Se trage de urechi!!! Help!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Daca nu sta numa cu elecoplasteru' ala, baga si un "holsurub" sa tzina, ca nu-i de glumit cu urechile astea!

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Sa speram ca asta cu "elecoplasteru`" e o gluma macabra...nu cred ca o mama e in stare sa lipeasca urechea copilului cu leucoplast...dar mai stii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Ete ca mie nu mi-a trecut prin cap sa ii lipesc urechea aia care a ramas mai departata (de fapt a ramas normala, cealalta s-a apropiat prea mult din cauza ca a tot dormit pe ea)... Daca imi zicea si mie cineva de elicopterul ala sau ce-o fi el, poate era altfel acum. Oare la 3 ani o fi prea tarziu? Sau mai bine pun direct holzsurubul, vorba Ilincai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Macar o piuneza....acu sincer...poate un medic e mai in masura sa se pronunte...adica mai era o nebuna la stiri care a lipir suzeta copilului cu scoci ca sa nu mai planga...aia macar era asistenta,..o mama care face asa...n-am auzit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Mie mi-a venit in minte imaginea asta

http://www.doginfopedia.com/doberman-ears.jpg

31 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Macar o piuneza....acu sincer...poate un medic e mai in masura sa se pronunte...adica mai era o nebuna la stiri care a lipir suzeta copilului cu scoci ca sa nu mai planga...aia macar era asistenta,..o mama care face asa...n-am auzit

Nu, ca pana la urma s-a dovedit ca o lipise chiar mama copilului... eu asa stiu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Mie mi-a venit in minte imaginea asta

http://www.doginfopedia.com/doberman-ears.jpg

31 +

dar mi-e si mila de bietii caini, zau!

Mergi la inceput

Cred totusi ca e bine sa incurajam lumea, oricat de bine sau eronat informata ar fi, sa mai stea pe aici (pe forumul asta) si sa invete, nu sa fuga mancand pamantul inapoi la...leucoplast si altele.

Imi cer scuze si eu pentru poza cu urechile de dobermann - sincer aia a fost prima imagine formata in minte - si pt restul hai sa incercam sa folosim apelative mai putin dure.

Mi se pare ca de la bascalie si glumite se ajunge la epitete care nu fac mandrie nici celei care le primeste dar nici celor care le formuleaza.

31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanea1988

nu este adevarat urechiusa poate usor sasi modifice forma de ex bebe al meu cinnd dorme pe parte stinga urechiusa lui era mai intodeauna indoiata si nu am dat mare atentie la asta... pina cind intro zi am observat ca urechiusa lui seamana cu a lui Ceburasca si repejor iam lipito cu elecoplaster si vad ca isi revine asa ca mamicilor aveti mare grija

bietul copilas!!!

off topic:ilinca m ti-am mai citit raspunsurile si pe la alte topicuri si vad ca , cam peste tot dai raspunsuri asa la bascalie fara sa ajuti cu nimic...eu zic ca decat asa mai bine te abtii(cel mai recent topic care imi vine in cap e cel in care i-ai raspuns unei mamici ce nascuse de 2luni si nu mai alapta ca "ce s-a inchis la supermarket?cum adik ti s-a terminat laptele?")pt limbajul asta "de cartier"de la mine ai o mare bila neagra

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Oricat de subiectiva as fi, eu sar in apararea Ilincii. Una e bascalia, alta e galeata cu laturi.

Una e o gluma cu supermarketul sau holsurubul, alta e un apelativ direct "nebuna, etc"

Edit: nici cei trei smillies de mai sus nu sunt chiar foarte plini de explicatii pentru mamica respectiva, care presupun e deja si jenata si confuza ...si tot nelamurita care-i faza de radem toti p'aici.

31 +

Mergi la inceput