As vrea sa am curaj sa divortez!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Claudi@, primii pasi i-ai facut. Felicitari!!
Este foarte bine ca ti-ai pastrat calmitatea si ati putut avea o discutie normala. Cat priveste copiii, crezi ca vor suferi mai mult decat daca traiau momentele descrise de tine( dati afara din casa, chestii ilegale, lasati in drum de politie)mereu si mereu?? Copiii inteleg foarte bine ce se intampla, nu te mai invinovati. Nu cauza scuze ca sa renunti la ce ai inceput!!!
Ei stiu ca au o mama si un tata care ii iubeste foarte tare, chiar daca parintii sunt despartiti. Si or sa petreaca timp cu tatal lor, daca si el doreste sa se implice.

Capul sus si NU ceva!!! Esti puternica, poti face asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Buna
Nu am citit tot subiectul ,dar ma-m uitat la pozele tale de la nunta
Eu cred ca va potriviti foarte bine si se vede fericirea sau mai bine zis se citeste fericirea pe fata voastra.
Poate ca totusi merita sa mai incerci sa il aduci la realitate ,sant sigura ca inca va mai iubiti mult,dar cateodata din cauza problemelor uitam de persoana cu carere ne-am casatorit,uitam ca inca mai sant sentimente....etc
te pup si iti doresc mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

Citat:

Ma gandesc cu groaza sa-mi caut sa ma mut, eu nu am nimic si nici bani, nici un cent, stiu ca primesc ajutor social, dar urasc gandul asta ca nu pot eu sa le ofer copiilor.

Dar acum ce le oferi copiilor? Ajutorul social il primesti doar pana te mai linistesti si iti gasesti un loc de munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Fetelor, deci gata, acum este sigur si ne-am hotarat, divortam.
Acum cautam avocat, il vom lua impreuna daca merge si cautam si apartamente, fiecare pt el.
Ieri a vazut ca-i serioasa treaba, iar aseara l-au chemat parintii lui la ei sa vorbeasca (ii povestise maicasii) si a venit mai linistit. Am vazut ca nu a meritat o secunda sa lupt pt el, el face inca ce-i zic parintii, Sunt sigura ca ei i-au zis, las-o sa vada ea ca nu-i asa usor.
Le voi demonstra ca sunt tare si nu traiesc eu mult din ajutor social.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Claudia, putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodicaosoian

Buna
Nu am citit tot subiectul ,dar ma-m uitat la pozele tale de la nunta
Eu cred ca va potriviti foarte bine si se vede fericirea sau mai bine zis se citeste fericirea pe fata voastra.
Poate ca totusi merita sa mai incerci sa il aduci la realitate ,sant sigura ca inca va mai iubiti mult,dar cateodata din cauza problemelor uitam de persoana cu carere ne-am casatorit,uitam ca inca mai sant sentimente....etc
te pup si iti doresc mult succes

rodicaosoian

Foarte rau ai facut ca nu ai citit ,dar ai scris mesajul asta!Rau de tot!

Claudia,multa putere!

editez sa spun ca desi intentzia ta a fost buna....asa cum ma asteptam,a stirnit in Claudia niste reactzii dureroase!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Claudia, sper ca e o idee buna cu avocatul la comun. Ma gandesc la cum te-au tot"facut" la buzunar, plus in familie, tu ai fost maritata cu tot familionul lui. Nu vreau sa-ti dau idei, dc spui ca sunteti prieteni,(chiar?), insa paza buna...ma indoiesc de el pt ca a fost la parintii lui sa ce? sa primeasca binecuvantarea? Tu esti incurcata cu ei cu datoriile, ai grija! Voi v-ati casatorit in Germania, dupa legile de-acolo? Tu esti ok cu cetatenia? esti sigura ca vei ramane in Germania? in primul rand tre sa ai un avocat care a iti reprezinte tie si copiilor tai cel mai bine interesele, pt ca voi sunteti aia urgisiti si vulnerabili. Zic si io, tu stii ce ati vorbit, cata baza poti pune pe cuvantul lui, situatia exacta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Eu nu am cetatenie dar am drept de sedere, nu ma da nimeni afara, copii sunt nemti.
Si avocatul e mai bine la comun caci nu-i scump, si avocatul de divorturi nu are nici o treaba cu falimentul meu, asta este alt avocat.
Eu voi afla mai multe luni.

rodicaosoian, da aratam fericiti, pt ca eram, acum nu mai sunt deloc fericita. Daca stiam ce ma paste nu ma casatoream cu el, dar cine poate sti de la inceput ce-l asteapta?
M-a intors putin mesajul tau, m-am uitat pe poze si am devenit melancolica, dar nu trebuie nici o secunda sa uit de ce am ajuns in situatia asta. Ce am povestit pana acum sunt nimicuri, s-au intamplat mult mai multe.
Nu voi uita niciodata, cum mergand la socrii in casa sa vorbeasca cu ei sa-i dea salariul, am ajuns sa ne certam, socrumiu urla ca un cretin la mine ca el nu discuta cu mine despre afacerile lor (3 luni mai tarziu ma ruga sa iau firma pe numele meu) si urla sa ies din casa lui si sotul meu nu a zis nimic (cica nu auzise, dar socru urla). Cand am ajuns la usa impreuna l-a strigat socrumiu inapoi si el s-a intors si eu a trebuit sa plec sg, a fost umilinta curata. Plus ca intre casa lor si a noastra era o portita si era incuiata, am astepta 30-45 min acolo in frig singura sa vina sotul meu. Atunci eram insarcinata dar nu stiam.
Cum dupa ce am nascut, la cateva zile a copilului, el in loc sa vina acasa la ora normala s-a dus cu soacramea (nu putea conduce masina ce o aveau atunci) sa plimbe cainii. Si astea nu-s decat 2 chestii minore dar care m-au ranit profund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Claudia,vezi ce afli luni,insa si eu zic ca avocatul la comun nu e tocmai ideal peentru tine!

Tu ai interesul tau,tu ai interesul copiilor primordial...nu stiu,mai consulta-te inainte de a accepta avocat comun!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld
...

inca un aspect care mie nu-mi iese din minte. faptul ca ai fost lasata pe autobanda cu doi copii mici si ti-a fost ridicata masina. iar sotul nu s-a sinchisit sa vina dupa voi. un tata caruia ii pasa de copii lui, zboara oricand si la orice ora sa-si salveze familia/copii. e foarte usor sa fii tata la adapostul casei, unde-i totul cald si bine, unde nevasta iti face mancare , copii sunt spalati si curati. asta face orice tata. mai greu e cand apar probleme la orizont. atunci se vede de fapt cu adevarat cum este tatal.
e bine ca te-ai hotarat sa mergi pe alt drum. ramai ferma.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Si mie asta mi-a ramas in minte mai mult decat restul. Claudia, pe cuvant ca nu vreau sa iti rasucesc cutitul in rana, vreau doar sa iti spun ce face tatal fetitei mele. (Suntem impreuna). Acum noi mergem la spital ptr. tratamentul Victoriei de 2 ori/saptamana. Pe vremea cand eu lucram, daca el trebuia sa-si ia joia liber, sa merg eu la tribunal (la lucru) facea ca trenu' ca joia e ziua lui super ocupata; acum mergem la spital joi si vineri. Joi e zi 'plina'(adica suntem acolo de dimineata pana pe la 1 chiar 2. Asa ca isi ia joia liber. Vinerea lucreaza dupa masa, ca si vineri dimineata suntem la spital. Eu am propus sa merg sa-mi iau permisul si masina de la soacra-mea sa o duc eu pe Victoria. A spus ca daca eu vreau permis, sa merg sa-l iau, DAR el VREA sa fie la spital ptr. tot tratamentul ei, vrea ca ea sa stie ca si daddy e acolo ptr. ea, nu numai mami si ca el vrea sa fie acolo si ptr. mine, din 2 motive: 1 ca in general in fiecare joi se mai intampla cate ceva (hipo-glicemie, tahicardie, etc. etc...) si ca daca eu vreau sa ies la o cafea in alea 5-6 ore, sa pot sa ies si el ramane cu Victoria. Asta face un tata si un sot, nu te lasa in ploaie pe autostrada cu copiii. Ma bucur ptr. tine si ptr. copii ca ai hotarat sa divortezi. Eu sunt PRO FAMILIE, atunci cand e spre binele familiei. In cazul tau, insa, nu cred ca v-ar fi mai bine cu el. ptr. curaj. Fii tare ptr. copiii tai.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput