As vrea sa am curaj sa divortez!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Draga Anda,nu ma fi asa de rea ,daca nu ti-a placut ce am scris atunci nu citi.La ce folos sa ii fi zis sa divorteze ?deja citise lucrul acesta de nenumarate ori.Eu nu pot sa ii spu unei persoane sa divorteze,eu nu locuesc cu ei in casa ca sa vad cum se inteleg sau ce sentimente au,eu doar am scris ceea ce am citit pe fetelor in ziua nunti.Eu cred ca singura va trebui sa ia aceasta decizie de divort,acum multa lume o sfatuieste dar mai traziu nu ii va fi nimeni alaturi,va fi singutra cu 2 copii ,nu zic ca sfaturiile nu sant bune,dar uneori trebuie mai mult "ajutor"nu numai un sfat.Cristina imi pare foarte rau ca mesajul meu te-a intors putin,nu asta a fost intetia mea,eu iti doresc multa putere si multa intelepciune sa faci cel mai bun lucru pentru tine si copii tai.

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui

Buna
Nu am citit tot subiectul ,dar ma-m uitat la pozele tale de la nunta
Eu cred ca va potriviti foarte bine si se vede fericirea sau mai bine zis se citeste fericirea pe fata voastra.
Poate ca totusi merita sa mai incerci sa il aduci la realitate ,sant sigura ca inca va mai iubiti mult,dar cateodata din cauza problemelor uitam de persoana cu carere ne-am casatorit,uitam ca inca mai sant sentimente....etc
te pup si iti doresc mult succes

Foarte rau ai facut ca nu ai citit ,dar ai scris mesajul asta!Rau de tot!

Claudia,multa putere!

editez sa spun ca desi intentzia ta a fost buna....asa cum ma asteptam,a stirnit in Claudia niste reactzii dureroase!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rodi (mabucur sa te revad ) stii de ce nu pica bine cate un post d`asta in subiecte atat de triste, in care cineva descrie atatea mizerii si lucruri greu de imaginat ?
Pentru ca persoana care a scris le-a trait ani la rand si acum se zbate ca in prag de moarte - da, pt mine de exemplu divortul a fost moartea sufletului - pentru ca este atat de al draqu` de greu incat nu doresti la nimeni un asemenea cosmar.
Nu cred ca cineva isi poate imagina ce e in sufletul, mintea, gandurile Claudiei, cat de confuza poate fi, cat de zbuciumata si abandonata se poate simti si cum apasa pe umerii ei responsabilitatea celor doi copii.
Nimeni, absolut nimeni normal la cap nu incurajeaza un divort decat atunci cand e spre binele copiilor, a mamei sau a tatalui.
Na, mi-am zis si eu oful, imi cer scuze
Ideea e ca e atat de greu incat ai prefera sa e trezesti si totul sa fi fost un vis.

Claudia, cum mai sunteti ?

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Suntem bine, nu dau inapoi cu toate ca am sentimente de vinovatie ca-l las cu atatea pb. si ca dupa ce plec vor urma altele.
Dupa ce ma voi muta va plati statul pt mine si copii dar sotul meu va trebui sa plateasca inapoi, ma macina sufletul dar ma trezesc repede si-mi amintesc de cate ori m-a mintit uitandu-se in ochii meu.
Ieri zicea ca va trebui sa declare si el faliment ca nu va putea plati si m-am rastit la el ca nu ma intereseaza, sa nu-mi faca mie acum capul mare si sa ma simt vinovata, el a avut sanse si le putea folosi.
Acum nu-i mai pot acorda nici o sansa, nu pot, nu as mai avea respect fata de mine, mi-as calca mandria in picioare.
Ma doare sufletul pt. copii, nici nu va dati seama, dar nu mai pot.
Am planuri marete, ma gandesc ce pot face, as vrea sa fac niste cursuri sau sa merg iara la scoala sa-mi reimprospatez memoria in calificarea mea.
Astept ziua de maine cu speranta. Vreau ca intr-un an sa stau pe picioarele mele si sper din suflet sa reusesc, nu stii niciodata ce-ti rezerva viitorul, dar daca nu incerc, sigur nu am nici o sansa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodicaosoian

Draga Anda,nu ma fi asa de rea ...

rodicaosoian

Mey dar inainte de a ma caracteriza pe mine,ai citit macar subiectul asta?

Sunt sigura ca nu...ca altfel nu-mi explic de ce mergi pe ideea asta!

Si eu am fost divortzata deci stiu cu ce se maninca un divortz si in Romania unde statul nu da pe tine si copii nici cit o ceapa degerata,asa ca nu m-am hazardat nicodata pe forumul asta(si nu numai )sa scriu de dragul scrisului sau al punctelor!

ce stii tu despre Claudia ,in afara pozelor de la nunta,care sunt irelevante in situatzia de fatza?Cite zeci de mii de euro/dolari ai tu de plata de pe urma sotzului?De cite ori ai fost pusa tu si copii in situatzii nedorite,de neimaginat intr-o familie normala?

Te rog eu sa citesti posturile Claudiei,inainte de a ma caracteriza pe mine!Ca sa nu mai spun ca exact de asta am si editat mesajul respectiv,era de asteptat o replica de asta,insa am zis ca ...poate totusi citesti!

inca un edit,pe care de data asta sper sa-l citesti:in niciun post al meu nu i-am spus eu sa divortzeze,eu i-am dat ceva relatzii cum trebuie sa procedeze daca se hotaraste s-o faca!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Dana, Rodica, va rog nu va certati nu are rost.
Ma gandeam zilele trecute ce as fi facut de eram in RO, Dumnezeule e de mii de ori mai greu sa divortezi acolo. celor ce au reusit.
Rodica, poate citesti totusi ca sa vezi de ce andacos este asa "suparata".

Daria nu puteam descrie mai bine ce simt. Sunt sfasiata in bucati, am luat hotararea si tot ma simt ca la un concert cu Metalica (stii cum danseaza cei din public) aruncata de colo colo.
Nu mi-am imaginat niciodata ca voi trece prin asa ceva. Cand m-am casatorit am spus din toata inima DA pt vecie, in bogatoie si in saracie cu bune si rele.Ma vedeam imbatranita alaturi de sotul meu cu nepotii jucandu-se pe langa noi. Acum e totul sfarsit si doare ca dracu.

Mergi la inceput

Rodica, inca ceva, cand cineva ia decizia asta nu o ia pt. ca i-au spus ceilalti sau pt ca se bazeaza pe ajutorul lor, nu. Eu cred ca stiu ce ma asteapta si nu ma bazez pe ajutorul nimanu, eu singura trebuie sa duc toate astea la capat si trebuie sa ma bazez pe mine.
Nici nu stii cat de multe fete s-au oferit sa ma ajute, dar nu pot accepta si nici nu stiu cu ce m-ar putea ajuta. Multumesc fetelor
Aseara am iesit cu fetele si printre ele era o tipa foarte de treaba care la fel m-a imbarbbatat (si ea divortata de primul sot dar cu ajutor din partea parintilor), nu ne cunoastem asa bine (adica nu vizite) dar a zis ca fara ajutor nu pot reusi si pt astea sunt ele acolo. S-a oferit fara sa ii cer sa stea cu copii sa merg la scoala, s-a uitat la fete , si le-a zis, doar de asta suntem prietene, nu, ce daca nu ne cunoastem si nr la chiloti dar daca pot ajuta, cu toata placerea. Nu pot accepta ajutor, trebuie sa ma bazez doar pe mine.
Dar m-a uns pe suflet si ii multumesc lui Dumnezeu ca am asa prieteni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Claudi@, sotul tau si sotul meu... oare nu sunt frati?
Parca ar fi fost facuti de-o mama... si de-un tata, iar noi doua... mai dar unde ne-au gasit baietii astia?
Ma gandesc ca or fi multi ca ei pe lume - si cu cine sa se insoare decat cu tipe sincere, naiv de sincere, ca noi, pe care sa le faca la buzunar... si nu numai.
Pt ca si eu am stat pt copii, din minciuna in minciuna pana acum, pana iubirea mea s-a stins de tot (el zice ca inca ma iubeste - dar ghici! aflu ca se tine cu doua fufe - nu cu una!). I-am rabdat atatea, i-am acordat nenumarate sanse, toate spre marea me dezamagire - si iaca, am intrat in al zecelea an de casnicie. Tot doi copii - si noi.

