Se trage de urechi!!! Help!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

off topic:ilinca m ti-am mai citit raspunsurile si pe la alte topicuri si vad ca , cam peste tot dai raspunsuri asa la bascalie fara sa ajuti cu nimic...eu zic ca decat asa mai bine te abtii(cel mai recent topic care imi vine in cap e cel in care i-ai raspuns unei mamici ce nascuse de 2luni si nu mai alapta ca "ce s-a inchis la supermarket?cum adik ti s-a terminat laptele?")pt limbajul asta "de cartier"de la mine ai o mare bila neagra

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Eu nu ti-am citit postarile, adica le-oi fi citit dar nu mi-a ramas nimic in minte, dar s-ar putea sa treci tu mai usor peste mesajele lungi, ma indoiesc ca mi-ai citit prea multe mesaje daca ti-au ramas in minte numai astea de 1 rand, care ti se par tie la mare "bashcalie". Apoi citatul dat de tine nu e nici macar aproximativ (cel cu "supermarketul") si nici macar nu stii despre ce era vorba, nu ma adresasem "unei mame care a nascut de 2 luni" ci unei forumiste (fara copii) care aducea exemplul "unei prietene" intr-un context nepotrivit. Daca ti-as spune ce ma gandesc eu ca ai putea face cu "bila neagra" as fi aproape obligata sa folosesc un limbaj "de cartier" (cred, de asemenea, ca nu intelegi la ce se refera expresia "limbaj de cartier", ce presupune acest gen de limbaj din moment ce mi-l atribui mie) asa ca, macar de data asta iti voi face pe plac si ma voi abtine (dar numai de dataasta).
(fiindca zici ca niciodata nu ajut cu nimic as dori sa-mi rascumpar greseala si sa te ajut pe tine, acum: cacofonia nu se evita prin plesnirea unei virgule acolo, ca nuca-n perete, deci acel "ca, cum" putea fi formulat mai "elegant" in cevade genul"ca aproape peste tot")
Cheers!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

Citat:
citat din mesajul lui tanea1988

nu este adevarat urechiusa poate usor sasi modifice forma de ex bebe al meu cinnd dorme pe parte stinga urechiusa lui era mai intodeauna indoiata si nu am dat mare atentie la asta... pina cind intro zi am observat ca urechiusa lui seamana cu a lui Ceburasca si repejor iam lipito cu elecoplaster si vad ca isi revine asa ca mamicilor aveti mare grija

bietul copilas!!!

Haaaaolleeeu, acum am vazut asta!!! Pai tu la postarea femeii raspunzi compatimindu-i copilul (reiese clar ca il compatimesti fiindca are o mama care-l chinuie, vaaaai, bietul copilas!), tragi un "bietul copilas!!" cu multe emoticoane (ai uitat bila neagra, o pastrasesi pentru mine) si apoi vii si ma faci cu ou si cu otzet ca eu fac bascalie si nu-i sunt de ajutor femeii care a postat!!
Q.E.D.

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanea1988 spune:

Buna
Vad ca cam toata lumea ma criticat ca imi chinui copilul etc..... dar va spun cu cea mai mare sinceritate ca nu e deloc frumos ca copilul sa aiba o urechiusa normala si una caplauga.... si in familia noastra este o asa persoana cu astfel de urechi si e foarte urit si mam speriat foarte tare cind am vazut ca si la copilul meu se formeaza asa..... si am gasit solutia aceasta.... pai iam arata si pediatrului meu si mia zis sa continui asa daca te deranjeaza.... asta si am facut..... poate fac si eu unele greseli ca sunt o mamica tinara si fara experienta si plus la asta nu are cine sa ma ajute cu sfaturi ( ca nu degeaba am intrat si eu in discutia aceasta ca poate iau si eu niste sfaturi de aici)

Mergi la inceput

dar vad ca toata lumea a sarit cu gura pe mine......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

...in concluzie, traducere libera:

Stimata doamna cu leucoplastul.
Noi, restul de femei care am citit aceasta relatare nu consideram ca respectiva metoda ajuta la prevenirea deformarii urechilor copilului.

Nu cred ca e o situatie chiar asa grava ca lipitul suzetei cu banda adeziva, totusi, e o solutie destul de hilara si pe termen lung clar nefructuoasa.

