Tauroaicele si primavara(38)
Raspunsuri - Pagina 2
jenn spune:
Miha,copila e mare,judeca ce vede cu ochii ei,daca acolo e lumea civilizata,normal ca s-a adaptat !Lasa ,nu te ingrijora,mai bine asa decat sa stea ca pe jar acolo.Nimeni nu e fericit cu fundul in 2 luntrii,cateodata adaptarea la alta tara inseamna sa te rupi nitel de prima.Asta nu inseamna ca nu ti- e drag sa vii la parinti,dar nici nu te face imun la toate ce-s anapoda in Ro.Un sfarsit de saptaman bun!
anangel_lexi spune:
Eu sunt pe-aici dar nu am noutati.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Am pregatit , ceai, cappuccino, ciocolata calda, doar-doar apare careva!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
jenn spune:
Vin eu,mai e cafea?Stam acasa de 5 zile,coapte de racite,acum de 2 zile are otita...Noptile o pazesc ca tot facut febra,sunt zombie.Sper ca voi sunteti bn,vorba aia,no news,good news!
anangel_lexi spune:
Aoleu jenn, ce nasol! Multa sanatate! Si noi am bolit acum vreo 2 saptamani, eu si sotul meu am fost f bolnavi, Maria mai putin. Abia ne-am revenit.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
jenn spune:
Ma bucur ca sunteti mai bine!Acum eu sunt f f racita si ma ia si o sinuzita oribila...Dar fata e mai bine,azi a fost la scoala ca era zi scurta.Asa racita nu am fost niciodata ,din decembrie aproape continuu,mai mult fara miros si gust decat bine.week end placut!
anangel_lexi spune:
Jenn, multa sanatate.
Si poftiti la o . O saptamana frumoasa va doresc!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
jenn spune:
Cafea beau si eu acum.E destul de placut afara,dar saptamana asta ploua iar si se raceste.Sarbatoriti azi?Noi nu.Maria ce face?La voi ii scoate afara zilnic?Azi mi-a cazut fata cand am vazut ca stau afara aporoape 2 ore.
anangel_lexi spune:
Da, si aici ii scot afara tot cam asa, o ora jumate-doua in fiecare zi. Chiar si cand sunt sub 0 grade. Eu le-am mai rugat pe educatoare s-o tina inauntru cand mi s-a parut prea frig.
De sarbatorit nu sarbatorim in mod special. Voi?
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute