Se trage de urechi!!! Help!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Da, Angie..doctorita mea ma sfatuia k pt somn sa ii dau fenobarbital deci iti dai seama ce in tragic a luat-o ea..rezist nu zic nu pt ca al meu mai are si nopti bune cand se trezeste doar de 3 ori , mananca si doarme la loc...asa mi-ar place mereu..mor de noptile albe..dar vor trece cu siguranta...n-are rost sa bagam sedative in copii...Doamne fereste...le facem mai rau pe termen lung....nu-s de acord cu pastilele de somn sau linistire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

si fetita mea se tragea de urechi,si am cerut un consult la ORL si a gasit-o cu inceput de otita,am rezolvat problema...dar inca se trage de urechi,fara plansete,doar atunci cand este obosita...
eu te sfatuiesc la un consult ORL si te linistesti tu ca mama...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

"sunt o femeie de valoare, nimeni nu ma calca in picioare".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Oana, la varsta asta poti sa incepi sa ii scoti lapticul noaptea, mai ales ca nu suge. Poate deveni un obicei obositor in primul rand pentru el, nu se poate odihni si devine nervos, dar nici pentru tine nu e mai usor. Daca tu consideri ca a mancat bine inainte de culcare, poti sa ii dai doar niste ceiuc si nu lapte care poate ii oboseste stomacelul. Apoi treptat renunti si la ceai. Cauta un pediatru mai bun, fa-ti o lista cu toate intrebarile tale si mergi sa ii faca o evaluare. Eu asa stiu, ca unii pediatri recomanda scoaterea meselor de noapte dupa 6 luni in cazul copiilor alimentati cu lapte praf. Noi nu am reusit pana la un an si 5 luni, fiindca il alaptam. Deci pana la varsta aceea am avut treziri nocturne f dese si obositoare. Insa dupa ce am scos laptele matern (de fapt mesele din timpul noptii, fiindca ziua nu prea mai sugea), a dormit linistit pana dimineata. Era doar o obisnuinta, nu ii era chiar foame...cum credeam eu.
La 7 luni dintii incep sa iasa, si asta il poate deranja. Incearca sa ii masezi deja gingiile pentru a le "subtia" cu un gel special, cu dentinox de exemplu (mie mi s-a parut cel mai "curat", fara prea multe chimicale fata de celelalte), dar fara a exagera.
Cat despre urechi, nu prea ai ce face. Isi va roade mainile, isi va roade piciorusele, isi va freca putzica, isi va baga cate un degetel in fiecare nara in acelasi timp... cu cat dai mai multa importanta, cu atat devine mai insistent. Eu m-am straduit f mult cu baietelul meu sa il pun sa doarma pe ambele parti (pana a inceput sa doarma pe burtica), insa prefera una anume si acea ureche este intr-adevar o idee mai lipita de capusor decat cealalta. Nu am avut ce face, orice efort a fost inutil - cum plecam de langa patut, cum se intorcea pe partea preferata. Oricum, sanatos sa fie! Temperatura nici eu nu am putut sa o cobor, a fost minim 22 de grade fiindca el nu a dormit invelit decat in faza in care nu se putea intoarce (pana pe la 2-3 luni), apoi s-a terminat, iar in sac de dormit am reusit o singura data sa il adorm iar a doua zi era plin de bubite de transpiratie, desi era imbracat doar intr-o salopeta si temperatura era de cca 20-21 de g, sacul de dormit fiind facut dintr-un singur strat de finet. A fost greseala mea de la inceput de cand l-am nascut, ca nu l-am obisnuit cu sacul, dar nu am banuit ca va fi asa.
Sper ca te-am putut ajuta cat de cat, din experienta mea. Baietelul meu face luna viitoare 3 ani. Daca te mai pot ajuta cu ceva, ma poti intreba oricand prin PM. Sa cresteti mari si sanatosi!

25+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Ms mult Floaredemac...chiar mi-aidat niste idei si sfaturi bune...iti multumesc mult si o sa te mai caut cand mai am nelamuriri.La multi ani tie si celor dragi tie!!!

Multumesc tuturor fetelor care m-au ajutat cu un sfat , o parere!La multi ani tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

A mea are 3 ani si se trage de ureche,de fapt cand e mai obosita, daca nu o are la indemana pe a mea sau a bunicii.Foloseste si suzeta, dar la gradi nu , doar urechea ii ramane si se vede ca o linisteste
Nici nu m-am gandit sa o consult la un orlist, dar sigur in timp se va linisti, gandindu-ma ca juniorului ii placea "sa invarteasca parul", iar acuma a si uitat ce facea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna oana, fetita mea pe la 5 luni a descoperit urechile si a facut o pasiune pt ele se tragea de ureche pana incepea sa planga,chiar daca ii luam manuta ea tot acolo o ducea dar spre marele meu noroc nu a tinut decat vreo luna si un pik, iar apoi incetul cu incetul nu a mai dus manuta, probabil sa tras vreodata mai rau, si de la 6 luni jumate ff rar doar cand vrea sa imi atraga atentia la ceva.
pan la 5 luni faceam nopti albe si din cauza dintisorilor ca la 5 luni si 2 zile i-au spart primi 2 dintisori, si era ff agitata si nu vroia biberonu cu lapte absolut de loc si de atunci noaptea nu sa mai trezit, seara la 9 ii dau un bibi de lapte cam 240-300ml in functie de cat vrea ea si doarme pana dimi la 8.
totusi ca sa fi sigura poti sa mergi la ORL sa fi sigura ca nu are nik.
si despre doctra e clar ca..... daca iti spune de fenobarbital. mai degraba dai ceai de tei ca asta linisteste pe timp de noapte

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanea1988 spune:

Draga mamica am si eu problema asta............ dar al meu numai cind se inerveaza........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanea1988 spune:

nu este adevarat urechiusa poate usor sasi modifice forma de ex bebe al meu cinnd dorme pe parte stinga urechiusa lui era mai intodeauna indoiata si nu am dat mare atentie la asta... pina cind intro zi am observat ca urechiusa lui seamana cu a lui Ceburasca si repejor iam lipito cu elecoplaster si vad ca isi revine asa ca mamicilor aveti mare grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanea1988

nu este adevarat urechiusa poate usor sasi modifice forma de ex bebe al meu cinnd dorme pe parte stinga urechiusa lui era mai intodeauna indoiata si nu am dat mare atentie la asta... pina cind intro zi am observat ca urechiusa lui seamana cu a lui Ceburasca si repejor iam lipito cu elecoplaster si vad ca isi revine asa ca mamicilor aveti mare grija

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanea1988

Daca nu sta numa cu elecoplasteru' ala, baga si un "holsurub" sa tzina, ca nu-i de glumit cu urechile astea!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput