Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor mi-ati facut asa o pofta de gravideala
pana acum imi mai tineam in frau dorinta de bebe dar acum imi vine sa ma mut cu socrela si sa renunt la anglia doar ca sa-mi pot permite un bebe cat mai repede.....adica sa vin cu voi la odisee

v-am mai zis ca eu nu am probleme cu ramasul....asa ca nu mai mai tentati

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

ankcta ce draguta esti ca te gandesti si la mine dar eu inca nu pot
mi-am pierdut jobul si peste cateva saptamani ma mut in londra in speranta unei vieti mai bune....sa vad ce imi gasesc acolo apoi sa vina si sotul dupa mine si abia atunci reiau proiectul bebe

eu am ramas aici pt ca imi sunteti asa dragi si va iubesc mult dar deocamdata sunt doar alturi de voi

eventual te poti ruga pt mine sa ma stabilesc cat mai repede financiar si atunci imediat ma apuc de bebe....mai ales ca la ce boala am eu am nevoie de multi bani pt analize si tratament

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Am sa ma rog sa faca DD cum crede El de cuviinta si pt tine, El stie mai bine care iti este drumul, poate chiar El a facut trb cu jobul si acum El iti arata aceasta cale. Sunt sigura ca dupa perioada de abstinenta la prima intalnire cu sotul va veni si la tine bb

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

anka pai cum sa te las la odisee? normal ca te trag dupa mine sau poate o sa ma iei tu pe mine.
eu as vrea sa mergem toate cat mai rpd la odisee si sigur asa va fi in 2011

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Fetelor m-am uitat in urma si , dak nu gresesc, de la Miha nu a mai fost nicio graviduta. Deci de 15 capitole, adik 45 zile!!!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

lore hai ca va veni timpul potrivit pentru fiecare dintre noi
eu una m-am resemnat cu ramasul, cu ajutorul lui DD si al dr. trebuie sa reusesc si sa reusim, nu trebuie sa ne facem o obsesie din asta trebuie doar sa credem ca vom reusi si toate la timpul lor
DD nu ne da niciodata mai mult decat putem duce

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

ankcta, sa stii ca ai dreptate cu semnul

de cand mi-a propus fratele meu sa merg cu el am avut parte numai de semne....clar vizibile

la inceput nu am fost de acord dar apoi au urmat o serie de probleme si asta m-au convins ca trebuie sa plec

si am un sentiment ca imi va fi mult mai bine acolo si voi avea sanse mult de reusita cu sarcina acolo......sper

doar ca as vrea sa treaca timpul mai repede si sa pot ramane si eu graviduta ca altfel o sa raman singurica pe aici ca voi toate o sa fugiti la odisee in primele luni ale anului

Mergi la inceput

ankcta, mi-a citit mesajul si stiu ca sunt aiurea.....ca si cum as fi axiata dupa bani.....sa stii ca nu e asa
nu ma rog sa-mi de-a dumnezeu bani, in nici un caz, doar sa-mi lumineze calea sa fac ce este mai bine pt familia mea si sa am un bebe cat mai curand posibil

ideea este ca eu si sotul avem niste probleme mai vechi (financiare) si din cauza lor nu imi permit sa fac bebe pana nu le rezolv

am fost foarte prost sfatuiti sa facem un imprumut la banca in care este ipotecat apartamentul socrilor iar banii aceia i-am investit foarte pros si i-am pierdut

de aceea nu pot sta fara salariu pt ca ar insemna sa-mi las socrii fara casa si crede-ma ca atat timp cat sunt in puteri si am mintea libera nu voi permite asta....din cauza greselilor noastre

dar sper ca totul sa revina la normal si sa trecem cu bine peste asta si sa apara soarele si pe strada noastra.....cu un bebe....sau mai multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

lorena imi pare rau

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne ajuta-ne, in continuare!

Mergi la inceput

racheel sunt in continuare optimista ca o sa trec cu bine peste....doar ca am avut doi ani plini de ghinioane.....cu doua sarcini pierdute....pierderea a 30 000 euro si plecarea din bucuresti.....dar sunt sigura ca Bunul Dumnezeu e de partea noastra si ne ajuta

nu am nevoie de nici un ban atata timp cat eu si familia este santoasa si fericita si avem un bebe...sau mai multi

doar ca ne-am dat cuvantul in fata socrilor si ti-am zis o sa lupt pana pot sa indrept gresala....ca daca ar fi pt mine nu m-as gandi si maine as renunta si as face bebe

hai ca nu vreau sa mai discut despre asta....fiecare e liber sa inteleaga cum vrea....am postat mes asta dupa ce i-am zis acutei sa se roage pt mine sa imi revin financiar dar nu mi-am dat seama ca poate fi interpretat gresit mesajul respectiv si de aceea m-am simtit datoare sa explic situatia....sa nu credeti ca aveti langa voi o aspiranta care pune inaintea fericirii ei (bebe)....... pune banii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

fetele, nu disperati.o sa vedeti ca in curind ne ve-ti urma.eu oricum nu merg la odisee decit peste patru luni.imi e frica sa nu se intimple ceva rau.nu mai retin care a intrebat,dar cred ca anca,a intrebat de pozele testelor.eu as face poza si vas arata ,dar eu nu sint experta in computere si nu stiu cum as pune poza.dar maine mai repet un test si poate ma ajuta sotul.de bebelu ce mai stiti?se simte bine?

Mergi la inceput