oligoastenoteratozoospermie 10
Raspunsuri - Pagina 3
tveety spune:
La multi ani tuturor!
de un an n-am mai fost pe aici, azi am intrat cautand diverse.
Zuzet poate ma mai ti minte, nu pierde speranta. Racheel are dreptate, daca la tine totul e ok poti ramane gravida si cu 1,5 mil de spermatoizi. Eu am ramas natural cu 1,5 mil si fetita mea are deja 5 luni.
Ai incredere si mergi mai departe!!!!!! Curaj!!!!!
http://lbdf.lilypie.com/PcT5p2.png
+ 14
tveety spune:
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu doar a ramas semnatura de cand n-am mai scris pe forum Deocamdata imi ajunge fata
http://lbdf.lilypie.com/PcT5p2.png
+ 14
tannoo25 spune:
ma gandeam ca acum te-ai pus pe treaba si nu te mai opresti 
; nu ca n-ar fi frumos sa fie 2
...
am vazut poze cu pitica, tveety
; e tare frumoasa si haioasa 
sa va traiasca!
Zuzet spune:
Tveety, cum sa nu-mi aduc aminte de tine. Te pup si iti doresc ca fetita sa va aduca numai bucurii, desi stiu ca deja v-a adus ;-).
Speranta nu mi-am pierdut-o, doar ca a fost si este un moment foarte dificil dpdv financiar. Dar gata...am fost mobilizata de Tannoo si Racheel si sa vad ce iese din toata mobilizarea.
Seara faina
racheel spune:
Am primit rezultatul la beta si este 7980 mUI/mL 

inseamna ca am 5 saptamani 
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
zuzet, vineri la 15 am programare.Abia astept.
Ai fost la Giulesti?Sa ne anunti si pe noi, da?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Zuzet spune:
Stiu...sunt nebuna, dar ca sa vedeti cat m-am mobilizat, astazi m-am dus la Giulesti si nu am plecat de acolo pana nu m-am vazut cu dr. 
Deci sunt foarte, foarte, foarte, foarte incantata de el. Un om extraordinar, rabdator, bland care mi-a explicat totul de la A la Z. Saptamana viitoare facem histerosalpingografie.L-am intrebat si despre laparoscopie, dar a zis ca pentru moment nu este cazul. In functie de ce gasim acolo, vedem ce e de facut in continuare.
Deci....dragii mei, vedeti ce cuminte sunt?...am ridicat toata "armata la lupta"