesc din nou..acum mi se pare o varsta potrivita.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna!
Bianca, nu regret deloc.:) Atunci a fost momentul pentru mine.:) Cred ca am fost prea copil pana la 30 de ani, nu i-am bagat niciodata in seama pe parinti cand ne tot intrebau, adica nu au reusit sa ne grabeasca in niciun fel. Poate nici nu as fi fost asa calma ca acum, cine stie... dar de regretat nu mi-am pus niciodata problema.
Lavi, cum e spitalul unde nasti? Poti sa-l tii pe bb cu tine imediat dupa nastere? Am citit un capitol cutremurator in Dolto legat de nastere, zilele fara noi sunt luni pt ei.

_

Mergi la inceput

vasari..atunci e ok...!chiar ca e cutremurator...mai ales pt. mine care am ales sa las copii la salonul de copii...iar in ultimile 2 zile doar ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

buna seara si la multi ani cu multa sanatate si un an cat mai bun. dupa o pauza cam mare am reaparut si eu pe forum,dar am fost instiintata de aproximativ toate ce mau interesat datorita voua, va multumesc. dupa aceasta pauza va fac cunostinta cu Teodor de 2 ani si patru luni,care este un nazdrava, si apropo de 2 liniute si eu imi doresc dar sunt inca in asteptare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

neata

avem o poza intr-un concurs....ne votati si pe noi?

e Iulia prima data pe schiuri!
pupici

http://www.sibiul.ro/poze-concursuri-sibiu/horea_29.html

Mergi la inceput