Tauroaicele si primavara(38)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Miha,copila e mare,judeca ce vede cu ochii ei,daca acolo e lumea civilizata,normal ca s-a adaptat !Lasa ,nu te ingrijora,mai bine asa decat sa stea ca pe jar acolo.Nimeni nu e fericit cu fundul in 2 luntrii,cateodata adaptarea la alta tara inseamna sa te rupi nitel de prima.Asta nu inseamna ca nu ti- e drag sa vii la parinti,dar nici nu te face imun la toate ce-s anapoda in Ro.Un sfarsit de saptaman bun!

Mergi la inceput

Hello,lume!Nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu sunt pe-aici dar nu am noutati.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Am pregatit , ceai, cappuccino, ciocolata calda, doar-doar apare careva!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Vin eu,mai e cafea?Stam acasa de 5 zile,coapte de racite,acum de 2 zile are otita...Noptile o pazesc ca tot facut febra,sunt zombie.Sper ca voi sunteti bn,vorba aia,no news,good news!

Mergi la inceput

Aoleu jenn, ce nasol! Multa sanatate! Si noi am bolit acum vreo 2 saptamani, eu si sotul meu am fost f bolnavi, Maria mai putin. Abia ne-am revenit.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Ma bucur ca sunteti mai bine!Acum eu sunt f f racita si ma ia si o sinuzita oribila...Dar fata e mai bine,azi a fost la scoala ca era zi scurta.Asa racita nu am fost niciodata ,din decembrie aproape continuu,mai mult fara miros si gust decat bine.week end placut!

Mergi la inceput

Jenn, multa sanatate.
Si poftiti la o . O saptamana frumoasa va doresc!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Cafea beau si eu acum.E destul de placut afara,dar saptamana asta ploua iar si se raceste.Sarbatoriti azi?Noi nu.Maria ce face?La voi ii scoate afara zilnic?Azi mi-a cazut fata cand am vazut ca stau afara aporoape 2 ore.

Mergi la inceput

Da, si aici ii scot afara tot cam asa, o ora jumate-doua in fiecare zi. Chiar si cand sunt sub 0 grade. Eu le-am mai rugat pe educatoare s-o tina inauntru cand mi s-a parut prea frig.
De sarbatorit nu sarbatorim in mod special. Voi?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput