oligoastenoteratozoospermie 10

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor care cunoasteti ajutati-ma cu un raspuns:sotul meu la inseminarea facuta luna trecuta care nu a reusit avea 17,28 de mil de gigei.
Luna aceasta fac a 2 a IUI daca ii dau maca credeti ca va mai creste numarul? sau mobilitatea|?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

fetelor care cunoasteti ajutati-ma cu un raspuns:sotul meu la inseminarea facuta luna trecuta care nu a reusit avea 17,28 de mil de gigei.
Luna aceasta fac a 2 a IUI daca ii dau maca credeti ca va mai creste numarul? sau mobilitatea|?

numarul si mobi/motilitatea se refac dupa 3 luni de tratament, o data cu spermatogeneza; multimaca e bun, dar minim 3 luni, combinat cu altele (depinde de valorile spermogramei);
daca poti sa ne spui, ce probleme aveti?

Mergi la inceput

tanno se pare ca nu am ovulatie , cicluri neregulate 33,47,38, de zile cum vrea el isi face de cap in rest totul e ok.
Si mi se pare mie ca sotul are un numar cam mic de spermatozoizi adica la ultima inseminare avea 53 De milioane proba cu vascozitate crescuta (nici nu am mai auzit asa ceva ,de ce avea vascozitate?),M :73% dupa preparare M 96 %,volum inseminat 0.5ml, numar total de spermatozoizi mobili inseminati 17,28 milioane.
in rest toate analizele sunt bune adica:analizele uzuale,examen secretie,clamidia col,culturi col,micoplasma=ureaplasma,PAP,complex torch,dozari hormonale,spermocultura chiar si spermograma ni sa spus ca e ok,anticorpi antispermatici,analizele pentru trombofilie,colposcopie,Hsg.

Mergi la inceput

ALTESA, eu zic ca numarul de e destul de bun; ca si motilitatea
mutatiile le-ai facut?
ai putea incerca si cu o histeroscopie
au fost cazuri (la topicul asta) care au reusit natural cu o spermograma mai slaba ca a voastra(conditia este sa fie totul perfect la tine);
ce medic va insoteste pe drumul catre reusita?

Mergi la inceput

m-am gandit sa fac o histero daca nu reuseste si a 2 a inseminare cat despre mutatii nu stiu nimic cum se fac cum se numeste analiza? nu intra la tombofilii?
la mine e totul ok dar nu am ovulatie medicul zice ca as avea ovare polichistice dar eu nu prea cred.
ALBU DRAGOS e medicul nostru singurul care a descoperit ana acum cauza adica lipsa ovulatiei ca am fost si la Marinescu si la Cocei si la Remus nu mai stiu cum de la CMU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Ei Tanno voi barbatii Al meu gandeste la fel, inca nu am iesit din maternitate si m-a intrebat cand vine fratiorul Eu numai de asa ceva nu vroiam sa aud, eram obosita, ma durea totul iar el se gandea la al 2-lea

Mai vreau sa astept, am nascut cu cezariana pana la urma si asi vrea sa-mi las rana sa se vindece (medicul nu m-ia recomandat timp, si dupa el poate veni urmatorul - barbat fiind si el)Insa noi am hotarat ca nu ne vom mai focusa pe tema asta si nicun tratament nu vom mai face. Daca D ne va mai da copil o vom creste cu multa dragoste, dar la medici nu mai mergem.

Zuzet felicitari asa si trebuie mers inainte, stiu ca nu este usor dar incearca sa gasesti putere pentru a continua lupta!

Rachel felicitari valoare ff buna! Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25
am vazut poze cu pitica, tveety ; e tare frumoasa si haioasa
sa va traiasca!

Mersi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

m-am gandit sa fac o histero daca nu reuseste si a 2 a inseminare cat despre mutatii nu stiu nimic cum se fac cum se numeste analiza? nu intra la tombofilii?
la mine e totul ok dar nu am ovulatie medicul zice ca as avea ovare polichistice dar eu nu prea cred.
ALBU DRAGOS e medicul nostru singurul care a descoperit ana acum cauza adica lipsa ovulatiei ca am fost si la Marinescu si la Cocei si la Remus nu mai stiu cum de la CMU.

nu cred ca intra la trombofilie, nu stiu sigur; stiu doar ca se gasesc in profilul salf;
nevasta-mea le-a facut la synevo; de fapt a recoltat acolo, probele fiind trimise in germania; rezultatul a venit in 12 zile;
intreaba-l pe albu despre mutatiile astea; le cere si el ori inainte ori dupa fiv esuat (daca vrei eu ti le pot enumera);
despre histero ai vb cu albu? ca e de pincipiu sa se faca asta dupa inseminare/fiv esuat; nevasta-mea a facut cu el, la medlife in iulie (bine, asta a fost singura "problema" pentru care l-a cautat); asa ca eu cred ca ar fi mai bine inainte; bebele are nevoie de un uter perfect curat, nu doar de presupuneri ...

Mergi la inceput

poti sa-mi enumeri te rog analizale pentru mutatii sau mutatile.Nu mi-a zis nimic de histero albu si oricum luna asta e tarziu azi e a 10 zi de stimulare si luni pe 10 fac a 2 a IUI.
Chiar azi am fost la eco si am 3 foliculi de 16,15,si 10 mm cu endometru 6,25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Altesa, bafta sa reuseasca a doua IUI!
Tanno, felicitari pentru vizualizarea lui bebe la eco.
Racheel, sigur nu sunt gemeni? Felicitari pt beta.
Zuzet, tin pumnii sa fii pe drumul cel bun. La HSG sa ai cu tine halat, papuci si un tampon; sa iei si un calmant inainte de histero, preventiv.
Bafta tuturor, nu va pierdeti speranta!

Mergi la inceput