oligoastenoteratozoospermie 10
Raspunsuri - Pagina 2
Zuzet spune:
LA MULTI ANI VA SPUN SI EU. SA AVETI UN AN ATAT DE BUN, CUM NU ATI MAI AVUT PANA ACUM.
Racheel...FELICITARI, sa fie intr-un ceas bun si sa se tina scai de burtica ta pana la termen.
Doamneee...dar au inceput sa curga vestile bune. Incep sa-mi fac si eu sperante.
Tannoo, la tine au coincis rezultatele de la Matei cu cele de la Szeged, pentru ca imi aduc aminte ca tu stateai langa Matei pana iti dadea rezultatul. Noi, desi faceam programare, cand ajungeam la clinica, Matei nu era si probele erau analizate cu intarziere. Iar rezultatul spermogramei facute la Medlife, ne-a confirmat acest lucru.
Am continuat sa-i dau Napraznic, Omega 3, Selezin ACE, Polen. Dupa trei luni de utilizare a unui produs, mai facea pauza 1 luna, dar in permanenta a luat cate ceva.
Acum, as vrea eu sa mai fac ceva testari, adica sa verific trompele si uterul, dar nu-mi vine deloc sa imi gauresc burta. Ma tot gandesc daca nu e o solutie sa fac testarile uzuale desi am inteles ca nu sunt 100% sigure, spre deosebire de laparo.
Mai vedem...
racheel spune:
zuzet, scuza-ma ca ma bag sa-ti dau un sfat.Cand am intrat in vara pe forum am fost distrusa, doar primisem spermograma sotului cu 7 mil
, tanno si aristica atunci m-au intrebat ce analize am, printre care daca am facut HSG.
Atunci am schimbat si medicul, in sept am facut HSG si rezultatul ambele trompe infundate.Am venit acaza plangand dar am zis asta este mergem mai departe.cand am aflat rezultatul am inceput sa citesc acatiste(am citit ceea ce am la semnatura).
In octombrie am sunat la Giulest8 si nu faceau operatii(din cauza celor intamplate in vara)si mi-au zis sa sun in noiembrie.Am sunat in noiembrie, m-am operat iar rezultatul...Trompa stanga permeabila(testare tubara), trompa dreapta cu hidrosalpinx, ovare micropolichistice, s-a efectuat driling ovarian, uter cu aspect normal.Pe'sta l-am avut si eu bun.
Cand am vazut rezultatul...
, am zis ca trec la FIV.Aveam alta sansa?Nu.Pe 20 decembrie i-am repetat spermograma sotului si soc 1,5 mil
, atunci am stat de vorba serios cu el si i-am spus ca vreau sa fac FIV, el nu era de acord.Mi-a zis sa mai asteptam pana la vara, si pe 30 decembrie test de sarcina pozitiv, sarcina obtinuta natural.
Am ajuns la concluzia acum ca daca noi nu avem nicio problema, un
chiar daca sunt putini trebuie sa ajunga acolo unde trebuie si multa credinta in DUmnezeu trebuie sa avem.
Toate bune si sper sa nu te superi pe mine.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
tanno, ati fost la eco?Ati vazut
?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
.
tannoo25 spune:
zuzet, asa-i, eu stateam acolo pana luam rezultatul; ii poti da sotzului si niste ginseng si laptisor de matca; eu am luat si spermotrend si multimaca;
racheel, ai dreptate, numai Dumnezeu stie cand este momentul potrivit pentru fiecare; noi incercam, caci, o data intrati in "jocul" asta nu prea mai poti da inapoi; insa medicina are niste limite pe care doctorii nu le pot depasi ...
fetelor, am fost la eco si am vazut 
acum ne rugam la Dumnezu sa fie bine pana la capat
Zuzet spune:
Multam pentru sfaturi si pentru incurajari.
Racheel, da-mi te rog mai multe detalii despre operatia de la Giulesti (ce investigatii ai facut, medic, conditii...). Ma gandeam sa merg si eu acolo, avand in vedere ca in momentul de fata nu-mi permit financiar sa merg la o clinica particulara.
Am inceput sa ma alarmez, pentru ca am vazut ca se poate ramane cu valori foarte mici. Sotul meu la ultima spermograma avea 18 milioane de voinici, motilitate 61%, forme normale 22%. Acum, vazand spermograma sotului tau, am zis ca e clar ca trebuie sa fac investigatii suplimentare.
Da-mi te rog un PM.
Multumesc mult
P.S: Haideti ca m-ati activat :-)).
tannoo25 spune:
zuzet, exact de asta ai tu nevoie: de mobilizare
; asa ca, aduna-te si hai, pune-te pe treaba
;
fa si o histeroscopie; sa se vada daca uterul e perfect curat...
trebuie sa reusim toti
Zuzet spune:
Gata, m-am pus pe treaba. Nu stiu cum voi face cu banutii, dar sa ajung mai intai acolo, si vom vedea.
Am sunat deja la Giulesti. Saptamana asta dau o fuga sa vb cu un medic de acolo. Nu ma inspira deloc acel spital, imi vine sa plang cand ajung acolo si vad conditiile, dar daca altfel nu se poate...
Va pup si va rog, mai "treziti-ne" din cand in cand :-).
tannoo25 spune:
zuzet, eu nu stiu care au fost conditiile la giulesti (din auzite as putea spune ca lasau de dorit); insa, acum, am inteles ca au refacut sectia de ginecologie si maternitate, dar nici asta nu stiu sigur
; catre ce medic vrei sa te indrepti?
racheel spune:
zuzet, bravooo
Ca sa te mai incurajezi dute si citeste la topicul Laparoscopia, sa vezi ce multumite sunt fetele care s-au operat la Giulesti si de doctori si de spital.Si in noiembrie multe dintre noi s-au operat acolo.
Ce doctor ai ales?
.
Zuzet spune:
Pe Dr. Ion Ionut il tot urmaresc de ceva vreme. In toamna chiar am sunat sa ma programez la el, dar asistenta mi-a spus ca au oprit toate operatiile.
Va multumesc tuturor pentru sustinere.
Va dau de veste