31 +

Mergi la inceput

ok eu as vrea sa termin tema aceasta de discutie cu urmatoarele : eu nu vad nimic rau in aceasta absolut deloc nui face rau copilasului este un leucopl. mai fin special pentru asa ceva care mi la recomandat farmacista.... eu il lipesc numai noaptea dimineata il iau si absolut deloc nui face rau la urechiusa , si va rog frumos nu ma mai criticati ca nui fac nimic rau propriului meu copil din contra vreau ca baiatul meu sa creasca normal si fara defectiuni....... pentru cine nu sa intilnit cu problema aceasta nu i se pare nimic esit din comun .....

ok eu am o intrebare la voi daca vreti sa imi raspundeti

medicul meu mia recomandat sa incep sal hranesc cu carnita si ficat de gaina...... dar mie mi se pare ca e cam devreme fiindca am citit intro carte ca copilului i se poate da carnita abia de la 7 8 luni si nustiu ce sa fac???

Mergi la inceput

Tanea, nu te supara pe noi, am raspuns asa fiindca noi credem ca nu sunt intemeiate supozitiile ca urechea se poate deforma de la pozitia in somn...gandeste-te cand dormi pe o falca, de ex, si te trezesti pe moment cu mutra stramba, crezi ca s-ar putea ca in timp sa-ti ramana asa de la asta? Sau sa-ti ramana obrazul pe veci impregnat cu modelul pernei? Daca zici ca aveti o asemenea persoana in familie, s-ar putea sa fie o trasatura mostenita genetic care sa nu se manifeste la toti, dar poate la copilul tau da, si atunci degeaba-i pui leucoplast.
In alta ordine de idei am citit la alt subiect cum timp de 6 luni ai hranit copilul exclusiv cu laptele tau muls...mare putere ai avut, nu cred ca multe femei ar fi putut sa faca asta, te felicit si te admir. Poate daca intri la subforumul "Alaptare" reusesti sa afli cauza pentru care bebe poate refuza sanul, poate reusesti sa-l convingi pana la urma, nu stiu, pe acel subforum sunt fete cu mare experienta in orice legat de alaptat.
Si cred ca intuitia ta e foarte buna: nu-i cazul sa-i dai inca ficatel si carnitza, stomacul lui e inca prea fraged pentru asta. Cred ca acum e indicat sa-i dai: iaurt, branza de vaci, avocado, piure de legume, mar ras etc. Si sa urmaresti ce-i place lui in mod deosebit si sa nu insisti daca nu-i place ceva, caci si ei au preferinte. Pe care le si schimba, ca de ex. fata mea a adorat avocado intre 8 luni si 1 an si apoi a inceput sa-l respinga. Isi schimba si ei gusturile mereu. Eu poate am fost prea...precauta din punctul unora de vedere, unii chiar m-ar condamna, dar eu nu i-am dat carne fetei pana la 1 an si si atunci doar in borcanele bio. Ficat am incercat sa-i dau de vreo 2 ori dar nu-l suporta (pe buna dreptate, cred eu:))) Deci nu-i graba cu carnea si mai ales cand ii dai sa-i dai din gospodarii de tzara, nu pui "hormonati"

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Parca de acelasi doctor ai ascultat si cand i-ai lipit urechea, nu? Acum de ce nu il asculti? Sau selectezi doar ce iti convine tie din sfaturile lui?
As fi vrut sa iti dau un raspuns, dar nu imi dau seama ce varsta are bebelusul tau. Poate ca ai precizat si nu am observat eu.
Si apropo de leucoplast: noi am facut un pic bascalie si din cauza cuvantului in sine, dar acum am observat ca esti din Rep. Moldova si probabil in limba moldoveneasca asa se spune. De aici probabil si cuvantul "defectiuni", care pe romaneste suna tare ciudat folosit in legatura cu o persoana. Deci... scuze.
Si am vrut sa iti mai spun ceva: daca aveti antecedente in familie cu urechi asa cum le are Ceburaska ala (am dat cu google pana am ametit, ca nu intelegeam cine o fi el), exista sanse sa le aiba asa si copilasul tau, depinde ce grad de rudenie este intre ei. Dar nu e obligatoriu, asa ca nu te stresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

pe website-ul asta se vand benzi adezive pt urechi, deci probabil metoda e raspandita.

http://www.earbuddies.co.uk/pws/QuickLink.ice?categoryID=FULL_RANGE&productsPerPage=100&orderBy=sp.id

eu am vazut parinti care au pus bebelasului o cordeluta moale ff comoda si aerisita peste urechiuse in primele luni pt corectarea formei urechilor, si ca sa evite sa doarma pe ele indoite.
o mamica mi-a zis ca a corectat forma urechilor baiatului ei cu metoda asta.

legat de subiectul initital cu trasul de urechi, la 7 luni trasul de urechi e si unul din simptomele durerilor de gingii sau dinti care dau sa iasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mda ilinca ma asteptam la un astfel de raspuns de la tine...atata poti!

Mergi la inceput