Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!
Raspunsuri - Pagina 16
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bellasamoyed test negativ, linia de control e super stearsa. la cata apa am baut cred ca e normal. Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu ![]() |
Stiu draga mea ca nu ai vrut sa ma lasi singura. Atunci sa-ti vina mai rpd uratii si sa ajungem amandoua in ianuarie la odisee.
Ancuta , in curand
ankcta spune:
Gaby dak nu a fost sa fie la Bella steptam sa vi tu cu beta mare 
Haideti sa plecam cate 5 in fiecare luna
spre odisee 
Ancuta , in curand 
racheel spune:
ancuta 

de molipsire 
Multumesc, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea
Doamne ajuta-ne, in continuare!
camcris spune:

vreau sa urez si eu sarcini usoare si bb la termen: andr@,camady,dananagi, racheel!

felicitari bebelu pentru printesa mica Natalia sa va dea DD multa sanatate, fericire, iubire si intelegere in famile
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
ankcta spune:
| citat din mesajul lui racheel ancuta ![]() ![]() ![]() ![]() de molipsire ![]() Multumesc, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea Doamne ajuta-ne, in continuare! |
multumim

sa se prindaAncuta , in curand
ankcta spune:
Camcris tu ce mai faci? Ceva noutati? Ne anunti cumva ca urmezi la felicitat?!
Ancuta , in curand 
camcris spune:
| citat din mesajul lui ankcta Camcris tu ce mai faci? Ceva noutati? Ne anunti cumva ca urmezi la felicitat?! Ancuta , in curand ![]() |
nu am noutati de craciun am fost cu uratii pe cap abia acum am terminat cu ei, in ianuarie dupa ciclu merg la dr. iar
sa fac histeroscopiewww.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lorena_86 spune:
ankcta
ce draguta esti ca te gandesti si la mine dar eu inca nu pot
mi-am pierdut jobul si peste cateva saptamani ma mut in londra in speranta unei vieti mai bune....sa vad ce imi gasesc acolo apoi sa vina si sotul dupa mine si abia atunci reiau proiectul bebe
eu am ramas aici pt ca imi sunteti asa dragi si va iubesc mult dar deocamdata sunt doar alturi de voi
eventual te poti ruga pt mine sa ma stabilesc cat mai repede financiar si atunci imediat ma apuc de bebe....mai ales ca la ce boala am eu am nevoie de multi bani pt analize si tratament

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen