Ingineri fosti, viitori...(35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neata!
Gabi, multumesc!!!
Fetelor, sunt data peste cap. Nu v-am pomenit de asta ca tot am zis ca trece dar am niste dureri de burta de vreo 10 zile de nu mai pot, ma chircesc. Am fost ieri la o eco pelvina si mi-a gasit un chist de 3.5 cm pe ovarul stang si ovarul stang foarte inflamat. Nu mai departe de acum 1 luna facusem investigatii complete de ginecologie si totul iesise in regula...si acum asta. Sunt intoarsa pe dos. Incerc sa ajung la Dr. Albu de la Giulesti azi sau maine. Off...asta imi lipsea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!

Mai Ancuta pai asa te lauzi... sper sa nu fie nimic si cel care a vazut chistul sa se fi inselat. Si mie ca si tie mi se pare ciudat sa apara asa intr-un timp scurt. Du-te pozitiva poate a fost o gresala a celui ce a facut eco.

Eu sunt racita. cred ca si starea mea de spirit este tare low si de aia sunt asa de deprimata si inmuciozata.

Cu mutatul stam bine. Maine terminam de carat tot. Va urma un weekend de pus la punct tot.

La noi est eun vant si ploaie cu dusuri.

Va pupic!

Mergi la inceput

Mda...am fost la doctor. Inflamatie pelvina. M-a bagat pe antibiotic, antiinflamatoare, Polidin (daca mai gasesc) . Nu mai luasem de 3 ani antibiotic si eram foarte fericita pe tema asta. Acum iar parca vad ca intru intr-un cerc vicios. Vestea buna e ca medicul (Dr. Albu, de la Giulesti, care e fff bun) s-a autosesizat pe treaba cu sarcina (adica lipsa ei) si mi-a dat o multime de teme pt acasa. Cine stie, poate de data asta e cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Anca multa lume a ramas gravida de la polidin. Asa ca bafta!!!
Suntem bine. Nu mai scriu nimic de divort pana nu-s cu saci-n caruta .
Vla aici langa mnine si este asa de scump ca un inger! Nimeni si nimic nu-l poate lua de langa mine. E viata mea!

pana ne "revedem"

Ioana si Vladimir
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Anca, ai grija cu antibioticele. Eu iau rar, la nevoie maxima, dar de fiecare data ma pricopsesc cu candidoza vaginala. Si sotul a luat saptamana trecuta antibiotice pentru sinuzita si a facut si el candidoza...dar cred ca noi deja am devenit sensibili.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Anca multa sanatate! Sa mananci chefir cat iei antibioticele, si eventual poti sa iei ceva protector pt flora intestinala. La noi e deja placuta vremea, vine primavara, si terminam odata cu raceli, ciorapi lungi (ma omoara!!!) ghete si cizme, si jachete groase.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Neata.
Se pare ca Polidin nu se mai fabrica, o sa incerc totusi sa mai caut.
Elena, si noi avem aceeasi problema cu antibioticele. Nu mai luasem de 3 ani si reusisem sa scap, in sfarsit, de candida. E foarte rezistenta individa asta.
Gabi, mi-am luat niste probiotice. Mama si sotul meu au luat acelasi antibiotic anul trecut si amandoi s-au ales cu enterocolita de pe urma careia au tras mult timp. Sper ca eu sa fiu mai rezistenta.
Azi noapte am dormit vreo 4 ore, in restul m-am zvarcolit in pat de durere de burta. Sper totusi sa inceapa antiinflamatoarele sa-si faca efectul, ca nu mai rezist in ritmul asta.
A venit primavara! Dimineata mai aveam totusi gheata pe parbrizul masinii dar deja s-a incalzit afara si e soare!!!! E atat de bine sa nu mai fii infasurat in haine ca o mumie! Pentru duminica au anuntat 17 grade in Bucuresti, abia astept. Plimbare in parc scrie pe mine.

P.S. Ati vazut ce s-a intamplat in Japonia azi-dimineata? Cristina, ai scapat ca prin urechile acului! Bine ca nu s-a intamplat cat ai fost tu acolo.

Mergi la inceput

Buna fetelor!

La mine nu este chiar buna dar ce sa mai fac... Viata asta imi da fiori. A doua zi de mutat in Bradford si masina mi-a fost vandalizata...
Nu stiu ce sa mai zic. Abia astept sa ma linistesc un pic ca nu stiu cat mai pot.
Aseara ca si Ancuta nu am dormit aproape de loc. Anca iti doresc sanatate si gandeste pozitiv. Poate nu se trezeste doamna candida...
Cat despre scapa din japonia... Da am avut mare noroc dar nu ma gandesc decat la bietii oamnei de acolo...

Pup si pe fetele celelalte.

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Pai nimeni, nimeni?

Sa va intreb daca stiti sa faceti capitol nou. Ca avem problema asta la Targoviste si eu nu stiu sa fac. asa sunt de isteata.

By the way Nico unde esti mama de nu ai mai dat nici un semn de viata. sa speram ca sunteti bine.

Eu azi am avut un inceput de zi iarasi de cacao. E ceva ineregula cu scurgerea de la baie. astia au un sistem ciudat cu pompa si nu stiu de ce nu mai merge...

In fine sper ca se va rezolva azi...

Pupici,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

aici...
ce a patit masinuta ta? sper sa nu fie grav nici la masina, nici in casa, cu scurgerea.

Anca cum mai esti? Celelalte fete unde umblati?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput