Va ofer o si va doresc o duminica frumoasa.
Ce rau e sa trebuiasca sa stai in pat, in pozitie pe spate... N-am voie sa cobor din pat decat sa ma duc la baie... si la masa... Stau cuminte, ca deja mi-a coborat durerea pe piciorul stang.... Am fost la medic vineri si de atunci stau in pat... Mi-a facut niste infiltratii, am un pumn de medicamente de luat ... Deja mi-am facut grafic... ca am inceput sauit pe care si cand trebuie sa le iau. Acum stau in pat cu laptopul in brate....
A inceput si Stefy sa tuseasca putin... Ieri a baut vreo doua cani de ceai de ceapa cu nuca si scortisoara si azi la fel... Ii dau tratament homeopat....
Eu de maine incep fizioterapia...
Roxana, ce prietena.... Si eu gandesc la fel ca tine....
Anka, am ajuns, ca mai aveam putin si mergeam in 4 labe... adica deloc. M-a intepenit de tot noaptea si am ajuns in criza... Adevarul ca si eu am stat... in speranta ca ma lasa fara sa ajung la spital... Dar de data asta n-am mai scapat. Azi sunt ceva mai bine si pot tine pe mine laptopul... Zilele trecute nu mi-a fost deloc bine.
Bambo, chiar voiam si eu s aintreb de vorbaria asta interminabila, inclusiv la masa... Sotul e agasat ca el nu mai poate spune nimic de ea... ca vorbeste fara oprire.... Si cu mancatul... sau lasa...
Maya, cum a fost ieri? Asteptam poze. Sa-i fie de bine botezul micutei crestine.
Si fiindca tot stau degeaba cu PC-ul in brate, m-am gandit sa va invit la CAPITOL NOU