Tauroaicele si primavara(38)
Raspunsuri - Pagina 3
jenn spune:
Nu,mi se pare ceva fortat.O fi big deal pt adolescentii din State,aici e doar importata.Stimuleaza nitel economia...Oi fi eu prea batrana sa adopt facil orice e nou,nu stiu...
Gabi_K spune:
Jenn multa sanatate!
Dau si eu raportul- pneumonie interstitiala cu bronsita, la subsemnata. Ceilalti tauri din dotare sunt bine, cu scoli si alte "magarii":)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
anangel_lexi spune:
Gabi, multa sanatate! Off, ce-o fi dom'le, de ne imbolnavim toti asa? Noi de la incepututl anului numai in boli o tinem...
Acum fii-mnea are otita si i-a fost prescrisa a treia doza de antibiotic pe anul asta.
Jenn, si mie mi se pare fortata si mi se pare ca si Dragobetele e fortat, ca sa contracareze. De fapt, sarbatoarea noastra care ar putea contracara Valentine's Day e Martisorul care are cam aceleasi semnificatii dar si altele in plus, ceea ce o face de o mie de ori mai frumoasa decat Valentine's (parere proprie si subiectiva ).
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
jenn spune:
Gabi,sanatate!Lexi,stiu ce rau e...a avut si Ella recent.Azi noapte a facut iar 39,fara alte acuze,nu stiu ce sa cred...Antibioticul...nu stiu ce e mai rau ,decat aici unde cica otita trece de la sine...+consultatie prin telefon...
anangel_lexi spune:
Off, Jenn, cum se mai simte micuta? Imi pare tare rau ca se chinuie. Multa sanatate!
In caz ca tu consideri ca are nevoie de antibiotic, ia-i cateva sticulete cand mergi in tara, sa ai de rezerva. Noi ne aducem mereu antibiotic de acasa pentru ea ca nu se stie niciodata...
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
jenn spune:
Sigur ca asa fac....din pacate dam banii pe asigurare ca sa ne tratam tot in tara,cumparam medicamentele tot de acolo...
jenn spune:
Nu stiu ce sa mai cred...ieri s-a plans iar de durere,la aceeasi ureche.Dupa cei-am dat Nurofen a fost ok,a dormit bine-inca mai doarme-febra nu a facut.
anangel_lexi spune:
Jenn, imi pare tare rau! Fiica-mii i-a dat imediat antibiotic pt otita si i-a trecut in cateva zile. Pentru durere ne-a dat tot Nurofen si i-a facut bine.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
jenn spune:
Am crezut varianta lor-e virala si trece -a trecut.Dar de ce o mai doare,daca e asa?Am antibiotic in casa,nu stiu ce sa fac...Ma gandesc ca a ramas ceva acolo ,de aia o mai deranjeaza...