Laparoscopie 17
Raspunsuri - Pagina 15
racheel spune:
Nico stiu doar ca operatia se face in jurul ovulatie, in a 14, 15 zi.Eu am fost operata in z17 chiar.Concediul ar trebui sa-ti dea ei chiar daca este o clinica particulara.
Bafta multa.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
16+ cu 
Doamne, ajuta-ne in continuare!
bccami spune:
Buna fetelor 
Luna viitoare ma voi programa pt laparoscopie la giulesti
Ca sa nu ma fac de ras si sa fie bine, vreau si eu sa-mi spune-ti care sunt sumele care se dau la medic, asistenta, anestezist #537;i cui ar mai trebui (cat si cui).
Rrok, Racheel, Rikidone, Altesa sau NicoleLi - cu ce medic v-ati operat si cat ati platit?
Va multumesc din suflet 

bccami spune:
Aaa si inca ceva...de ce acte ati avut nevoie (adeverinta, trimitere medic de familie)?![]()
gia_1986 spune:
Buna fetelor. Cei care au trecut prin laparoscopie v-a venit CM la timp normal. Eu am intarziere de 5 zile, este normal? Am avut dorar laparo explorator.
nicoleLi spune:
buna
pentru cami: eu am facut laparoscopia cu dr Ion Ionut;i-am dat lui dupa operatie, anestezistei, inainte de op cand a venit sa vorbim despre alergii si alte boli..si pe urma asistentelor cu care am avut cate ceva de facut(luat sange, spalatura vaginala, scos sonda, schimbat pansamente); mi-au cerut adeverinta de la servici si trimitere de la medicul de fam; mi-a zis despre ce trebuie atunci cand am facut programarea
pentru gia: primul cm dupa laparo a venit mai repede cu o zi; pe al doilea inca il astept, trebuia sa vina pe 30martie deci deja a intarziat 3 zile
racheel spune:
nicoleLi, poate esti graviduta 

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
18+ cu 
donnalucia spune:
Buna.Ma numesc Lucia,si am citit toate comentariile de pe acest forum,intr-un fel m-au linistit,in alt fel,nu...Am 32 de ani,iar problema mea este ca ani de zile am incercat sa am un copil care din pacate,nici pana acum nu si-a facut aparitia.Am inceput cu analizele obisnuite,si nu reiesea decat stress si atat.La un moment dat am facut injectiile cu pregnyl ptr stimulare,tot nimic.Intr-un sfarsit m-au programat la un HSG.Rezultatul a fost socant:ambele trompe infundate si permeabilitate 0!Asta se intampla fix acum 2 ani.Doctorita mi-a spus ca in septembrie 2009,urma sa ma programeze ptr laparoscopie.Dar la aproape 2 luni am inceput sa ma simt ciudat si am incercat un test de sarcina care iesise pozitiv.Doctorita la echograf nu a vazut mare lucru si ma trimis sa-mi fac analiza de sange ptr confirmarea sarcinii.Ce sa zic,a 2-a zi dimineata au inceput niste dureri de moarte,greu de explicat in cuvinte.Ambulanta a ajuns in 6 minute:EXTRAUTERINA!Ghinion si mai mare,nu aveau sala de operatii sterila si cat a trebuit sa astept,mi sa rupt trompa si nu am mai auzit decat...o pierdem1M-am trezit seara tarziu la TI,afland ca pierdusem 1.800l sange.Ce sa spun,aveam ditamai cezariana,dar nu aveam copilul.M-am recuperat foarte greu din cauza sangelui pierdut,si de atunci nu am mai incercat nimic.Am asteptat sa treaca un an sa ma refac complet,dar in curand se vor implini doi ani.Ma simt bine acum,dar mi-a pierdut avantul in lupta de a avea un copil,iar acum citind comentariile voastre,ma gandeam ca poate ar fi posibila o laparoscopie sa-mi desfunde trompa care mi-a mai ramas si poate as mai avea o sansa.Ma gandeam la adoptie,dar am mers la astrolog si mi-a spus ca nu,sa nu adopt ca eu am sansa de a avea un copil,dar ce sa spun?Curajul mi l-ati dat voi prin optimismul vostru,si va intreb acum,credeti ca e posibil sa mai am un copil in situatia mea?Imi cer scuze daca am scris prea mult,dar cam asta este istoricul meu...
racheel spune:
donnalucia, bine ai venit
Imi pare rau, chiar m-a intristat povestea ta.Ti-a mai ramas o trompa si ai toate sansele sa ramai din nou graviduta daca ea se desfunda.Si eu tot cu o trompa am ramas gravi.Una are hidrosalpinx, este lunga si lipita de apendic, nu este functionala, ca si cum nu o am si chiar ar trebui scoasa.
Sa ne anunti si pe noi cand te hotarasti sa faci operatia.
nocoleLi, pana nu vine menstra trebuie sa speri
18+ cu