Ingineri fosti, viitori...(35)
Raspunsuri - Pagina 19
tuinea spune:
'Neata?
Eu nu gasesc sa vad ce a scris Elena. Ce a patit strumfita ei?
L amine nu zic decat atat AMR 1 zi! yupy!!!!
Pupici fetelor
nma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuinea 'Neata? Eu nu gasesc sa vad ce a scris Elena. Ce a patit strumfita ei? L amine nu zic decat atat AMR 1 zi! yupy!!!! Pupici fetelor Cristina si Roxy (2.10.2004) |
Cristina, scuze. Am citit la strumfi mesajul Elenei. A nascut inainte de termen si printesa e micuta. Elena e putin stresata dar e normal.
Si Alex s-a nascut la 36 de saptamani si recunosc ca am stresat rau medicul pediatru (manca putin, dormea prea mult, nu lua in greutate...)
glimmer spune:
Salutare tuturor!
Bun venit puilor micuti si felicitari mamicilor! Sa fie cu totii sanatosi si indecent de fericiti!
Iepumic, imi pare rau ca treci prin toate astea. Parintii au un loc special in viata noastra, chiar daca trec anii si ne "dezlipim" de ei. Iti urez sa-ti gasesti linistea.
Ma simt oarecum relaxata ca aici nu se vorbeste despre cozonaci si alte bunatati. Nu ca ma laud, dar eu sunt o mare lenesa si nepriceputa. Nu tu cozonaci, pasca...
tuinea spune:
Nico am gasit-o si eu pana la urma. Poate citeste mesajul asta si se mai linisteste. Sotul meu si sora lui sunt nascuti amandoi la 7 luni. Mancau cate 20 picaturi de lapte la masa si s-au facut mari si fara probleme. Este normal sa mamance putin pentru ca sunt si mai mititei si pana li se dezvolta toate cele la parametrii asa sunt.
Elena si nu iti face griji.
Glimmer - ce cozonaci, pasca...Noi aici daca face una ceva bun ne infruptam virtual si celelalte. Eu as fi facut daca eram acasa mai devreme dar nope and I don't care. LOL
Fetele sa aveti un Paste cu bucurii, liniste si sa va duca iepurasul tot ce doriti voi.
Pupici!
Gabi_K spune:
Cristina, cum sa ma supar Nici omului meu nu-i place ca mai fac una-alta, dar ce sa fac daca nu am timp liber cand as vrea io... Cred ca interdictiile astea si-au pierdut valabilitatea cand femeile au inceput sa mearga la lucru si nu mai au atata timp la dispozitie sa-si permita cate o zi pe saptamana fara lucru:)
Iepu capul sus!!! Fii puternica, sper sa-si revina mama ta si sa-i treaca dureriée!
Glimmer, nici eu nu ma laud:) ce naiba, suntem tauri, ne place sa mancam, dar cu pregatirile nu stam prea bine:))))) I-am zis la omu' sa schimbe butelia ca-i aproape goala, si poate as face o prajiturica, ceva... a ras jumatate de zi:)))
Cristina, nu numai tu esti oaie neagra, tu ai facut totul ca sa gasesti ce e mai bun pt Roxy:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
tuinea spune:
Salutari de pe plaiuri mioritice.
Am ajuns si eu acaasa...mama-mama e drumul de la Bucuresti la targoviste o aventura...
In fine sa vedem partea plina a paharului: m-am intalnit cu tot familionul. Care mai decare mai entuziasmat si mai excitat.
Gabi
Fetele Paste fericit si sa va aduca DD lumina in case.
Pupici!
Gabi_K spune:
Cristina bine ai venit acasa!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
iepumic spune:
Hristos A Inviat! Sper ca ati petrecut frumos si linistit.
Eu sunt iar pe plantatie, fara chef, am reusit sa ma si imbolnavesc ceea ce imi pune capac. Mi-a lipsit faptul ca n-am iesit din Bucuresti de Pasti, cum era obiceiul..parca nu mi-am gasit locul. In rest...nimic nou sub soare.
Nico, da, Ioana e bine, sanatoasa si din ce in ce mai frumoasa . M-am vazut cu ea vineri.
Va pup!
Pisicuta spune:
No, c-a trecut si Pastele...
Hristos a Inviat! ... Eu am aflat "de prin targ", ca la Inviere n-am reusit sa merg din motive de oale, vase si placinte care urlau dupa mine. Nu stiu, frate, ce obicei au romanii astia de trebuie sa m'ance ca si cand li s-ar activa mai doua guri, dar eu sunt franta dupa atata bucatareala, pun-te masa, ia-te masa, spala vase, curata, serveste...! Abia am asteptat sa vin la lucru, ca sa ma pot odihni!
Elena, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si cuminte! Nu-ti fa griji ca-i nascuta usor prematur, fiindca va recupera. Eu pe amandoi ii am nascuti la 36 saptamani si 4-6 zile (dupa caz) si uite ce flacai am acuma la usa casei: unul mai smecher ca altul! Inca o data FELICITARI si sa va dea Dumnezeu multa sanatate si muuulte bucurii
Ancuta, draga mea, te imbratisez cu drag si sa stii ca sunt cu inima si sufletul alaturi de tine! Sper ca Dumnezeu sa va tina in paza si sa le randuie pe toate asa cum numai El stie ca-i mai bine!
Nico, iubita, cat ma bucur ca ai reusit sa mai scri cateva randulete! Stiu ca-i greu in orasele mai mici, dar nici in cele mari nu-i cu mult mai bine. Chiar daca salariile sunt usor mai mari si, relativ, mai multe locuri de munca, si viata-i cata mai scumpa! Cat despre serviciile medicale, tare ma tem ca problema-i generalizata si nicaieri nu mai ai garantia ca lucrurile se desfasoara in parametri normali. Aici, din pacate, am ajuns sa ne indreptam toate sperantele catre vecinii unguri, caci la noi au ramas doar macelarii si jnapanii... Scuze daca am suparat pe cineva...
Cristina, bine ai revenit acasa si sper ca ai avut un Paste de vis alaturi de cei dragi!
Claudia, hai, te rog, fa-ti un pica de timp sa ne vedem! Macar o cafeluta sa bem impreuna!
Casa de piatra surioarei si sa-i dea Dumnezeu mult noroc in viata de cuplu!
Gabi, voi sarbatoriti Pastele? ... Iarta-mi intrebarea, dar eu chiar nu ma pricep la treburile astea bisericesti
Otilia, mai zi-ne si tu cate ceva despre minunile tale, mai trimite-ne poze cu cele trei roze cu ochi de-azur si par balai, ca mi-i tare dor de voi!
Glimmer, bine ai venit printre noi si sedere cat mai placuta iti doresc! ... Adevarul este ca ingineria-i doar un pretext de a aduna fete minunate in acest topic!
No, ma intorc la ale mele, nu inainte de a va imbratisa cu drag pe toate!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Minunata Venetzie_aug.2010
Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Ziua Pisoiasilor_2008