Regasiri ***52***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Fetele din Iasi, dimineata am uitat sa va rog sa-mi recomandati un medic bun care face balneoterapie. Se pare ca nu am alta solutie... Am o problema cu coloana si nu mai pot sa o mai lungesc mult.

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

sotul zice ca a facut candva la dr Bejan-in Bolta( pe Lapusneanu)
chiar zilele trecute a vazut si o reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Fetele din Iasi, dimineata am uitat sa va rog sa-mi recomandati un medic bun care face balneoterapie. Se pare ca nu am alta solutie... Am o problema cu coloana si nu mai pot sa o mai lungesc mult.

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

sotul zice ca a facut candva la dr Bejan-in Bolta( pe Lapusneanu)
chiar zilele trecute a vazut si o reclama

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

si eu tot Dr.Bejan zic...multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Fetelor, multumesc pentru raspunsuri. Notat. Maine vad in ce directie apuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa
acum le-a apucat si pe ele un pic tusea
le-am facut si ceai de ceapa + nuca
Miruna ii dau cu seringa de la Nurofen iar Daria s-a lasat greu convinsa sa bea ea din cana- a cedat doar la argumentul ca fac concurs ea cu Miruna cine termina prima
ma rog pana a baut Miruna vreo 15 ml ea a terminat o canita de 100ml-numai placere nu se citea pe chipul ei dar important e ca a castigat ea in fata sorasi

M-a distrat faza , dar tot e ceva ca l-a baut, Calin nu-l bea de bunavoie orice i-as face, singurul mod in care-l lua era noaptea, in somn, i-l dadeam in biberon. Acum daca biberoanele "le-a luat Mosu"...nu stiu, zau, cum vom face. Sper sa nu fie nevoie

Mai scrisesem un mesaj devreme de la servici si l-am pierdut ( iarasi!!!!!), mi s-a blocat jaful de data asta

M-am enervat rau astazi, cine a zis "pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti", bine a zis. O colega care-mi este si vecina si care datorita mie a intrat in firma ma tot musca de ,si la servici si acasa, banuiam asta de multa vreme dar parca imi era greu sa cred, ptr ca in fata se da cea mai buna prietena. Azi m-am convins ,ea nu banuieste nimic, o las in continuare sa vad pana unde merge si cand i-o fi lumea mai draga o ating unde-o doare.
Nu stiu cum pot fi unii asa, sa-ti spuna una-n fata si alta in spate, eu in general tac si adun, dar cand izbucnesc( si nu pot sta mult fara sa izbucnesc)...fac mai ceva decat bomba atomica si spun tot ce am de spus, spre nemultumirea unora carora nu le place sa le spui verde-n fata. Azi m-am abtinut cu greu sa nu-i zic ce merita, dar o mai las putin

Apropo de astfel de "prietene", am o cunostinta care a patit-o si mai si cu "prietena" ei: "prietena" a plecat cu sotul asteia , iar acum sunt in divort ( si "prietena" cu sotul si cunostinta asta cu sotul) , si erau nedespartiti, mergeau impreuna in concedii, la chefuri, de Revelion, de Craciun.....frumos, nu? Iar relatia celor 2 tinea de prin vara, s-a aflat prin noiembrie de-abia, iar ea chiar daca a mai vazut vreo faza intre barbac-su si aia...a zis ca i se pare , nu s-a gandit nicio secunda ca ar putea fi ceva

Si despre noi...a aparut o luminita la capatul tunelului....luni vedem daca incepe sa se vada capatul sau nu... Sa ne tineti pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Neata si poftiti la o cafea fierbite, ca doar e vineri
Roxana doamne ajuta sa se aprinda bine luminita voastra, va tin pumnii.
Vazusem si eu una , dar aseara s-a stins de tot, dar nu va bat la cap cu problemele mele. Fiecare cu butoiul lui, da
Super tare faza cu prietenii
Lacramioara ai ajuns la medic?
Dastefa important e ca au baut ceaiul. Poate in timp o sa dispara gelozia asta, mai ales ca acum aveti timp de amandoua. Cred ca a fost tare greu pt daria o perioada.
Maya gata cu pregatirile?
Vine clipa cea mare si va doresc din suflet sa iasa bine

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

sorb si eu o gurita din cafeaua aburinda si va las ceva frumos:

http://redcanguro.wordpress.com/2010/09/28/con-fular-en-la-eurocamara/

pup

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Bambo sau cine a facut recent botezul si isi aminteste, mama duce ceva preotului?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mayaione

Bambo sau cine a facut recent botezul si isi aminteste, mama duce ceva preotului?

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana

eu nu am dus nimic...doar copia la certificatul de nastere si copilul in rest sau ocupat nasii
aveti maine botezul? petrecere frumoasa

Mergi la inceput

Ai vostri tot asa mult vb? Antonia nici cand mananca nu-i tace gura ma zapaceste de cap...mami uite...mai stii Eliza are aia vreau si eu...nu-i mai tace gura

Dbunny-ce frumos ...isi formeaza imunitatea de mic bb...doarme in zgomot
Roxana-astfel de persoane nu se pot numi prieteni..sa ne tii la curent cand explodezi
Ank-daca vrei sa te descarci noi suntem aici

Antonia la fel cu mancatul...doar daca ii e foame tare si ii place prea mult mananca tot singura...altfel trebuie sa stau sa-i dau ca sa fiu sigura ca a mancat

Acum ii fac o cura pt paraziti intestinali ceva naturist...la analize nu-i iese nimic...dar am eu asa un pitic pe creier si ii dau asa preventiv...rau nu-i face...deja mananca mai bine...e o slabanoaga 16 kg si 107 poate 108 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

N-am dormit mai deloc azi noapte, sa vedem cum fac fata azi, asa patesc mereu inainte de un eveniment important. Si ma stresez rau sa adorm sa fiu si eu frumoasa dar nu se lipeste somnul de mine. La 8:30 ma duc la coafor, trebuie sa trezesc si vecina sa stea cu bb.
Am mari emotii, vreau sa-i zic lu popa sa nu mi-o scufunde in cristelnita, mi-e frica la cate grozavii am vazut, sper sa nu dau peste vreun ciudos sa faca spume. Si mai sper sa ma lase sa particip nu sa ma tina pe la usa bisericii cum mai fac unii. Am vazut hainele pe care i le-a luat nasa, am ramas impresionata, o grozavie, o sa vedeti pozele dupa cu printesa, ca asa va arata sigur. Pup si ma duc sa trezesc vecinii.

Mergi la inceput