O buna prietena mi-a spus: "nu-i nevoie sa arzi toata cutia de chibrituri ca sa-ti dai seama ca chibriturile ard!"
Eu am ars, intr-una, de zece ani, in speranta ca voi gasi acel miracol care sa il schimbe.

Dar stii ceva - oamenii de felul asta nu vor sa se schimbe. Promit, ca vorba e pe gratis, dar nu cred o clipa in ceea ce promit. Insa stiu precis ca noi asa de tare vrem sa credem, incat.... pentru inca o vreme, vom crede... impotriva oricarei ratiuni.

Eu inca nu am facut pasul -acum suntem in discutii - el inca nu crede ca e pe bune si chiar vreau sa divortez. Crede ca imi va trece si asteapta pasiv, asa ca alte dati.

Dar problema mea cea mare, ca si a ta- este - cum imi impac baiatul cel mare, care este asa de atasat de noi, amandoi si nu concepe sa ne despartim.
Puiul tau cum reactioneaza?

Iti doresc mult noroc, multa putere sa mergi mai departe si sa ai o viata frumoasa, asa cum meriti!

Mergi la inceput

Witeflower,
da, asta este foarte greu, cum sa spui copilului, cum sa te comporti, sa explici, sa faci orice si tot doar ca sa nu sufere.
Mie mi-a luat un an de lupta, Doamne, ca daca puteam, pe acest singur considerent - pt fie`mea, il tineam si cu dintii pe fostul sot, as fi trecut peste orice, am devenit obsedata si doar asta aveam in fata ochilor, ca eu nu voi fi iertata de fi`mea pt ce ii fac.
Un an de zile mi-a luat sa inteleg realitatea, NU depinde de mine relatia tata-copil. Aici rolul il avea tatal exclusiv pt partea lui. Eu ca mama am facut tot ce am putut. Tare trist a fost sa ma resemnez.
Dar sa stiti ca toti copiii stiu/simt toate lucrurile astea.
Si chiar daca mai doare al naibi de rau, probabil ma va durea ever after o fi o prostie personala , lucrurile nu s-au oprit in loc, ci mergem mai departe

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

witeflower, asa si al meu, asteapta pasiv. Presupun ca nu a crezut ca voi face pasul, iar acum a intrat intr-o faza in care nu-l mai intereseaza. Nu a luptat nici o clipa pt noi, s-a decis pt parintii lui si doare. A renuntat la noi in favoarea lor.
Copii reactioneaza deocamdata, bine, dar nici noi nu vorbim de fata cu ei si nu-i implicam in treaba asta, dar nu stiu cum vor reactiona cand ne vom muta. Eu ma astept la ce-i mai rau, ca sa fiu pregatita psihic.
Medicul pediatru mi-a zis aseara (Tony are pb cu urechea, il doare) ca mai rau le facem copiilor daca ramanem in situatia asta, pt ca ei simt toata nelinistea, stiu ca ceva nu-i in regula.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Claudi@

witeflower, asa si al meu, asteapta pasiv. Presupun ca nu a crezut ca voi face pasul, iar acum a intrat intr-o faza in care nu-l mai intereseaza. Nu a luptat nici o clipa pt noi, s-a decis pt parintii lui si doare. A renuntat la noi in favoarea lor.

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony 07.04.07 si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8455390b7c8da0bcea185a&source=category&category_id=all" target="_blank"> Nico 23.02.09
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

imi pare nespus de rau, cata dezamagire ... cunosc sentimentul, e al draqu` de dureros.

Mergi la inceput