Se trage de urechi!!! Help!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Oana, depinde ce inseamna ca nu mananca, la aceasta varsta baza este laptele. Noi am inceput diversificarea la 6 luni, la 7 luni mancat insemna sa ia 4 lingurite de piure.

Pediatra ta s-ar putea sa aiba totusi dreptate cu dintisorii, dor mai tare cat timp cresc in interior, cand au spart gingia e gata. Exista diverse remedii homeopate pentru dintisori. Daca este alaptat pune-l cat mai des la san, il alina foarte bine.
Poate-i este sete peste noapte? verifica umiditatea din aer. Poate sa-i fie prea cald?

blog

am hainute la bazar

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Cand ma refer la mancare ma refer la lapte..formula pt ca san n-am avut...la 6 luni am inceput mar cu biscuite, banana cu branza si la 4 luni i-am dat 1-2 masuri de cereale cu orez in biberonul de seara...dar acum nu mai vrea nimik..cu marul sau banana nu insist dar macar lapte sa manance...mananca maxim 3 mese /zi a cate 90 ml lapte iar seara 120-150ml lapte cu 3 masuri cereale...dar noaptea nimik...de la 21 pana dim la 10 nimik..niciodata nu plange de foame..nu are rosu in gat..nu stiu...bea apa..asta o accepta cu placere dar si asta 20 ml maxim..o data...dar noaptea bea des...Nu stiu de ce plange mi-e mila de el...:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Oana, ce temperatura aveti noaptea in camera? Laptele il dai cald sau doar putin caldutz, mai la temperatura camerei? E f. posibil sa fie dintii de vina. Laptele daca e mai cald ii provoaca dureri si de asta il refuza.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna!

Ce mai face? se mai trage de urechi sau nu? ca am vazut subiectul abia acum!

Al meu are 8 luni si se trage doar de o ureche atunci cand ii este somn. e semnul ca e timpul sa mearga la culcare partea mai neplacuta e ca atunci cand il adorm , in brate, ca l-am obisnuit prost, ma trage si pe mine de urechi dar nu e intotdeauna amizant caci ubneori ma mai zgarie cu cate un coltisor de unghie scapat netaiat si am deja urechile franjuri!

La faza cu datul mainii la o parte nu a reactionat nici al meu. asa ca sper sa ii treca de la sine ticul asta! urechile oricum au ramas la fel , nu s-au deformat (nici ale lui nici ale mele)

Multa bafta!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Temperatura e constanta..23 grade...laptele ff putin caldut...un pic mai cald decat cel la temp camerei...dar asa-i dadeam de obicei...numai vara il dadeam la temp camerei...umiditatea e ok in camera...imbracar gros nu il imbrac. doar body cu maneca scurta si saLOPETICA SI CACIULITA DUPA BAIE PE CARE O SCOT CAND SE TREZESTE PRIMA DATA...caciula i-am pus mai des pt ca se trage de urechi dar azi nu i-am pus deloc...fie ce o fi..ca si cu caciula si fara tot asa face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Oana, mezina noastra s-a rezit de cateva ori pe noapte plangand pana aproape de 1 an si jumatate. A fost jale mare. Nici acum nu stiu de ce, probabil din cauza dintilor. A inceput dstractia cu trezitul de pe la 6 luni parca si primii dinti au iesit pe la 1 an si ceva.
Temperatura noaptea ati putea-o cobori pana pe la 20-21 de grade, poate asa o sa doarma mai bine. De trasul de urechi eu nu mi-as face griji, atata timp cat este sanatos inseamna ca este un hobby.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 28+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Ms mult Bebe Beca...:(( pana la un an jumate vai de capul meu:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mie mi se pare cam cald la voi noaptea. Eu as face un 20 de grade. Dar na, fiecare cu gradul lui de confort. Si nu ii mai pune caciula in casa pt ca e deja f. cald. Transpira, ii creaza o stare inconfort si pe termen lung cred ca risti sa il faci sensibil, sa iti raceasca la prima adiere de vant.

Mi-am amintit ca pe la 8-10 luni feciorul meu se trezea noaptea sa suga si din ora in ora. Fata cam la 2-3 ore. Pana dupa 3 ani ai mei nu au avut nici o noapte fara 2-3 trezirti de fiecare ( de sete, de foame, de dureri diverse, de vise urate, sau asa de cotrol ...).

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Ms fetelor..am sa incerc sa fac mai racoare in camera...al meu culmea nu vrea sa mai manance nimik noaptea..dar tot se trezeste...offff...poate o avea un puseu de crestere ceva....Ms pt sfaturi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie.C spune:

buna Oana,
Linu al meu are 5 luni jumate si se trage de urechi atunci cand ii e somnic sau cand papa la san, dar l-am lasat ca el se descopera si mi se pare normal. Despre somn, pot sa-ti zic ca de cand a facut 4 luni, el nu mai doarme bine noaptea, iar pana atunci a fost super bine. Se trezeste de multe ori plangand, se foieste f mult...iar in unele nopti pe la 4 dimineata are chef de joaca si pana pe la 6 nu adoarme, chiar daca nu aprind lumina si nu vb cu el f mult ca sa nu-i dau nas Am fost si la medic..dar in afara ca a vut o raceala, in rest era sanatos..ba mai mult pediatrul ne-a zis sa-l ducem la neurologie, dar mi-a fost frica sa nu-i dea sedative sau alte minunatii..si am lasat-o balta, ne-am obisnuit cu somnul intrerupt si asta e..cat o dura, o dura

Mergi la inceput