Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!
Raspunsuri - Pagina 18
ankcta spune:
Lore stai linistita ca in zilele astea nu cred ca este cineva care ar putea sa gandeasca aiurea despre o persoana care vrea sa traiasca mai bine. Chiar daca nu aveai problema cu casa eu te sustineam sa-ti gasesti fericirea in alta tara, mai ales ca ai pe cineva cunoscut acolo. Banii facuti in strainatate au valoare la noi in tara si cu siguranta iti vei gasi repede un job acolo.
Cat despre banci, nu-ti spun cate avem noi, ne-am intans cu o casa mult prea mare, 2 masini, firma SRL + un PF .... Avem rate pe numele noastre si ale soacrei cate 2-3 de caciula 
Ancuta , in curand 
lorena_86 spune:
fetelor, mi-a dat ralu sms si mi-a zis ca natalia e ce mai galagioasa din toata maternitatea (cica are cu cine semana)

e totul bine
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
racheel spune:
eu am inteles si te inteleg.Pleci tu apoi vine si sotul iar dupa ce vei avea o bvechime la noul job o sa faci si bebe si o sa capete sio alta cetatenie, sau va intoarceti in tara si-l proiectati aici.
Dumnezeu sa va ajute.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
.
Doamne ajuta-ne, in continuare!
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dananagi fetele, nu disperati.o sa vedeti ca in curind ne ve-ti urma.eu oricum nu merg la odisee decit peste patru luni.imi e frica sa nu se intimple ceva rau.nu mai retin care a intrebat,dar cred ca anca,a intrebat de pozele testelor.eu as face poza si vas arata ,dar eu nu sint experta in computere si nu stiu cum as pune poza.dar maine mai repet un test si poate ma ajuta sotul.de bebelu ce mai stiti?se simte bine? ![]() |

Baga-ti mintile in cap. Cum sa te gandesti la asemenea prostii.Vom sta la aspirante atata timp cat va mai ramane cineva aici, dar gandurile vor fi numai roz/bleu nu negre

Ancuta , in curand
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor, mi-a dat ralu sms si mi-a zis ca natalia e ce mai galagioasa din toata maternitatea (cica are cu cine semana) ![]() e totul bine ![]() Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Asa Nati sa faci plamani ca ai lui tusi !!!
Adik eu Mama ce o sa mai aibaaaa

Ancuta , in curand
lorena_86 spune:
anca deci ma intelegi cu bancile aste....ca am zis ca daca reusesc vreodata sa scap nu o sa mai fac nici macar o descoperire de card
e bine macar ca ti-ai luat casa....noi ne-am indatorat si am pierdut tot si mai stam si cu chirie.......dar nu e timpul pierdut
chiar daca ar fi sa stau toata viata cu chirie nu mai apelez la banci
mai ales in valuta....ca ni s-a dublat rata
cand am luat creditul in franci elvetieni in 2007 era francul aprox 1.8 si azi e 3.5 aproape

gata gata.....e sarbatoare aici....nu avem voie sa mai fim triste
eu nu mai am chef nici de salata nici de eclere cu atata veselie aici

![]()
![]()
![]()
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
ankcta spune:
Lore sotul meu spune ca toate greutatile sa le ducem acum, la tinerete, si la batranete sa ne gandim doar la linistea sufleteasca
. Sigur totul va fi bine si bb va trai in cele mai bune conditii. Am fi incnstiente dak ne-am dori bb iar traiul nostru ar fi incert. Asta a fost pe vremea bunicii ![]()
Ancuta , in curand 
bellasamoyed spune:
fetelor vad ca rezist eroic fara papa
am bagat pana acum pe putin 2 l de lichide, din care jum de litru de ceai de patrunjel...care culmea nu e rau deloc la gust.
mai nasol e ca am toata casa plina de dulciuri si bunatati si nu stiu pe unde sa ma mai uit ca sa nu le vad
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu 
lorena_86 spune:
racheel daca totul este bine nu ne mai intoarcem
nu avem de ce .....mai ales ca tara merge intr-o directie proasta rau 

o sa merg acolo si o sa fac 3 bebelusi
atat vreau eu
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen